Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irreleváns a motorozási tudás és a kritika között összefüggést keresni mert hót más dolog.
Ha a gsxr-nek hulladék a fékje vagy kikönyököl az RSV hajtókarja az mitől lesz kevesebb tényértékű hogy én leteszem a térdem vagy sem?
Hipotetikus kérdés! (Mert hogy nem lesz ilyen.)

Ha feltöltenék egy videót, amin térdelek a kanyarokban, egykeréken jövök ki, 260-at mutat az óra amikor leteszem az elejét, keresztbe csúszva kezdem a fordulókat, ugratok a tinnyei hídon, akkor azokat a kritikákat amik szerintetek túl erősek és nagyképűek a részemről elfogadnátok? Akkor nem esne rosszul? Alapjaiban más lenne az értelmezés, ha minden kétséget kizáróan "bizonyítanám", hogy tudok így motorozni? Akkor szabad lenne mondanom, hogy béna kacsák vagytok?

Ha a válasz esetleg az, hogy nem, akkor miért használjátok fel érvként a vitákban azt, hogy nem még senki nem látta ezeket? Mi benne a logika? Főleg akkor, ha a vitás kérdés nem kapcsolódik sem hozzám, sem a motoromhoz, sem más személyemhez köthető dologhoz? Mi értelme van folyton személyeskedni, amikor azt mondjuk, hogy az RSV4 egy hulladék. Mért nem RSV4-re vonatkozó tényekkel próbáljátok vitatni?

Valóban átgondolt, normális válaszokat várok.
Én csak azokra a dolgokra reagáltam, amiket Te és mások felvezettetek. Hogy mért nem jó a lecsó, kivel mi a baj, stb. A nagyobb többség szerint azért szar az oldal, mert vannak rajta olyanok, mint én meg Clam. Oké. Szerintem meg azért szar, mert tele van olyanokkal mint Te. Ezen sosem fogunk zöld ágra vergődni, felesleges ismételgetni. Nem változtat azon sem, hogy Te teljesen téves úton jársz amikor rólam feltételezel dolgokat. (Ezt valószínűleg azért teszed, mert Neked csak eddig terjed és csak azt a végtelenül egyszerű lehetőséget tartod számon, amit. Ha valaki kritizálja a motorodat, az nem lehet más csak egy pattanásos képű anyámasszony katonája, aki motorozni sem tud. Hát igen, az egyszerű emberek pont így gondolkodnak.) Ezzel szemben én nem feltételezek pl. Rólad semmit. Mivel a legkevésbé sem érdekelsz. Csak annak tartalma számít amit leírsz. És véletlenül Te úgy jöttél erre az oldalra, hogy két napig dőlt belőled az öncélú f....ság az RSV4-ről az Apriliáról és egyebekről. Ekkor elmondtam a normális érveimet is, mert ott annak helye volt. De Te nem értetted meg elkezdted elvinni a szokásos irányba, hogy akkor legyen véleményem, ha tudok gyorsan menni pályán, bla-bla-bla. Nem tudtad az álláspontod személyeskedés nélkül megvédeni, mert mint kiderült nem értesz hozzá eléggé, csak linkelgetted az MCN cikkeket. Ehhez képest én minden ellenérvet saját gondolatként fogalmaztam meg. Volt ilyenem. Ellentétben Veled. Emiatt, igazából teljesen felesleges beszélgetnünk az első perctől kezdve. Én csak azért teszem, mert egy ideje szórakoztat.
A kérdést már fel sem kell tenni: "Leszel velem hülye?" Elengedett kézzel önállóan megoldják a dolgozók!!
Szép jó napot kívánok az Uraknak!!!
-Itt mindenki hülye?
-Itt? Mindenki!
Jól van, megy ez. Megyek kajálni gyíkarcok.
Azért beszarás hogy egy huszonéves fika másodgenerációs bevándorló kéri rajtam számon hogy mit teszek,ami azért is vicces mert pepitába ugyanúgy teliszarja az összes fórumot a hülyeaségeivel.És még komolyan is gondolja.
Jaaa igazad van, oda nem tetted be :D na mindegy ebben most igazad volt. De amuy meg mindig egy csicskam vagy :D tenyleg bent van 3helyen a kep a motoromrol, de egyik helyen sem azert mert nem volt kivel megosszam hanem mert a témaba vagott te kis csicska

Na meg nyertél mert mar en szégyellem magam hogy lealltam egy kis buzival vitazni
Ekkora agyhalott marhát.
Csak a te szemeteskonténered virít ott #5275456] 2016. 07. 21. 22:00 Hsznél én oda nem tettem régóta.

