Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, de vágtál a falban egy lyukat és ott vezeted ki? ....vazz, én nem akarom a fürdőnket kiluggatni.
az nemigen fog tágulni, nekem nyílpuska tok volt ilyen anyag az passzentos volt amikor vettem és akkor is amikor eladtam
Haverom lába abnormális, 47-es alapból, de olyan széles mint egy snowboard és a kecsói piacon szokott venni használt cipőt amik ugyan 47-esek, de jóval keskenyebbek mint a lába, na ő a tágítást WD40-el végzi, szanaszét fújja vele és hagyja 2-3 napig puhulni és utána kezdi hordani, azt mondja, hogy 1-2 hét és már nem is töri.
Gyöngyvászon tokot lwhet valahogy tágitani? telefon tok igencsak passzos, valahogy jo lenne idomitani rajta egy kicsit.
Elvileg jövp héten jön az orosz vakcina. Kiváncsi leszek mi sül ki belöle.
Mosásfüggö is, mert minél többet használod annál hanarabb megtérül, elvileg olyan 60% körül.van a többet energiaigény, de nekünk höszivattyus van ugyhogy nemtom mikorra jön ki a villanyszámla, de amennyit birnak ezek. a mai kacatok lehet hamarabb ki kell dobni.
kondis volt de kibasztam
a mostani a párás levegőt kifújja egyből nem kell a kondezvízzel baszakodni
ellenben ez a leg gazdaságtalan üzemeltetésű
de egy hőszivattyús árából 10 évig megvan a villanyszámla
Azt kell mindegyinél, a ruhábol rengeteg szösz kijön.
Az meg egy harmadik dolog, a kezelt levegöt lehet hüteni is meg füteni is de nem feltétlen. A hövisszanyerés a belsötérböl elszivott levegövel történik, a beszivottat fütik vele. Többnyire keresztáramu höcserélövel.
Gondolom a tied is kondis, nem tudom hány kw-os lehet mert azt nem találtam így hirtelen keresve hanem csak annyit, hogy 5.2kwh egy ciklus idejére a max. fogyasztás, mondjuk az egész ház újra lett vezetékelve így remélem bírni fogja.
A kompresszor a közös bennük, müködési elvük is hasonlo de kicsit más a kettö.
alul a rácsos-csöves baszást nekünk sűrűn kellett takarítani mindig teli volt szösszel
ami felnyomta a vizet szivattyú az is eldugult néha
a végén rátettem a kád szélére és kimostam az egész alsó részt
Kösz a választ, én is ezen agyaltam erősen, de győzött az ár és kondis lett, kb. 50 rugóval volt olcsóbb ez a candy mint a legolcsóbb hőszivattyús ami szintén candy.
Hááát vettem egyet......
valami hővisszanyerős szellőző vagy mi a fene a hivatalos neve
amúgy vicces mert a kompresszor hűtőfelülete ilyen 3x2 méteres bazi nagy ventilátorral, a hőcserélő meg 20x60x20 centi lehet
Schneider, Legrand lazán van 4-5000... de azok elég masszívak is. Sajna ez a két márka is árul bóvlit 1500 alatti sávban
a hűtőgép és a klíma között mi a lényegi különbség?
mert mostanában egyre több "klímát" látok ami úgy működik hogy vagy 1-2-sok kompresszor, ami hűt egy viszonylag kis hőcserélőben nagyobb mennyiségű (400-1000-stb liter)keringetett vizet és ezeket keringetik a hűtendő helyiségekben vagy épp a boros tartály palástjában
a kompresszor rész tök olyan mint a hűtőkben van
No igen, vannak azok a kádár-rendszerben épült kockaházak, ott sem lehet hova teregetni.!
Most olvastam, hogy a cukorbetegnek 2x akkora a halálozása a kovidtól, az eddigi statisztika alapján.
Ez is egy érv a száritogép mellett
Ha nem is 3000 de kétezer körül....
De melyik páraelszivoban van visitós kefés.motor? Mert én még nem láttam olyat.
Mi.is.igy csináljuk csak.átálltunk a vasalás szárazra mert összemegy töle a legtöbb ruha, polo. Viszont rengeteg szöszt kiszed ami máshol kerülne ki a ruhákbol
Tudok adni neked 65-ös dobozba berakhato tüzhelycsatlakozo dobozt. De egy normálisabb dugaljat nem kéne szétolvasztania
Eddig is brushless volt benneüük, nevezetesen aszinkron villanymotor