Szakadó esőben éjjel sietsz egyik kurvától a másikig, mert mindkettőnek elígérkeztél egy óra különbséggel és tudod, hogy kikaparják egymás szemét, ha nem kapják meg mindketten a mobilfeltöltést. De aztán jön egy lejtős jobbkanyar, ami befelé szűkül és kifelé dől és az utolsó pillanatban még mielőtt kontakt hiba miatt lekapcsol a világítás a motorodról azt látod, hogy egyébként is tiszta lószar a kanyar.
Szerintem ez az izgalmas motorozás. Aztán odaérsz a muffhoz és mikor állítanád le a motort akkor veszed észre, hogy a slusszkulcs kirepült belőle még menet közben, mint s_ridersnek a BMW-ből.
Az az izgalmas motorozas amikor van egy k1 gsxr1000ed amit addig mókoltál hogy lett velőle egy szűk tartományban használható motorod amitől elhiszed hogy kurva gyors vagy, közben csak placebo az egész
Milyen az az izgalmas motorozás...? 1.Lopott motorral megyek...2.Motorral megyek randizni...3.Nincs is jogosítványom....4.Kurvára meg fogok ázni....stb.
Megcsinálták a letiltós funkciót is, ki lehet gyomlálni ami nem tetszik. De valamiért nem...?! Khm... Hát persze. Mert valójában nagyon is érdekli a népet, hogy mit írok én, vagy Clam vagy Zoli32.01 és még néhányan. Csak az nem felel meg, amit ír. És azért nem felel meg, mert nem tetszik a büszkeségének. Ha nagy dicséretek ömlengenének ugyebár, az nem lenne probléma... De ha mások nem tisztelik hivatalból itet, akkor nyiff-nyaff. Kizárólag akkor lenne boldogság, ha mindenki hajlandó lenne egymással összeborulva vigadni, hogy jaj mekkora jó fiukák vagyunk mi itt mindnyájan és milyen jó motorjaink vannak és hú de jó galériákat töltünk fel. Aki meg másképp gondolja az bunkó, szájkaratés miegymás, függetlenül attól, hogy senkit nem küld el anyjába.
Vannak akiket a galériák és videók minősége bosszant / bosszantott. Engem meg a vég nélküli modortalan szájkarate. Unalmas, fárasztó, céltalan, ráadásul már minden topikot elöntött.
Férfimódra ki a hóra és pofozkodojatok, vagy hagyjátok rá a másikra a saját dolgait! Ennek a szájalásnak semmi értelme...
Soha nem, nekem feldobja a napom. Régebben még csak Veled kellett küzdeni, de most már lett hetven másik ilyen keszeg, uh. igazából feladtam. Csak szórakoztatom vele magam, leonéval nagyon könnyű.
Látod, egy korlátolt kis nyomi vagy.... Nem veszed észre a kontextus alapján, hogy nem vagyok olyan, mint Clam. Egész máshogy írok például. Ő is és én is egymilliószor leírtuk, hogy nem ismerjük egymást, de látszik, hogy van az békaagy, amibe ez nem fér bele. Ezt Te nem érted meg, mert Te nem tudsz a saját korlátaidból kiemelkedni. Nagy ravaszdi vagy, nem könnyű túljárni az eszeden.
Aztán folyton kapcsolatot akarsz teremteni az én motorozásom és a Hozzád való viszonyom között. Nincs közötte kapcsolat, csak Te ezt sem tudod kettéválasztani. Motorozhatok én akárhogy, ettől Te még hülyeségeket fogsz leírni.
Jószándékkal persze, mert mi van ha valaki motort venne és érdekli. Neröhögtessémá'! Pont a Te véleményed lesz érdekes, aki annyira el van szállva magától és a motorjától, hogy hordozza a két mondattal feljebb tárgyalt lelki sérüléseket a motorját meg MotoGP technikának azonosítja. Segítek: Nem vagy senki, nem számít a véleményed, maximum arra jó, hogy hülyét csinálj magadból. Ez már sikerült egy párszor, nagyon szórakoztató!
Vettél volna rendes motort, akkor többet adnék a szavadra.
Nem írtam olyat, hogy normális volt. Csak azért mert ellentétben sokakkal képes vagyok meglátni azokat a pontokat, ahol tárgyilagosan igaza van / volt, még nem jelenti azt, hogy helyeslem a tevékenységét, vagy hogy követném, vagy hogy én lennék Clam. Mélységesen sajnálom azokat a fórumtársakat, akik azon túl, hogy az előző kommentemben is érintettek, ennyi szellemi tőkével tudnak rendelkezni, hogy képtelenek ezeket a dolgokat normális nézőpontból tekinteni, nem csak a saját sértődöttségükön keresztül.
A sportmotor jelenthet sport célú motort is, ez esetben az enduro is sport motor. De ez most csak egy erőltetett magyarázat, máshogy is megfogalmazhattam volna. Pl. úgy, hogy az én videóimon látható motorosok igyekeztek gyorsan menni. Ez is lehet "követelmény". A lényeg az, hogy olyan eredmény szülessen amit jó nézni és nem pedig belepörgetni jó. Egy motoros videó számomra attól lesz jó, hogy az látszik benne, hogy emberek (valakik, tök mindegy kik) jól motoroznak. Ettől lesz jó, semmi mástól. És ha nem jó, akkor lepontozom, vagy oda írom, hogy mi nem jó. Ennyire egyszerű. Nem is értem, hogy mért kell ezen annyit agonizálni. Illetve tudom. Pontosan azért, mert mindenki személyes ügyként kezeli, hogy amit felrakott, az legyen megbecsülve, mert ő rakta fel és ha nem akkor meg van sértődve. Tehát burkoltan: Eleve úgy gondolja, hogy jó amit feltesz és képtelen túllépni azon, hogy nem mindenki gondolja ezt. Még akkor is képtelen, ha csak a közönség kisebb része jelez vissza negatívumot, a többségnek tetszik, mint a mellékelt ábra mutatja. De akkor mi a baj?
Szerintem elég sok a túlzás abban amit írsz. Attól, hogy téged, meg mondjuk engem se nagyon érdekel az itteni oldalon lévő cikkek, galériák, videók többsége az nem jelenti azt, hogy clam viselkedése normális volt. Főleg nem ennyi időn keresztül.
Voltak nagyon jó galériái, meg a csajos képeit is szerettem, de ettől függetlenül egy utolsó fasszopónak tartom. Egy emberi nullának
Csak egyet kérdeznék. Ha Troy Bayliss motorozása érdekel (nyilván nem csak ez, csak azt írtad példának), azt miért mindenáron itt akarod nézni? Miért várod, hogy valaki majd feltölti? 2 kattintás és nézheted máshol. Nem is értem. Persze vágom ,hogy ez itt a sportmotor.hu, oké. Az általad feltöltött 6db videóból kettőnek semmi köze a sportmotorhoz.
Szerintem ez az izgalmas motorozás. Aztán odaérsz a muffhoz és mikor állítanád le a motort akkor veszed észre, hogy a slusszkulcs kirepült belőle még menet közben, mint s_ridersnek a BMW-ből.