Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bp.-n van egy ilyesmi képző és vannak még vizsgaidőpontjaik jövőre és még idénre is, 1 hete voltam ott és ezt mondták.
A hvg ballib volt mindíg ...
A 444?
A hvg is nagyon kemény, de ott volt pár arc, akikkel azért értelmesen lehetett eszmét cserélni, normális hangnemben vitázni, már ha figyelmen kívül tudta hagyni az ember az acsarkodókat.
De a 444-re szavak sincsenek.
Az olyan mocsár ahová ép eszű ember nem vágyhat.
Még talán a vadhajtás hasonló.
Szerintem.
Szerintem mindez a főni személyes bosszúja csak neked/miattad. Mert vele kelsz-fekszel-élsz.
Valszeg a szemelyes poklod az lesz hogy a főni meztelen kepet kotelezoen nezned kell.
Egyszer az a kivágott fasor is kisujjnyi husáng volt,ám!Aminek aztán a fele már lehet hogy beteg is volt.
De hát ha csak ez a legnagyobb problémád,akkor boldognak kéne lenned.
A főutcán kivágatta az összes fát tavaly, most ilyen kisujjnyi husángok vannak a két csodálatos fasor helyett.
Nálunk - egy ciklus kivételével - egészen a legutóbbi választásig bal oldali kötődésű volt a városvezetés (egy vallásos városban!) Apránként, de szépen megújultak a dolgok, bár sok értelmetlen baromság (szökőkutak, térkövezés ott, ahol arra semmi szükség) is született. A legutóbbi választáskor jött a fideszes genyó, és eddig nem sok minden történt, csak az ígéretek. (51-es út felújítása, az új Duna-híd építésének elkezdése, stb,) amelyekhez még csak hozzá sem kezdtek. Talán egy záportározó ami valójában készül most. Viszont vannak a várost erősen károsító ingatlanügyei.
Nomeg ezeket is elvenné a diktatura?
Akkor én beszélek róla hosszabban.
Nálunk a polgi fideszes.Lop?Gondolom igen,de nem érdekel.
Tudod miért nem?Mert mellette épít,amire szükség van létrejön.Gyakorlatilag nincs olyan dolog amire ne lenne pénze a városnak.Szóval mindig azt mondom hogy nem érdekel,lopjon,ha annak nem mi érezzük a hiányát.
Persze hozzátartozik hogy az első öt éve arra ment rá hogy helyrehozza az MSZP-s elődjének a szétkontárkodott munkáját.Na ő csak rombolt.
Akkor marad a 444, a hvg.hu esetleg a telex.
Es ha kiyirna valaki az index eleresedet?
Amikor valamelyikünk nagyon megfázik,taknyos köhög, ilyesmi,akkor szoktunk itthon benn a lakásban maszkot hordani.De persze tudom mi vagyunk a hülyék mert nem akarjuk megfertőzni egymást,de főleg a kicsi gyerekeket.Szóval szerintem ez a maszk használat,igazából intelligencia kérdése.Ha valaki képes felfogni a hasznát,az használja is.És igen,van vendégágy meg hálózsákok.És nem szokott az egész család lebetegedni egy miatt.
Ingatlanmutyi. Túl hosszú ahhoz, hogy ide leírjam a lényegét.
Amennyit én piálok, van két hónapi készletem.
kombájnal sem.az is okj-s
Még kipróbálhatod......otthon van lehetöséged rá.
Bár ez lenne nekem is a legnagyobb gondom!Ha ennyi elég lett volna hogy kimehessek,még maszkban is aludtam volna!
Ugyanez van autora szerelt daruval, emelöhátfallal ami.egy végtelen amatör dolog.
Arra kell okj papir. Anélkül dolgozni nem.tudsz vele csak otthon
Azt tudom,de hát így van ez a targoncával is.
B is C is T is, a kukoricatáblába meg vlgülis semmise kell hozzá
Az mi?
Kombájnra minden jo
Nekem is van mindenféle fiszem-faszomra,még kombájnra is,még sosem vettem hasznát.
Elegge olyan izé egy nyikorgo talicskaval tologatni, meg mindig beakad valami resze.