Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ha én dönthettem volna el, hogy a kommentjeit vagy a galériáit hagyom-e meg, akkor biztos, hogy fordítva csinálom mint Ti. De látom fájt amikor azt mondta, hogy Ő többet tesz a tartalomért, mint Ti... Azért fájhatott, mert úgy fest igaza volt.
Köszönjük! Ha esetleg ez eddig elmaradt volna :)
Na jó maradjon titok, de a siker előtt emelem kalapon ettől függetlenül.
Ez mindig attól függ ki elől akarunk valamit védeni, mekkora áldozattal a munka/pénz oltárán és mekkorán a "más felhasználók elveszítése vele együtt" oltárán. 100%-os megoldás soha nincs. Úgy sincs, hogy technikailag sem létezik, meg úgy sincs hogy azt soha nem fogja tudni senki eldönteni, hogy egy bármilyen eszköz billentyűzetét végül is ki nyomkodja, én, Te, Clam, vagy megy rajta egy hörcsög.
Sajnos ez üzleti titok :)
Tuti a jogi osztály a kulcs.
Akkor csak privátban ha lehetne. Mert kíváncsi vagyok. Pl IP cím alapján ? Vagy a szolgáltató hálózati maszkja alapján. Ezek a tippjeim.
Mint ahogy ezen tegnap is rágódtunk, ez az egész szociológiai kérdés. Egzakt szabályok ellene szerintem nem is vétett, vagy ha igen, akkor lehet hogy sokan mások is (fogalmam sincs hol vannak leírva ilyenek). Szerintem a legeslegfőbb baj az lett vele, hogy unalmas lett. Kicsit beszűkült a szókincse és rendkívül sok érdektelen dumája lett a végén, aminek kb. ugyanolyan hatása van, mint annak ha fehér kockákat rajzolunk az oldalra, amiket folyton lejjebb kell görgetni, hogy valami mazsolányi kis jóság még maradjon. (A nagy sortávú kommentjeivel ezt technikailag is elérte.) Technikailag lehetetlenítette el az oldalt, ami egész más téma, minthogy megsértett esetleg valakit. Előbbi vétség sokkal súlyosabb az oldal szempontjából, utóbbi kevésbé az. (Nem ismerem a számokat, de eleinte szerintem még növelte is a nézettséget.)
Ez engem is érdekel, de ha van egy csepp eszük nem írják le. Persze ha kellően erős a bástya, akkor nyugodtan.
Teljesen jó helyen van kamilla a facen. Én elhiszem és részben megértettem a görbe tükröt,de az ő faszága ezen jócskán túlmutatott. Ez nem csak görbe tükör volt hanem folyamatos hencegés cukkolás köcsögölés. Így pedig nem lehet. Megnéztem a profilt amit csinált. Jól elszórakozik magával...és a látogatottsággal vígasztalja magát. Nagy kárt nem tud tenni szerintem mással, mert letiltja az, akinek elkezdené osztogatni a képeit és így elfogy majd a táptalaj. Marad az sm.hu osztogatás. Azt meg csak az itteniek értik majd... Aki kíváncsi ott követheti, de innen ideje volt eltávolítani. Sast nem értem csak hogy miért várt eddig. Ő megadta az esélyt nem lehet vitatni....
Szerkesztőség. Csak kíváncsiságból kérdezem hogy a kitiltást hogy oldottátok meg. Mi alapján szűritek ki az újra regisztrálás lehetőségét ? Kíváncsi vagyok mert hajdanán ezt tanultam és fúrja az oldalam a kíváncsiság hogy oldottátok meg.
Akkor ketten vagytok, igyál rá egyet!
A vitának a szerkesztőséggel?
Ennek lett vége egyszer és mindenkorra.
Na ja,kedvelem a rántotthúst,krumplival de az év minden napján nem enném.
Az volt a baj, hogy sajat maganak is valoszinuleg gorbe tukrot tartott
Mindig azzal jott, hogy o nem szemelyeskedik, pedig a kis odaszurkalasai pont, hogy nagyon is celzott, szemelyreszolo, az adott embernek cimzett fricskak voltak. Az elejen meg szorakoztatonak is lehetett mondani, de 120-adszorra ugyanaz a lemez mar eleg unalmas volt, amit nem vett, vagy nem akart eszrevenni.
