Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én olyan voltam mint mózes ketté választottam a fellegeket de tizpercig mosott csak azért hogy jol érezzem magam
Mértékkel igyál és tartózkodva!!! (Volt egy ismerősöm Ő mindig így ivott! Mérték: Vödör! Tartózkodás: Az asztal alja! )
Szia István! Aztán roppant mód vigyázz nehogy gyalázatosan el legyél ázva??!!
Most értem vissza autóval Zalaegerszegről és egyszer ott egyszer pedig hazafelé ilyen trópusi eső kapott el, hogy az ablaktörlő nem győzte!! De találkoztam 3 MOTOROSSAL, úgy mentek mintha semmi sem , nem pedig eső lenne!! Pedig Dő la vííííz mint az állat !!
Baccátok meg ma kétszer is megmosott de ha már benne voltam nem zavart most meg fertőtlenitem sör felessel de már az 5-ödik és lám csodát kezd hatni
Ha szárazon megúszod, akkor jó lesz
Csak az arc ne maradjon száraz
A holnapi nap jól kinéz...
Reggelt motorosok
Míg eggyeseket ki dob az ágy, én az ágyra vetem magam

U.i már rég nem hangzott el!
Időjárás, állitólag gyün valami nedvesség féle
Szóval a száraz útat ki kő használni
Vagy étvágygerjesztőt szórtak széjjel!
Akkor etették őket. Kicsiny falunk felett napok óta köröz a dupla fedeles Pérről szál fel.
Tegnap permetezték a szúnyogokat repülőgépről hatalmas zajjal itt Badacsonyban is, az lett az eredménye, hogy ma legalább 14-et csaptam agyon magamon. Szerintem a szúnyogirtó szagától bejöttek az épületbe.
3-as, 12-es út úgy ahogy patent
Börzsöny is jó, legalább forgalom mentes
Szeptembertől hétköznap szinte üres lesz a szerpentin.
Rendszeresen kijárok oda mert jó szakasz csak egyre több az autó és kezd élvezhetetlenné válni a hely.... Nah meg a rendőrök lassan kapitányságot nyitnak a büfé mellett. Inkább elmegyek egyel arrébb Farkasgyepűnek. Az hosszabb szakasz de a kanyarok nem olyan élesek. Ismertek Zalaegerszeg környékén jó kis utakat? Bevallom Keszthely-Vác-Győr háromszöget már kimotoroztam. Mennék nyugatabbra vagy a Mátra-Bükk térségbe alkalomadtán. Amúgy ott melyik utakat is újították fel?
Még sok boldogat... meg azoknak az idiótáknak is.
Akarom mondani bókáig
Akkor füled éljen sokáig
Az biztos , hogy jó kis szerpentin a 82-es út, én egy őrült ducatist követtem, már amennyire lehetett
Viszont a pincesorhoz vezető emelkedős szakasz jobban bejött
Sziasztok, Gondoltam megosztom veletek hogy ma is volt egy születésnap. ( Az eredeti márciusban van ) Cseszneken éppen kezdtem jól szórakozni amikor egy hosszú jobbos közepén szépen döntve feltűnt előttem 2 motoros ( SV1000S, ZX9 ) akik úgy gondolták hogy a kocsisort a beláthatatlan kanyarban kell megelőzni. Nagyon fékezni nem volt idő csak korrigálni és az SV-s ürgének is kicsit sikerült de így is valami koppant a csizmám orrán mikor elhajtottunk egymás mellett. Fejkamera a fejemen volt de úgy tűnik az is megijedt mert a jelenetet nem rögzítette ( Folyamatos felvételt is szakaszokra bontja és pont akkor váltott egyet vagy nem tom mert az a rész nincs meg csak az miután visszafordultam és kerestem őket.... )
Hy Zsolti! Nekem ma van péntek dagobarenccer szerint.
Halló Pityu!
Én tegnap még délutános voltam, ma itthon, holnap éjszaka. Kitartást!
Egyenlőre még melózok...
Neked is , de ne beszélj bele mert nem értesz hozzá! Remélem ott is süt!
Jó napot mottyorosok
Az előző hozzád írt megjegyzésre írtam.