Saját adatlapod, profil szerkesztése, rá kattolsz a kis fotómasíny ikonra, kiválasztod a számodra megfelelő képet vagy gifet mondjuk (ebből nem mindegyiket fogadja el) majd kipipálod. Profilképeknél meg adj hozzá +ban vagy töröld a francba az egészet azt kezd előröl ha nem megy... a sorrendet is kiválaszthatod tetszés szerint ugye.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogy a redvaba kell lecserelni a profilkepet?
Feltoltottem egy ujat, a regieket kitoroltem. Ennek ellenere az albumnal azt irja, hogy meg mindig 3 kep van (de ha belemegyek, akkor csak egyet latni). A regi kepeket toroltem, megis ha megnezem a profilomat, akkor a regi kep van kozepen. Meg hogy lehet a fejlec hatteret megvaltoztatni? Lattam, hogy egyeseknel valami specko kep van... mar minden kibaszott gombot megnyomkodtam, ami letezik...
A helyi gumis rá van állva erre. Ő is motorozik. Amúgy is nála gumiztatok csak most nincs otthon szerszám meg hely hogy megcsináljam magam. Fater elvitte a szerszámaimat. a szomszédom meg műhelykulccsal együtt német országba van már egy ideje.
Én is gumiztatni megyek. Be is vagyok jelentkezve addig kéne eljutnom perec nélkül. Megpattant a közepe és pillanatok alatt bekopott 0-ra. Nem volt már sok benne szerintem megfékeztem és akkor indult el. KB 4 nap alatt meg körbe is ért.
Számítottam rá de nem feltétlenül díjazom az ötlete hogy mindjárt indulhatok szakadó esőben kopott gumival a gumizós műhelybe. Persze reggel az esőruhát meg otthon hagytam. Nagyon jó lesz
Nekem egy olcsó Lidl-is esőruhám van és innen Badacsonyból mentem végig esőben Debrecen alá és kb 10 esőcsepp folyt be a nyakamnál, pedig a 4-es úton olyan eső volt, hogy az autók leálltak oldalt. Egy remek élmény volt!
Feltoltottem egy ujat, a regieket kitoroltem. Ennek ellenere az albumnal azt irja, hogy meg mindig 3 kep van (de ha belemegyek, akkor csak egyet latni). A regi kepeket toroltem, megis ha megnezem a profilomat, akkor a regi kep van kozepen. Meg hogy lehet a fejlec hatteret megvaltoztatni? Lattam, hogy egyeseknel valami specko kep van... mar minden kibaszott gombot megnyomkodtam, ami letezik...
Így is sérül.Nemhogy még nekiessen a gumis a motornak.