Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fóbiás vagy.
Rám rendszeresen mondják hogy bunkó vagyok mert nem nyújtom a kezem és sokszor úgy is teszek hogy ne kelljen, sőt van hogy nyújtják és úgy teszek mintha nem látnám. A vírus előtt is utáltam kezet fogni, bárhonnan mentem haza, főleg ha buliból, az első dolgom volt egy alapos kéz és arcmosás. Most is ugyanígy teszek
Konkrétan te, valóban nem érdekelsz, ez kétségtelen.
Az emberiség olyan halmazában leledzel (fóbiás, picsogó, értetlen, buta, pöcs:), ami közömbös, de inkább taszító számomra.
Viszont én végig nem egy egyszerű kényelmetlenségről beszélek.
Ha integetek az nem elég?
Na ugy látom ma is a virus a trendi meg a mindenki buzi aki kezet fog.......nonstop.......Mondjuk szerintem meg az buzi aki nem fog kezet de mindegy is....
Ugy nezem, mer mindig felbukkan az elemző némber a főoldalon.
Jó neked könnyű .
Nincs agyad !
Ezt a clamot csak az egyik nickkel baszták innen ki?
Szerintem téged tényleg nem érdekel a nyomorom csak az, hogy emiatt neked ne kelljen kényelmetlenséget elviselni.
A konteózás annak szánalmas aki felül nekik, engem nem zavar hisz rég leszarom, annak idején zavart és én is bőszen védtem a konteók igazát....míg rám nem bizonyították, hogy mekkora marha vagyok.
:))
Ha szemen köpsz attól engem nem csak téged mert ha van rajtam mielőtt elfutnál nem tudom lerántani a számról.
:)))
Igazad van.
A Tv-ben elmondják, hogy mi van.
Ha elég sokszor leadják, a csillagok háborúja is a valóságoddá válik.
Olyan szánalmas ez a konteózás vazze.
Ti hogyan éltétek túl az eddig eltelt éveket, ennyi baszott fóbiával, a gondolkodás képességének teljes hiányával?
Tényleg érdekel, hogy aki ennyi mindentől parázik és minden szart belemagyaráz egy nyomorult kézfogásba, az hogyan tud létezni?
Ne olcsót akarj venni, hanem jót. Az erősebbik Tesla kezdésnek megtenné...
Az egy e miew.Egy igen gyatra varosi fos.

http://youtu.be/7n40NIjq-78
akkor mégsem véd a maszk?
Nem. Itt csak egyszerű analfabéták vannak semmi funkció
Ez egy cseppet sem változtat a megítélésemen.
A citroen C-Zerokról tudsz valamit? Vagy a peugeot ugyanilyenjéről? Agyalunk egy leaf-en, de ezek jóval olcsóbbak.
Lási lárki more!
Nem értek cigányul !
Akkor fuss neki újra,mert nem igazán sikerült.
Ahhoz az kell, hogy te is felvedd ha találkozunk mert én védekezhetek mint állat, de akkor is simán elfertőzöl ha felém beszélsz.
A konteó hívőkről írtam pát hónapja egy szintén konteó hívőnek itt, hogy milyen könnyű ilyesmit gyártani, magam is megtettem viccből 12 éve a cégnél és mire észbekaptam már én kaptam vissza mail-t mindent tudóan egy kollégától, hogy hallottam-e arról a dologról amit én találtam ki? Egy időben én is felültem minden ilyen titkos tudásnak, "titokban" terjesztett (mitől titkos amúgy ha mindenhol terjeszthető, olvasható?) áltudományoknak és áligazságoknak (amikről általában hamar kiderül, hogy csak kitalált hoaxok), de oszt a végén ha tényleg utánaolvas az ember ezeknek rájön, hogy igazából a valóság sokkal egyszerűbb.