Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te a seggszőrödből szoktad turkálni a kakit ?
Mert máshogy ez nem jutna az eszedbe !
De ez rád is vonatkozik:
"maszk álarc kesztyű kézfertőtlenítő ózon generátor"
Ha te is betartanád,nem kellene szigorítani az egész országot.
Hááát a fene tudja, a halasi jeti (ini) írta tegnap amit te is folyamatosan, de szerintem ti ültök a ló túloldalán, nem nekem kell bezárkóznom ha biztonságosan akarok élni mert ugye hordjon maszkot az aki be van szarva hanem épphogy a másiknak kell, hogy engem mint beszartat ne fertőzzön el hisz én sem teszem vele mivel én hordom a maszkot tehát nem én vagyok a veszélyes magamra hanem az aki a képembe mászva belebeszél a képembe, letüsszög, turház stb. mert neki joga van ehhez és különben is.
Szerintem meg a buzik fogják, tapizzák egymás mancsát amivel előtte a farkukat rángatták és a seggszőrükről kaparászták a betyárkörtét.
Én is azt mondom,hogy nekem ne kelljen így,bezárva élnem,mert más nem képes legalább maszkot rakni a pofája elé,hogy ne turházza le a kenyeret a boltban.Én most emiatt a felfogás miatt szívok.Lassan elfogy egy tank benzinem,pedig a kapun se mehetek ki.
Te szerencsétlen !
Értelmeztem !
26 éves vagyok ,de még nem tapasztaltam cigányokat közelről .
Te meg tőlük szoktál ilyeneket látni ,hallani !
Velük élsz ezek szerint !
Ergo cigány vagy !
KériLaci is cigány ? Meg te is ?
Mik ki nem derülnek !
Itt mindenki funkcionális analfabéta?
Írtam ilyet? Nem. Tanulj meg értelmezni.
Cigányok közt élsz ?
Durva !
Te egy igazi alpári sötétbástya vagy.Ösztön lény lehetsz mint a cigányok,legalábbis az első megnyilvánulásodból erre következtetek mert tőlük szoktam ilyeneket látni hallani, kultúr embertől nem.
Nem érted hogy nem értik ?!
Azt már a Cili néni megmondta.
Azt is mond meg nekik ,hogy 4 óránként cseréljék le a maszkot !
A moshatókat is !
2db maszk kell egy napra és este ki kell mosni !
Degeneráltak !
a fénysebességnél is biztosabb
többnyire ráérek, sorozatokat nézek, de nemigen van értelmes
pl ez a farkas gyermekei is egy akkora fos volt hogy azt mondom a ridley scott nagyon megöregedett
Na még az is !
Mond meg nekik !
Régóta mondom már hogy mind agyatlan !
Ez biztos?
Akkor meg mi a jó kurva édes anyádat hisztizel te agyatlan fasz? Ki a tökömet érdekel hogy menstruálsz?
Állandóan ezt kell hallgatni, hogy nyavalyogtok mint egy kisgyerek, hogy kényelmetlen a maszk. Mindenkinek az bazmeg!
Ezért kell betartani a szabályokat és nem lázadozni ellene, mert annál tovább kell hordani, de annyira agyatlan vagy a többi buzival együtt, hogy képtelenek vagytok ezt az egyszerű összefüggést is megérteni.
Még ha elektromos volna - de az csak amolyan alibi-lendkerekes....
Az az elektromos kocsi ami nagyon ocsmány ?
Te is hibás vagy !
Nem versenyzek, nekem nincs priuszom.