De mást nem is vártam amekkora homár vagy hogy az a szartartály amit 1,5-ért vettél (hozzátenném hogy 800-ért se venném) több topikban virít mint én bárhova bármit beraknék mert ugye villantani kell neked.
És utána jellemzően azt kéred számon rajtam amit igen kíválóan csinálsz.Minden topikot tleszemetelsz egy hulladék TDM-el mert most ez van neked.
De gyenge vagy :D az en szovegemmel probalsz oltani. Csicskam vagy :D

Olvasni mondjuk nem tudsz. 2-3 topicot irtam aztán azt hogy tedd be még 10topicba, igaz ékezet nélkül írtam :(

Az fz topic az mi ? Oda nem raktal kepet ?
Engem nem zavar hogy szarba se nézed az RSV-t SŐT , teljesen hidegen hagy, de azzal hogy ugyan olyan stílusban köpködöd és normális érveket nem tudsz felhozni amellett hogy " Rhadt SzarVödör" , addig te sem vagy több semmivel, pláne a véleményedet tekintve mérvadó , (beképzelt?!) : máskülönben eléggé olyan szaga van az írásodnak mintha te akarnád megszabni mi kerülhetne fel az oldalra és mi nem, ez így elég szélső baloldali stílus. Továbbá ami a te tetszési indexedet nem üti meg az lehet másik 20-30 emberét igen , beképzelt volnék, hmm.... Nem én akarom megszabni mi kerüljön fel az oldalra és , nem ég a seggem ha meglátok egy túra-galériát és nem verem magam hogy semmi keresni valója itt, max csak szelektálok és nem kattintok rá, továbbá nem vagyok olyan pökhendi hogy rákattintok és köpök egyet csak mert nem tetszik... beképzeltség.... ugyan már... Szórakozzál! Mindjárt kiderül hogy te is mint clam miattam látogatja az oldalt , olyan vagy mint a keselyűk , alig várod hogy valamit dobjak neked és csámcsoghass rajta...
A daytona topik 1 az sv topik 1 képe és az üzenőfalon külön a kupec kérésére berakott 5-6 kép az neked 10 topik.

A savanyú a szólő mert csak egy sárga szemeteskonténer Tohonya Döglött Málhásszamár ra futotta effektus miatt már számolni is elfelejtetttél vagy meg se tanultál?

Amúgy a felhasználócsere miatt látlak.Sajnos.
De bárhogy próbálkozol velem foglalkozni nem nyalhatod meg a golyóimat.
Ez jobban tetszik

De amúgy meg nem rohadt mindegy ki mivel jár (Ezt már nem neked szánom Cápa csak nem akarok két HSZ-t írni) Az egyik legjobb motoros ismerősöm aki egyben kollégám is ő pl 125 MZ Tophy-val jár. Teljesen rendben van füstöl mint egy gyárkémény de nem érdekel. Béla haverom egy 72-es amerikai choperrel halvány fingom sincs mi az pontosan. Én X11-essel aztán mégis milyen jól megférünk az úton egymás mellett. Szerintem rohadt mindegy ki mivel jár a nagy kérdés az ki mennyire becsüli azt amije van.
Mivaaan Zoli. Annyira buta vagy, itt égeted magad :S a 1,5millios motorom tenyleg a csapat legolcsobb motorja, fz6 es egy z750 mellett xr soha a budos eletben nem kene. Ezt is benezted.

Mindegy Zoli majd azert meg 10topicba tedd be a kepet hogy te hol jartal, tudom, csaladodbol senki sem kovancsi rad ezert itt probalsz feltunni, de itt is tudja mindenki hogy egy elettelen kis dagadt senki vagy aki engem allitolag letiltott de megis olvassa minden hozzaszolasomat

Szánalmas vagy Zoli fogd már fel ! Komplexusaid vannak amit nem tudsz legyőzni.
Ereggy innen a fáradt szaroddal baszki!
De zsolti65 kedvéért van egy kisebbségi is, így szól: Cigányhintó Befásult Rasszistáknak, értsd akinek nem jut BMW verni a hepajt, az Hondával sztrítrészingel.
R1?
Cingár Blokkja Robban
Még mindig egy görcs 40 kilós idegzsába vagy,majd megevett a fene mert csóringer voltál egy normális motorra ezért vettél egy szemeteskonténert amit beállítasz hogy milyen nagy életérzés vele menni.
És még ezt is sztárolod, ugyan BMW kéne mert a csapat amiben lihegsz egy oktávval pénzesebb ezért meg kell magyarázni mekkora érzés a szemeteskonténer,holott csak annyit kéne mondani hogy s1000xr kéne de kevés vagyok hozzá.
CBR-re is lécci lécci
SupereXtrém na ne égess ki
Ehhe... Azért az a szűk tartományban használható GSX-R már okozott néhány meglepetést. Nyilván nem a libakergetők számára, ha azokat vesszük alapul, akkor tényleg kár volt hozzányúlni. Azok miatt nem kellett volna.

GSX-R = Grandiózus SupereXtrém Részingbájk.
TDM = Tohonya Döglött Málhásszamár.

RSV = Rohadt SzarVödör

Zoli te meg mindig egy vilagszégyene vagy egy komplexusos 40eves senki nincsenek barataid akiknek elmeséld hogy a horvátoknál voltál ezért sportmotorra 2-3topicba illetve az üzenőfalra berakaz 1-2 képet
Hát az nagyon izgalmas mikor F.Levi adja a menő csávót hogy mindenkit lekarcol minden szerpentinen a frissen vett gumizsiráffal mivelhogy akkora montenegrói menőtúrista nagybálnaéletérzéssel együtt.
Majd mikor mindenki megnyugodott hogy az ipse óriási túratapasztalattal rendelkező óriás ebben a szegmensben rossit és Marc Comat megszégyenítő gyorsaságal és szakértelemmel benyögi hogy merre is kéne menni Montenegróben mert nem ismeri az utat se meg a térképet se.
Óriási izgalom rákívántam a TDM-re sárga dobozzal de én vennék egy garmint a helyében mert még kiköt ukrainában.