Hádehát a karigeri már olyan hogy a főninél is vídiakeményebb,verje át.
Amúgymeg mit nekem,vidéki vagyok,csak hétfőn a hegedűs gyulában találjak parkolót.
A tarlósos visszaadásos az megvan,dehát visszamutogatni nem ér egy választást elbukott szemét fideszes főpolgira.
Nem úgy volt hogy a karigeri tenderje azért késik mert a favorizált A-hídnak nincs meg a 15 környékén kiterjesztett 8 éves akreditációs papírja hogy végezhet ilyen munkát.
És csak azért futott ki a 8 évből mert a gergelyék basztak kiírni az új tendert?Miután persze tarlós visszadobta és nyertek választás gergelyék?
A tendert már tarlos kiírta csak a Főni haverjai olyan árakat adtak, ami 2x költség lett volna, ezért visszabaszta nekik azt, hogy ki lehessen hagyni a sallangot és az aluljárót a tenderből a Fonieknek kell jóváhagyni, amúgy bekertek árakat és tárgyalnak a Főni haverjaival, mert csak nekik van a felújításhoz megfelelő infrastruktúrájuk és úgy látszik hogy mégiscsak be lehet férni a keretbe milyen érdekes
Ne a VW, hanem a Google-t baszogasd az android auto az o szoftveruk, a VW platformra csak telepitve van sokan szopnak vele... a CarPlay tökéletesen működik nézd meg a telon vannak-e frissitesek
Kis offtopik (van értelme)
VW -ban az Android autoval hogy lehet használni a Waze-t?
Szépen csatlakozik, elindul, majd kiírája hogy előbb jelentkezzek be a telefonon a Waze-ba.
Eleve be vagyok jelentkezve, de a kedvéért megtettem, de továbbra is ezt írja. Nem semmi hogy a németek bármilyen szoftvert képesek elbaszni.
Tegnap hallottam olyat, hogy már nem lesz rajta járműforgalom vsak gyalogos mert olyan mélyen korodáltak az alapban is, hogy gyakorlatilag újjá kéne építeni.
Egyáltalán kiírták már a tendert?
Vagy még tökölnek hogy lehetne kizárólagosan az A-Hídra specializálni a tendert?
Csak úgy korrupció,haver mentesen,átláthatóan ahogy hirdetik.
nekik könnyű mert semmi kára nem fog abból származni ha nem csinálja meg amit megígért
én már kisiskolás koromban ksptam a seggemre ha nem csináltam meg azt amit megígértem
nagyon durva hogy az amúgy tanult és értelmes embereket is milyen szinten meg tudják vezetni
a helyi polgármester keze olyan szinten van megkötve hogy alig tud vakamibe "beleszólni"
mistanában szinte minden nagyobb projekt pályázati pénzekből megy itt a mozgástér szinte nulla
max annyi higy a jóskapista 50 rlezret tol a zsebbe ha ő kapja a lajosbá meg csak 30at tud ellenben tud ingyen ribit a ceruza végére
nálunk már a második macskajancsi van aki nem tud tenni semmit sem pedig lehetne mit tenni de mégsem megy a dolog
Jó esetben kétnapos a doloc mert aaz elméletet lehet otthon is nem kell bejárni a gyakorlat meg ha megy akkor arra elég pár óra gyakorlás másnap meg vizsga többnyire 1 hétvégén lezajlik az egész.
Lenne itt debrecenben és.miskolcon is, csak ahhoz képest hogy azt hittem. a virus okán több idöm.lesz eléggé zsufolodik a naptár. De intézni kell hamarosan
Amúgymeg mit nekem,vidéki vagyok,csak hétfőn a hegedűs gyulában találjak parkolót.