ismeretségi körben tudok egy csomót ami úgymond "hamar kihalt" igaz néhánynál csak a gáz ment el érthetetlen módon, és meglehetősen macera volt embert találni aki feltöltötte
én inkább lecseréltem légkifúvásosra, az a pamut törölközőket is kb 35-40 perc alatt ropogósra szárítja
igaz 3700watt a teljesítménye a konnektort szereti elolvasztani, ki kell találni valami egyéb megoldást ami esztétikus is nem csak tartós
Ráadásul tudod is nagyjából, hogyan működik... Akkor meg mire fel ez a negatív érzelem?
A hűtőgép az egyik olyan háztartási berendezés, ami évtizedekig is képes probléma nélkül működni, hacsak nincs a háztartásban egy barbár... Többször láttam már olyat, hogy a fagyasztónál késsel kaparták ki a jeget és kiszúrták a párologtató csövet.
egyrészt ott a gáz benne( többről hallottam hogy 3-5 év alatt kiszökött a gáz), ott van legalább egy plusz szivattyú, ami nem olyan mint a ruszki búvár hogy a döglött egeret is felszívja, plusz ban pár érzékelő, a vezérlés is sokkal összetettebb
az a vicces hogy a cégeknél a folyadékhűtők is ugyanez az elv aztán elvannak 10-20 évet is 8-24 órás napi üzemidőkkel
Attól függ.
A hőszivattyús kb fele fogyasztás, kímélőbb szárítás, ellenben drágább.
Amit Ini állít, hogy könnyebben elromlik mert bonyolultabb, egyszerűen hülyeség.
Ennyi erővel a legjobb, ha kötelet feszítesz ki, és arra teregetsz, az biztos nem romlik el. Max., ha kilazul a tipli a falban
Ha jól emlékszem először 1968.01.24-én, utána még 7 esetben köztük 1987.01.17., 1995.02.30., 2006.03.06.-án és három hete az asszony nagyon elsózta a levesemet és kurva szar lett.
Először talán azt kellene megnézni melyik évben sózták agyon , a hólapátolás -söprés helyett ??! Most megy a "sopánkolás" , hogy széjjelmaródott Vazzeg!!?
azt is kell nézni mennyi a vételár, nem inden az energia fogyasztás
plusz a hőszivattyús lényegesebben bonyolultabb, jó eséllyel előbb hal ki mint a kondenzásiós
nekem egy légkifúvásos van,
előnye hogy olcsó volt a gép(devecseri piac) kurva gyorsan szárít
hátránya hogy sokat eszik, és mivel 30 éves nem olyan fejlett mint a mostaniak és a pamut ruhák idővel összemennek, pl munkás pólók 2 év alatt kidobósak lettek
előtte kondenzációs volt azt nem szerettem, sokkal lassabb volt és sokkal több gond volt vele
én inkább lecseréltem légkifúvásosra, az a pamut törölközőket is kb 35-40 perc alatt ropogósra szárítja
igaz 3700watt a teljesítménye a konnektort szereti elolvasztani, ki kell találni valami egyéb megoldást ami esztétikus is nem csak tartós
A hűtőgép az egyik olyan háztartási berendezés, ami évtizedekig is képes probléma nélkül működni, hacsak nincs a háztartásban egy barbár... Többször láttam már olyat, hogy a fagyasztónál késsel kaparták ki a jeget és kiszúrták a párologtató csövet.
az a vicces hogy a cégeknél a folyadékhűtők is ugyanez az elv aztán elvannak 10-20 évet is 8-24 órás napi üzemidőkkel
Szoláris aspirátor!
Másik hogy nem vagyok bútorboltos, nincs pénzem ilyeneket vásárolni a céges kocsiba, a céges telóhoz.
A foswágenen nem működik
Bár pár éve kijelentették hogy a BT kihangosító is hatalmas kihívás nekik, szóval nem csodálkozok
A hőszivattyús kb fele fogyasztás, kímélőbb szárítás, ellenben drágább.
Amit Ini állít, hogy könnyebben elromlik mert bonyolultabb, egyszerűen hülyeség.
Ennyi erővel a legjobb, ha kötelet feszítesz ki, és arra teregetsz, az biztos nem romlik el. Max., ha kilazul a tipli a falban
plusz a hőszivattyús lényegesebben bonyolultabb, jó eséllyel előbb hal ki mint a kondenzásiós
előnye hogy olcsó volt a gép(devecseri piac) kurva gyorsan szárít
hátránya hogy sokat eszik, és mivel 30 éves nem olyan fejlett mint a mostaniak és a pamut ruhák idővel összemennek, pl munkás pólók 2 év alatt kidobósak lettek
előtte kondenzációs volt azt nem szerettem, sokkal lassabb volt és sokkal több gond volt vele