Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jo eg, ezt a folyamatot ellenorizte egyetlen UX szakember is?
Na de ugy nez ki ez igy tenyleg hatasos volt. Mostmar latok kepet is...
Pik-pak megszabaditalak a hátsó fék nyergedtöl aztán mehet az ereszd el a hajam

Aztán nem reklamálni a gumisnál, hogy hibás gumit sóztak rád
Nem tartozik a gumiégetés a normális üzemmódhoz! Én sem tettem ilyet soha! Annál sokkal jobban szerettem, vigyáztam és féltettem a gépeimet!!
Sosem próbáltam még gumit égetni. Szerelőm tanácsára. A Malacon dualCBS rendszerű a fék. (Vagy valami hasonló nem vagyok biztos a nevében)
Annál valamelyest fog a hátsó fék is miközben az elsőt húzod. Leég a fék egy gumi égetés alatt.
Errefelé is szépen érthetően!!
Jó estét István!
Jó estét Józsi!
Á, mifelénk nem beszélnek csúnyán....
Nem felejtettél ki egy "Q"-betűt a mondandódból?!
Nem baj, egy kis továbbképzés soha nem árt, így legalább alaposan megismerkedik a turbó-dízel motorok működési hibáival. Jó estét az Uraknak!
Ne tetézd!
Ja az majd elfeledtem dízel a drága...
Gratulálok
A szerelőjét jobban fogja ismerni, mint a feleségét vagy férjét
Mifelénk így mondják: "ismétlés a tudásnak az a jó édesanyja!"
Kis kép kiválaszt, aztán ne nyomj a mentésre!
Teccik érteni, logikus
Látom hegeszted, csak összejön ismétlés a tudás aptya vagy mittomén főleg a fóti a gyerek...
Az nem kéne most vett a szomszédom 1et
Hatteret tudtam berakni, de a kepet nem akarja lecserelni.
Atmereteztem kicsire a kepet, hatha az a baj, de igy sem.
Ranyomok a kis foto ikonra, kivalasztom a file-t, aztan a kis pipa ikonra nyomok ra, valamit csinal, aztan alul a mentes gomb alatt egy ures "alert" savot rak ki, amiben nincs semmi...

sportmotor pls help
Teccik háát
A duki meg a bömi elférnek egymás mellett

Még jó hogy nem Alfád van
Nekem ha kipipálom utána megváltozik, bár marad így mer így teccik érteni kérem...
Én ha a mentésre kattintok, nem csinál mást csak kitörli a profil képem, meg a hátteret...
Aztán lehet már rendesen müködik
Mehet a gumi égetős vidi
Legalább bemelegited
Ja és minden esetben kattints mindkettőre a fotók mentése, és azok adatai mentésére is!
Na haza értem. Hát nem élveztem. Az egy dolog hogy esik de megázva hideg is van. De mindegy fenn az új gumi. Minden fasza.