De részemről tényleg ennyi még utoljára róla, örülök, hogy nincs itt és ezzel biztos a többséghez tartozok most. Folytassa csak a facebookon a hadjáratát, onnan le van tiltva, úgyhogy velem tuti nem fog növekedni az a 4 db-os rajongó szám
Szerintem senki nem a galériáit fikázta, mert tényleg jók voltak, bár pont azok a "különleges" motorok engem marhára nem érdekeltek, de azért voltak jók köztük. Az meg nem indok, hogy ették sokan itt amit főzött. Tán nem kellett volna mindig offenzív galériákat felrakni, hogy basztasson másokat. Mert ha pl rakott volna fel csak úgy galériákat motorokról, hogy nincs rajtuk oldalidom ,,Esésre mindig felkészült ratyik így használják" címszóval, akkor lehet, hogy te is támadónak érezted volna és nem védenéd ennyire
Nem téved.
A motoros témájú galériáit jobban szerettem, de egy páran, rendszeresen ettétek, amit főzött és már előre tudtam, hogy ki fog ugrani, amikor azt mondja, hopp! Hogy velem van-e gáz és rajtam kívül egy ember gondolja így, szintén tévedsz!
Renélem szedi normálisan a gyógyszereit. Zolival már nem tudjuk figyelmesztetni, mikor is kell bevennie.
Ezt rajtad kívül kb 1 ember gondolja így.Ha szerinted nem volt még unalmas ez az ember, akkor veled is gáz van Már rég nem arról szólt, hogy görbetükröt tart! Napi szinten ontotta magából a retard galériákat, és van olyan(pl Te),aki ezen jót szórakozott.Egy beteg kis fasz, és nagyon helyes, hogy kibaszták végre. Aki meg még mindig rajta témázik, az valójában nem örül neki, hogy nincs itt camilla.
Clamot legobban TLJano jellemezte.
Amúgy nagyon beleragadt a görbetükör szerepkörbe és kurvára fárasztóan unalmas lett oldalakon,galériák százán át látni.
És ha a görbetükör megfordult akkor keményen bedurcizott.
Gondolom a nagy Ő, Clam! Eltelt egy hét a kitiltása óta és még mindig Ö a téma! Voltak, akik utálták, igen, hogy miért, mert rávilágított, bizonyos gyengeségekre, mint, beképzeltség, nagyképűség, kivagyiság, ostobaság, etc… , hogy szükséges volt oldalakon keresztül a vita-feleknek alpáriba lemenni (a ratyi = gagyi, nem csúnya szó) nyilván nem, hogy jókat szórakoztam rajta, igen!
Ennél is fontosabb, hogy Clam, nagy gyakorisággal, igényes és jó tartalmakat töltött fel, ami csak komoly kutatómunkával és időráfordítással lehetséges, sokszor hamarabb publikálta a híreket, mint az SM, nem kirúgni, felvenni kellene az ilyen embereket az ehhez hasonló fórumokba!
Ejha, itt aztan jo sokminden tortent... es megis mintha semmi sem tortent volna.
Same old shoes again

Valakik meg mindig ugy erzik, hogy mindenaron meg kell erteniuk/fejteniuk Capat... egy uj nick-kel jobban jarna: RubikCapa380
X motor jobb, mint Y es errol olyan szinten kell vitazni, mintha az eletunk mulna rajta es annyi energiat feccolunk bele, hogy tobb evtizedig visszanyulo eredmenyekkel tamasztjuk ala a velt vagy valos igazunkat, aztan random emberek kapcsolodnak bele, hogy valakibe megprobaljanak belerugni azzal, hogy hogyan kozlekedik a varesszal a palyan, vagy hogy a csucstechnikas motorjaval is szarul megy palyan. Tenyleg ennyire fontos ez? Mitol lesz barkinek is jobb, hogyha valakire megprobalja raeroltetni a velemenyet? Mitol lesz peldaul az aprilianak, vagy a suzukinak, vagy barmelyik gyartonak jobb attol, hogyha meggyozok valakit peldaul arrol, hogy a Honda mekkora kiraly? Vagy az aprilia mekkora kiraly? Oke, kurvajo motor a X vagy az Y, csorgathatom ra a nyalam, aztan majd valamikor megengedhetem magamnak, hogy vegyek egy 20 eveset
Itt tenyleg mindenki hulye