Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti futnátok utánam ha el akartok kapni !
Mivel motorozni nem tudtok !
A te ezres gyerekjárműved meg nem versenyképes !
Nyugodj meg, még Te is. Különben miért töltenéd a drága idődet itt az Üzenőfalon?
én tisztában vagyok avval hogy mindenki idióta aki nem én vagyok
Nem kéne hisztiznünk ha be sem engedjük.Vajon melyik lett volna jobb,ha azt mondják:-figyelj most bizonytalan ideig nem mehetsz kínába,sőt nem fogadhatsz vendéget kínából sem,vagy az ami ma itt van már 8 hónapja.Szóval igen,dühét hogy én szopok más balfaszsága miatt.De ha már itt van,mert elkúrták,akkor is azt mondom hogy védekezzen a krónikus beteg az öreg vagy egyáltalán aki úgy érzi hogy szeretne.
ja,ja tudom majd a kórházba meg könyörögnék............
Akkor meg a f@sznak akarsz futkosni?!
Autóm van !
Motorom is !
Fusson akinek nincs autója és motorja. Fussál te!
Nő létemre sem félek tőletek !
5 métert nem bírtok futni te nyavajás !
Miért, mit vártál? Szerinted hogy jött össze a kétharmad immár sokadjára is?
Ti 20 óra után ,félig bebaszva növelitek a zsírt magatokon !
Ne sírjatok malackáim !
fel kellene fogni hogy a barmok vannak többségben, vagyis jelentős többségben
ilyen emberektől mit vársz? és ez még nem is a legalja
http://youtu.be/Boa7_tO4bV4;t=69s
Szerintem előbb-utóbb valaki feldugja a seggedbe. I.J.B.
Vén szaros !
A gyengék fegyvere hol van ?
Nem kell köhögnöd ahhoz ,hogy a vírust tovább add !
Te műveletlen tuskó !
Hord a maszkot !!!
Tényleg nincs szerencsénk, mert megint ide evett a fene téged.
Szerencsétlenek !
Pedig te is fogsz,te leszel a keleti vízköpő.
Ez társasjáték. Hiába védekezek, ha a többi barom növeli az esetszámot, akkor terjedni fog.
Valamennyire mindig terjed, akármit csinálunk, de ha a fertőzési rátát 2 alatt tartjuk akkor elhalna, és nem kéne hisztiznetek a "túltolt" intézkedéseken mint egy picsa.
A sör nem rossz, de focimeccsre csak a csőcselék jár ordítozni.
Vállald fel, és mondd ki nyíltan: "NEM TETSZIK A RENDSZER!"
Hány végstádiumos gyógyult meg?Tudod mi az a végstádium?Hol írtam olyat hogy aki rákos az haljon meg?Sehol,én azt írtam hogy egy végstádiumban lévő "élő halottnak" megváltás a halál,megváltás ha nem kell még egy hetet szenvednie.
Honnan a picsából gondolod hogy nem viselek maszkot?Azért mert utálom?Eddig sem köhögtem le senkit és ezután sem fogok,ezeket a dolgokat nem most kell megtanulni,jó esetben már a szülők megtanították valahol az óvodás kor környékén.Nekem legalábbis megtanították,mint ahogy higiéniát is.
jó eséllyel meg fogom kapni vagy már meg is kaptam,nálunk azért sok mindent nem lehet megtenni ellene.Szóval azt mondom hogy essünk túl rajta aztán haladjunk tovább.
Ha így tolják, elérik, hogy focimeccsre járjak, és sörözzek (mindkettő undorít ) mert már mást nem lehet.
Nem hallottál még neten terjedő vírusról?
Bogyó meg annyira retteg, ha itt rátüsszentek a beírására, akkor is elkapja - mondjuk nem vagyok kovidos, vagy ki tudja
Ha így nyomod
#aluggyagecibeapadalattaholvagy.
Baszod, 5 órakor már sötét van... ha elkezdünk poharazni, honnan tudjam, hogy már 8 van? legalább 10-et húztak volna, mert a mai fiatalok amúgy nem indulnak meg este 11 előtt... anno mi addigra hazaértünk