Amugy kurvaannyát..... lejárt egy jogosultságom, tavasszal nem tudtam vizsgázni a retek virus miatt, nyáron nincs idö ilyenekre. 24-re kaptam szeptemberben idöpontot erre most irják hogy elmarad acretek virus miatt idén se lesz semmi.belöle de kérdés hogy kibasznak a rendszerböl aztán.járhatok egy évig valami tanfolyamra vagy halogatják még.
Kicsit sem ismersz,, nem sértődöm meg.
Ez a sziklaszilárd véleményem s e mentén történnek a dolgaim.
Neked ez személyeskedés, nekem ez a valóság mind a virtuális térben, mind face to face.
Rövid az élet a fölösleges körökhöz s öreg vagyok már bohócnak.
Akkor sejted milyen fasza a hétköznapi dolgozo embernek
Ahogy kiteszi a lábát otthonrol maszk fel, buszon vonaton kell, boltba kell, ügyetintéz kell, munkahelyen kell, hazafelé kell, aztán este hatkor mire hazaesik zárt kapu mögé telehányja a maszkját.
Arra még nem vetemedtem.
Anno bukósisakban már ültem egyszer itthon egy egész napot, az épp elég volt. (Szoktattam magam vagy 5 éve az új, és igen passzentos sisakomhoz - jelentem: sikerült)
Akkor nincs mitől félned
Van maszk van maxi védelem
Ezt annyiszor elmondták a tévében hogy minden egyes mondáskor kaptam volna 100 forintot akkor most az Adrián tolnám a drogos kurvákat seggből szájba
Ez a sziklaszilárd véleményem s e mentén történnek a dolgaim.
Neked ez személyeskedés, nekem ez a valóság mind a virtuális térben, mind face to face.
Rövid az élet a fölösleges körökhöz s öreg vagyok már bohócnak.
Ahogy kiteszi a lábát otthonrol maszk fel, buszon vonaton kell, boltba kell, ügyetintéz kell, munkahelyen kell, hazafelé kell, aztán este hatkor mire hazaesik zárt kapu mögé telehányja a maszkját.
Anno bukósisakban már ültem egyszer itthon egy egész napot, az épp elég volt. (Szoktattam magam vagy 5 éve az új, és igen passzentos sisakomhoz - jelentem: sikerült)
Van maszk van maxi védelem
Ezt annyiszor elmondták a tévében hogy minden egyes mondáskor kaptam volna 100 forintot akkor most az Adrián tolnám a drogos kurvákat seggből szájba
http://youtu.be/AE2sTeRQCRs