Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000-1100-1200 van mindegyikbol multistrada.
nem nem 1000 az!
Bakker, ha így folytatod, Te leszel az ember, aki mindent lenyom
Én lenyomtam, a mostanival is lenyomnám Transfogarast! Sőt egy Olasz utat is lenyomnék vele.
1100-as hadilábon áll a számokkal na.
igaz igaz 1000 DS ! http://moto.zombdrive.com/imag... (az évjáratot eltaláltam )
Egyet értek, teljesen, de itt a túra fogalma is egyénenként változik, van akinek egy debrecen -lilafüred- eger- parád -gyöngyös-hortobágy-debrecen vonal már túrának számít, nekem csak egy csapatás és tankolással kv szünettel 5 órán belül ha jók a körülmények kényelmesen meg is járom, túra nekem mondjuk egy stelvio , vagy transfogaras amit mondjuk semmi képpen nem vállalnék a jelenlegi vassal, de egy tuono vagy triumph -al már zokszó nélkül vigyorogva kilincsel előre , az enyém városban meg fostos erdélyi utakon elvérzik 2 kátyú között mind 1 hova tekerem az elejét meg a hátulját... talán ha csuklóm vasból lenne , de ahogy fogalmaztál is és szebben nem is tehetted volna : az enyém egy szupersport , ami az én esetemben mondjuk azért nem felesleges, mert relatíve elég ritkán veszem elő közútra, hanem inkább pályára viszem így amit elherdálnék inkább pályára locsolom meg slic-re és persze friss olajra , mert a pofám leszakadna ha szerencsétlen azért vettem volna hogy a bogarakat törölgessem róla a fagyizóban
Akkor még nem volt 1200-es
Ha valaki tobbet turazik, es csak neha akar kicsit allatkodni a szerpentinen akkor felesleges egy olyan szupersport mont a tiede. Szerintem. Ezzel is egyet ertesz? Mert tapasztalatod akkor mar neked is van egy "SUV"-val, nem tudom miknek lehet nevezni ezeket az utcai endurokat.
pontosan ez az a típus, bocs javítom fjr 1300!
Probálj meg egy Granpassot...
1200multistrada

na ehhez volt szerencsém , kurva jó gép ÉÉÉSSSS fürge is, CSAK hamar leért a lábtartó és vigyázni kell vele ha szűk szerpentineken krúzol az ember mert a nyomaték odaver ha nincs eléggé összebarátkozva vele a nagyérdemű , asszem egy 2005-6 ossal mentem tavaj
Most ha itt az fjr1300ra gondolsz akkor az modern viszont tenyleg egy nagy bálna, ha az 1200esre az viszont oreg.
Jaaa nem ilyenre gondolok :D kicsit modernebbre, nekem egy tdm900 van most, azon kivul hogy hamar leer mindene nagyon jot es izgalmasat lehet vele motorozni. Nem lesz olyan sebesseged az biztos mint az apriliaval, viszont egy teljesen mas ulespozicioban, mas mentalitassal tudsz motorozni. Nem kell az a tempo mint egy sportmotorral. Nem mondom hogy baromi gyorsan motoroztam az sv-vel, de 3ev alatt nagyjabol 20motorossal talalkoztam aki gyorsabb volt nalam, nalunk. Most ugyanazt, vagy nagyobb elvezetet ad hogy a turabalnaval hasitok, tejesen mas.

990smt, 1050adventure, R1200gs, 1200multistrada, mt09 tracer, versys, supertenere, ilyesmit probalj ki ha lesz alkalmad.

Nem adrenalin bombák ez tény, de mégis baromi élvezeteset lehet velük motorozni.
apropó , lehet te leszarod de vannak bizony emberek akik esetleg motor vásárlás előtt állnak és előfordulhat hogy hasznos lehet számukra egy pályavideó , esetleg egy pár sor egy típus kapcsán, lehetne ez akár az új suzuki gsxr, akkor meg csorogna a nyálad és követelnéd a leírást , beszámolót meg videót, ez nem egy ember oldala , galériája , ne ess ugyan abba a hibába amibe amibe Clam társad!!!
én vagy 2x pályáztam vele, de nem egy szívbeteg nyugdíjas , 20 pecbe lehet rámvert 1percet is v mégtöbbet
Volt szerencsém FJR 1000 hez , de a súly az súly és bár lehet a futóműben volt még tartalék , de efy igazi túramotorral többet kell küzdeni kanyarban ami ha sikeres a pilóta érdeme, de saját tapasztalatomból kiindulva jobb ha egy motor kanyarba könnyen ki és bemotorozható és ez az ami (nálam) inkább mérvadó
Te dettó olyan világtalan vagy mint clam, de nagy eséllyel ugyan olyan, vagy esetleg maga Clam, de egyébként a te véleményed a tied csak mindenki pont leszarom, de pár sort megér, függetlenül attól hogy szart sem ér, meg is mondom miért , mert ha én teszek fel valamit abba belekötsz hogy leszarod meg nem érdekel meg fos meg stb...., ha bárki más akkor meg kussolsz és nem vagy ott hogy köpködd és pont ezzel köpöd szembe magad , ezentúl lehetne a neved akár CápaClam.... Rettentő unalmas vagy, van itt valaki aki alá tudná támasztani hogy valóban motorozol, vagy még mindig csak egy elméleti huszár vagy...???!!!! Ugyan már cápa.... Egy vicc amit csinálsz és még nagyobb pojácaság ahogyan....
Na jó,szétnézek ezügyben... Most úgy is kimaradt vagy 3nap,Sirokon kerülgettük a sok hülye motorost!
Akkor legyen nagy csöcs. Az csak nem baj.
Szerintetek V4leonénak is nagy csöcse van?
Inkább ne.
Ne a Cápát hergeld, inkább rakjad felfelé a nagy seggű macákat a Műmájerbe!

Öt sorban rinyál, hogy tudjuk ki miatt ő nem tudott / nem akart megnyilvánulni az oldalon. Eleve olyan kontextusba helyezi, hogy szerinte ezzel veszített az oldal. Én csak megpróbáltam nyomatékosítani, hogy téved, semmit nem vesztettünk azzal, hogy őméltósága nem tett fel semmit. Továbbiakban is megtarthatja ezt a jó szokását.
Ja,mint mikor káromkodó verseny van:
Bemegy az amerikai,káromkodik 1percet összefüggően.
Bemegy a német...2perc.
Indul harmadiknak az öreg székely,megbotlik a küszöbön,káromkodik 5percet...erre mondja a zsűrinek:elnézést!Kezdhetem?
Értelek, sok volt a jelző. Túlfogalmaztam, elnézést. Az elejére nem kell a "saját". Saját képesség egyébként, de jó a mentorom is.