nem találtam eddig olyat ami tetszik
lehet a lz a fő gond higy mivel 20 éves el van öregedve a gumi része
mert igazándiból sérülés mentes csak el van törve
vettem 4 típusazonos lc4 indexet de 2-2 utat bírnak azok is hiszen azok is 15-20 évesek már
bozótos meg ideális motorozós hely itt nem tapos el egy román-ottomán szerelvény
A haza nyelvi es kulturalis kozosseget jelent,nem penzt.
Baszhatod a penzed ha az utcan sutik meg az orrod elott a macskadat,kutyadat es megverik a lanyodat ha rovidgatyaban megy ki az utcara.
"Turbómagyar", "hobbináci"?
Istenem!
Ha pedig lenne benned egy csöpp értelem,akkor tudnád s értetted volna, hogy nem a "maszkviseléssel" van bajom, de nem érted!
Amikor pedig esetleg majd leesik, akkor már mindegy is lesz!
Turbómagyar?
Szánalmas vagy!
"és ha szar hely akkor odébb költözök."
Azon is elgondolkodhatnál, hogy miért "szar" a hely??
De pont ezektől különbözik az, aki nem így gondolja. És nem a rossz értelemben különbözik.
Van, aki érti, de akkor sem, van aki nem is érti ezeket a dolgokat.
És van aki lesajnálja azokat, akik így gondolják.
szerintem mára már kár beszélni ilyenekről hogy haza meg hazafiasság és hasonló mélyebb értelmű dolgokról
mostanra mindenki mindent leszar csak a saját hasznát nézi
amikor az egyéni érdek fontosabbá válik a közösségi érdektől akkor az a közösség szart sem ér többé
Nem értek veled egyet, igy nem is vitázok erröl. A haza nem a közösség hanem az itt a mondatodbol kiragadva. Föld nélkül nincs haza aztán foghatsz össze ugy ahogy akarsz, lásd pl erdély. Ottis van közösség, összegogás csak épp haza nincs, amit rendszeresen éreztetnek is velük.
Na már megy is a mellébeszélés a nagy hazafiaktól.
Nem az a hazafi aki tarsolylemezes mobiltokot használ, meg mély magyarkodik, meg lúzer hogy lépjen.
A haza az itt élő emberek közössége, ezeknek az embereknek az összefogása. Olyan mint a család, csak tágabb körben. Ezt a közösséget kell védeni, világjárvány idején, háborúban, beszivárgó terroristák idején. Nem alternatíva hogy a maszk kényelmetlen akkor az nem hazafias, és dögöljön meg mindenki aki nem én vagyok. Ez is egy formája a "hazád " nagyívben leszarásának.
Nem a társadalom a haza.....a mai tarsadalom nagyivben leszarja a hazát - a földet, a hegyeket, a vizet, a tájat amely élteti. A maszkviselésnek ehhez meg végképp semmi köze.
Zoli meg Ini poénkodik hogy szipolyozna ki, meg lehetetlenítene el engem. Te meg egyből turbómagyarba kapcsolsz.
Igen, ha ilyen szinten szipolyoznának én lépnék, mert ki a faszom az a "haza"?
A "család" az igen, az sokat megér, de a "haza" csak egy hely ahol lakok, és ha szar hely akkor odébb költözök.
Háborogjál ezen még egy kicsit hobbináci, de aztán azon is gondolkodhatsz tovább, hogy ha annyira fontos számodra a "haza" mi faszért nyavajogsz a maszkviselésen annyit, amivel pont a társadalmat szolgálnád amit hazának nevezünk.
Vizsgara felteszed, majd leszeded. Integetsz.