nincs fedett terasz
hidd el ha tudnánk ingyen szárítani télen megtennénk, tőlem nem sokan csóróbbak, szóval ha lenne megoldás akkor meglenne
pl a kabátokat anyámékhoz hordjuk száradni mert azt a szárító nem szereti szárítani
Az, hogy valamikor villanyszerelő papírt meg vörösdiplomát adott neked a párt , másodlagos... az ember nem azért vesz, vagy nem vesz szárítógépet, mert ez, vagy az a szakmája. Hanem szükség szerint. Akinek kell megveszi, aki nem vesz, annak nem kell.
Tudod, nem mindenki ér rá megvárni, hogy megszáradjanak a ruhák, nem is mindenkinek van helye kiteregetni (pl. bérházakban sem ).
Neked már mindegy, nyugdijas vagy, nem sietsz sehová. Ha a való életben is olyan rossindulatú, utálatos vénember vagy, mint itt mutatod, akkor kb sehol nem vár téged senki, tehát hová is sietnél?
Utálni a "cigány-zsidókat" otthon is tudod, addig bőven megszáradnak a ruháid .
Na, béke
nekünk penészedett a lakás amíg nem volt szárítógép
nyáron nemigen szárad benne semmi a törölközőkön kívül mert utálom ha a napon szárad mert full durva lesz
nekünk mindenhol prodax classic van
20 éve működik minden kapcsoló dugalj
egyedül a fürdő a bajos mert itt egész nagy áramfelvétel lett és mivel nincs fűtés csorog a víz mindenhol
szóval nem a teszkós 400 forintos aljzat a hiba fő oka
van mág kb 5 darab amit tudok cserélni, mert mindenből vettem többet anno, mert hátha tönkremegy és tuti nem lesz olyan szín-forma
annyival lett több hogy még mindig van tartalékba pár darab de anyáméknál amikor volt festés oda vittem el szinte az összes plusz kapcsolót mert ezek nemigen akarnak elromlani
emiatt kellene vízálló meg egyesével kapcsolható mert az asszony leszarja hogy bírja-e a vezeték vagy sem ha a 2 gép tud együtt működni akkor fog is együtt működni....
Nekem olyan ruha-szárító van, hogy kifeszítettem 3 szál szárítókötelet, és elektromos áram felhasználás nélkül megszárítja amit szárítani akarok. Nyáron pár óra, hidegben + :Egyik nap kiteregetek , másik nap leszedem! Vazzeg!! Csak én villanyszerelő vagyok! Eszem ágában nem lenne elektromos "ruhaszárítót" venni, bár most mindenki olyat akar, mert már "a szomszédnak is olyan van!"
Na igen, pl. egy Busch-Jäger, vagy GIRA típusú dugalj biztos nem fog leégni 3,7 kW terheléstől. Azért ezeket mondom, mert abból tudom, hogy van dugalj is és tűzhely/bojler-bekötő is, amit egy kettes kerettel szépen fel lehet "sorolni", tehát még rosszul sem fog kinézni.
Meg esetleg rendes aljzatot vegyél, mert ezek az olcsó teszkós lengyel szarok 10 A felett szétmennek - mind1 mi van ráírva. Szóval ami 600 Ft, az nem, ami 3000 az igen
Szerintem is a "brushless" kifejezés félrevezető. Az enyémhez hasonló őskövületekben egy picike aszinkron motor van - energiazabáló előtétellenállásokkal korlátozzák a motor nyomatékát, amik jelentős hőt termelnek. A "brushless"-ként árult meg elektronikával vezérelt szinkronmotor lesz szerintem, mint a PC-k CPU hűtői. Biztos kevesebbet fogyasztanak, de kapcsolóüzemű táp meg egyéb elektronika kell hozzá.
Az én asszonyom viszont imádja, utál teregetni, hely sincs rá, meg lassú is. Így meg egymással szembe a két gép (mosó-szárító) mikor kész a mosó, átdobálja oszt' csá. Majdnem porszárazon szedi ki...
Nyáron megy a bio udvari szárító, de ilyenkor hasznos egy gép. A mienk is hőszivattyús, Gorenje, 4 éves körül van, még semmi Baja.
hidd el ha tudnánk ingyen szárítani télen megtennénk, tőlem nem sokan csóróbbak, szóval ha lenne megoldás akkor meglenne
pl a kabátokat anyámékhoz hordjuk száradni mert azt a szárító nem szereti szárítani
Tudod, nem mindenki ér rá megvárni, hogy megszáradjanak a ruhák, nem is mindenkinek van helye kiteregetni (pl. bérházakban sem ).
Neked már mindegy, nyugdijas vagy, nem sietsz sehová. Ha a való életben is olyan rossindulatú, utálatos vénember vagy, mint itt mutatod, akkor kb sehol nem vár téged senki, tehát hová is sietnél?
Utálni a "cigány-zsidókat" otthon is tudod, addig bőven megszáradnak a ruháid .
Na, béke
nyáron nemigen szárad benne semmi a törölközőkön kívül mert utálom ha a napon szárad mert full durva lesz
20 éve működik minden kapcsoló dugalj
egyedül a fürdő a bajos mert itt egész nagy áramfelvétel lett és mivel nincs fűtés csorog a víz mindenhol
szóval nem a teszkós 400 forintos aljzat a hiba fő oka
van mág kb 5 darab amit tudok cserélni, mert mindenből vettem többet anno, mert hátha tönkremegy és tuti nem lesz olyan szín-forma
annyival lett több hogy még mindig van tartalékba pár darab de anyáméknál amikor volt festés oda vittem el szinte az összes plusz kapcsolót mert ezek nemigen akarnak elromlani
emiatt kellene vízálló meg egyesével kapcsolható mert az asszony leszarja hogy bírja-e a vezeték vagy sem ha a 2 gép tud együtt működni akkor fog is együtt működni....
Úgysem lesz belőle semmi.. Nem mindegy, hogy mit NEM csinál meg?
ismered a mondást:
Aki valamit meg akar csinálni, talál rá megoldást, aki meg, nem az talál kifogást
Vagy rosszul gondolom...
ugyanilyen fos van nekünk is csak 60 centisben
Nyáron megy a bio udvari szárító, de ilyenkor hasznos egy gép. A mienk is hőszivattyús, Gorenje, 4 éves körül van, még semmi Baja.