Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nekem is........de kötéllel.elvonszolni nem olyan fáraszto
Na ja emelögépest intéznem kéne amig van okj. Targonya nem érdekes de még földmunkagépesen gondolkodom, a kettö joval olcsobb
Hatt. ... Csak ne kelljen messzire sulyt cipelni, kivan a vallam hetek ota.
Nekem meg sosevolt targonca vizsgam.................... .................. Targoncam sincs............
Azon ne muljon, hová kellene?
Egy kivétel azé van, a fidesz szponzorált renyo
ja,hát azért is kérdeztem.Tökmindegy mi történik,az csak rossz lehet mert narancs.
Amugy kurvaannyát..... lejárt egy jogosultságom, tavasszal nem tudtam vizsgázni a retek virus miatt, nyáron nincs idö ilyenekre. 24-re kaptam szeptemberben idöpontot erre most irják hogy elmarad acretek virus miatt idén se lesz semmi.belöle de kérdés hogy kibasznak a rendszerböl aztán.járhatok egy évig valami tanfolyamra vagy halogatják még.
Azisjo, legalabb van mar valami gödör kiasva?
Kicsit sem ismersz,, nem sértődöm meg.
Ez a sziklaszilárd véleményem s e mentén történnek a dolgaim.
Neked ez személyeskedés, nekem ez a valóság mind a virtuális térben, mind face to face.
Rövid az élet a fölösleges körökhöz s öreg vagyok már bohócnak.
Nincs, pécsen lesz..........a sört meg simán csak baszd be a keritésen csak ne a renyo oldalénak
Az tök.mindegy, de nem.ugy kéne bogyo szerint legalábbis
Miért mit csinálnak hogy buzi a vezetés?
Szerinted vigyek én? ........................őőőő....................valahol van kalocsa kozelenben stadion?
Csak visz tán valaki neki ha másnem a fertözö szembeszomszéd
Akkor sejted milyen fasza a hétköznapi dolgozo embernek
Ahogy kiteszi a lábát otthonrol maszk fel, buszon vonaton kell, boltba kell, ügyetintéz kell, munkahelyen kell, hazafelé kell, aztán este hatkor mire hazaesik zárt kapu mögé telehányja a maszkját.
Milesz az Argus utanpotlassal?
Arra még nem vetemedtem.
Anno bukósisakban már ültem egyszer itthon egy egész napot, az épp elég volt. (Szoktattam magam vagy 5 éve az új, és igen passzentos sisakomhoz - jelentem: sikerült)
De remélem cserébe szolidaritásbol egész nap maszkban.ülsz otthon
Biztos az is valami csökött hülye
De én kib@szok velük: nem megyek sehova.
Nálunk igazi buzi fideszes vezetés van, mégis minden közterületen hordani kell a maszkot.
Akkor nincs mitől félned
Van maszk van maxi védelem
Ezt annyiszor elmondták a tévében hogy minden egyes mondáskor kaptam volna 100 forintot akkor most az Adrián tolnám a drogos kurvákat seggből szájba
Hát bogyo itt nagyon jol érezné magát