Most értem vissza autóval Zalaegerszegről és egyszer ott egyszer pedig hazafelé ilyen trópusi eső kapott el, hogy az ablaktörlő nem győzte!! De találkoztam 3 MOTOROSSAL, úgy mentek mintha semmi sem , nem pedig eső lenne!! Pedig Dő la vííííz mint az állat !!
Tegnap permetezték a szúnyogokat repülőgépről hatalmas zajjal itt Badacsonyban is, az lett az eredménye, hogy ma legalább 14-et csaptam agyon magamon. Szerintem a szúnyogirtó szagától bejöttek az épületbe.
Rendszeresen kijárok oda mert jó szakasz csak egyre több az autó és kezd élvezhetetlenné válni a hely.... Nah meg a rendőrök lassan kapitányságot nyitnak a büfé mellett. Inkább elmegyek egyel arrébb Farkasgyepűnek. Az hosszabb szakasz de a kanyarok nem olyan élesek. Ismertek Zalaegerszeg környékén jó kis utakat? Bevallom Keszthely-Vác-Győr háromszöget már kimotoroztam. Mennék nyugatabbra vagy a Mátra-Bükk térségbe alkalomadtán. Amúgy ott melyik utakat is újították fel?
Akkor füled éljen sokáig
Az biztos , hogy jó kis szerpentin a 82-es út, én egy őrült ducatist követtem, már amennyire lehetett
Viszont a pincesorhoz vezető emelkedős szakasz jobban bejött
Sziasztok, Gondoltam megosztom veletek hogy ma is volt egy születésnap. ( Az eredeti márciusban van ) Cseszneken éppen kezdtem jól szórakozni amikor egy hosszú jobbos közepén szépen döntve feltűnt előttem 2 motoros ( SV1000S, ZX9 ) akik úgy gondolták hogy a kocsisort a beláthatatlan kanyarban kell megelőzni. Nagyon fékezni nem volt idő csak korrigálni és az SV-s ürgének is kicsit sikerült de így is valami koppant a csizmám orrán mikor elhajtottunk egymás mellett. Fejkamera a fejemen volt de úgy tűnik az is megijedt mert a jelenetet nem rögzítette ( Folyamatos felvételt is szakaszokra bontja és pont akkor váltott egyet vagy nem tom mert az a rész nincs meg csak az miután visszafordultam és kerestem őket.... )
Csak az arc ne maradjon száraz
Míg eggyeseket ki dob az ágy, én az ágyra vetem magam
U.i már rég nem hangzott el!
Időjárás, állitólag gyün valami nedvesség féle
Szóval a száraz útat ki kő használni
Börzsöny is jó, legalább forgalom mentes
Az biztos , hogy jó kis szerpentin a 82-es út, én egy őrült ducatist követtem, már amennyire lehetett
Viszont a pincesorhoz vezető emelkedős szakasz jobban bejött
Én tegnap még délutános voltam, ma itthon, holnap éjszaka. Kitartást!