Haverom lába abnormális, 47-es alapból, de olyan széles mint egy snowboard és a kecsói piacon szokott venni használt cipőt amik ugyan 47-esek, de jóval keskenyebbek mint a lába, na ő a tágítást WD40-el végzi, szanaszét fújja vele és hagyja 2-3 napig puhulni és utána kezdi hordani, azt mondja, hogy 1-2 hét és már nem is töri.
Mosásfüggö is, mert minél többet használod annál hanarabb megtérül, elvileg olyan 60% körül.van a többet energiaigény, de nekünk höszivattyus van ugyhogy nemtom mikorra jön ki a villanyszámla, de amennyit birnak ezek. a mai kacatok lehet hamarabb ki kell dobni.
kondis volt de kibasztam
a mostani a párás levegőt kifújja egyből nem kell a kondezvízzel baszakodni
ellenben ez a leg gazdaságtalan üzemeltetésű
de egy hőszivattyús árából 10 évig megvan a villanyszámla
Az meg egy harmadik dolog, a kezelt levegöt lehet hüteni is meg füteni is de nem feltétlen. A hövisszanyerés a belsötérböl elszivott levegövel történik, a beszivottat fütik vele. Többnyire keresztáramu höcserélövel.
Gondolom a tied is kondis, nem tudom hány kw-os lehet mert azt nem találtam így hirtelen keresve hanem csak annyit, hogy 5.2kwh egy ciklus idejére a max. fogyasztás, mondjuk az egész ház újra lett vezetékelve így remélem bírni fogja.
alul a rácsos-csöves baszást nekünk sűrűn kellett takarítani mindig teli volt szösszel
ami felnyomta a vizet szivattyú az is eldugult néha
a végén rátettem a kád szélére és kimostam az egész alsó részt
Kösz a választ, én is ezen agyaltam erősen, de győzött az ár és kondis lett, kb. 50 rugóval volt olcsóbb ez a candy mint a legolcsóbb hőszivattyús ami szintén candy.
valami hővisszanyerős szellőző vagy mi a fene a hivatalos neve
amúgy vicces mert a kompresszor hűtőfelülete ilyen 3x2 méteres bazi nagy ventilátorral, a hőcserélő meg 20x60x20 centi lehet
a hűtőgép és a klíma között mi a lényegi különbség?
mert mostanában egyre több "klímát" látok ami úgy működik hogy vagy 1-2-sok kompresszor, ami hűt egy viszonylag kis hőcserélőben nagyobb mennyiségű (400-1000-stb liter)keringetett vizet és ezeket keringetik a hűtendő helyiségekben vagy épp a boros tartály palástjában
a kompresszor rész tök olyan mint a hűtőkben van
Mi.is.igy csináljuk csak.átálltunk a vasalás szárazra mert összemegy töle a legtöbb ruha, polo. Viszont rengeteg szöszt kiszed ami máshol kerülne ki a ruhákbol
a mostani a párás levegőt kifújja egyből nem kell a kondezvízzel baszakodni
ellenben ez a leg gazdaságtalan üzemeltetésű
de egy hőszivattyús árából 10 évig megvan a villanyszámla
ami felnyomta a vizet szivattyú az is eldugult néha
a végén rátettem a kád szélére és kimostam az egész alsó részt
amúgy vicces mert a kompresszor hűtőfelülete ilyen 3x2 méteres bazi nagy ventilátorral, a hőcserélő meg 20x60x20 centi lehet
mert mostanában egyre több "klímát" látok ami úgy működik hogy vagy 1-2-sok kompresszor, ami hűt egy viszonylag kis hőcserélőben nagyobb mennyiségű (400-1000-stb liter)keringetett vizet és ezeket keringetik a hűtendő helyiségekben vagy épp a boros tartály palástjában
a kompresszor rész tök olyan mint a hűtőkben van