A 444?
A hvg is nagyon kemény, de ott volt pár arc, akikkel azért értelmesen lehetett eszmét cserélni, normális hangnemben vitázni, már ha figyelmen kívül tudta hagyni az ember az acsarkodókat.
De a 444-re szavak sincsenek.
Az olyan mocsár ahová ép eszű ember nem vágyhat.
Még talán a vadhajtás hasonló.
Szerintem.
Szerintem mindez a főni személyes bosszúja csak neked/miattad. Mert vele kelsz-fekszel-élsz.
Valszeg a szemelyes poklod az lesz hogy a főni meztelen kepet kotelezoen nezned kell.
Egyszer az a kivágott fasor is kisujjnyi husáng volt,ám!Aminek aztán a fele már lehet hogy beteg is volt.
De hát ha csak ez a legnagyobb problémád,akkor boldognak kéne lenned.
Nálunk - egy ciklus kivételével - egészen a legutóbbi választásig bal oldali kötődésű volt a városvezetés (egy vallásos városban!) Apránként, de szépen megújultak a dolgok, bár sok értelmetlen baromság (szökőkutak, térkövezés ott, ahol arra semmi szükség) is született. A legutóbbi választáskor jött a fideszes genyó, és eddig nem sok minden történt, csak az ígéretek. (51-es út felújítása, az új Duna-híd építésének elkezdése, stb,) amelyekhez még csak hozzá sem kezdtek. Talán egy záportározó ami valójában készül most. Viszont vannak a várost erősen károsító ingatlanügyei.
Akkor én beszélek róla hosszabban.
Nálunk a polgi fideszes.Lop?Gondolom igen,de nem érdekel.
Tudod miért nem?Mert mellette épít,amire szükség van létrejön.Gyakorlatilag nincs olyan dolog amire ne lenne pénze a városnak.Szóval mindig azt mondom hogy nem érdekel,lopjon,ha annak nem mi érezzük a hiányát.
Persze hozzátartozik hogy az első öt éve arra ment rá hogy helyrehozza az MSZP-s elődjének a szétkontárkodott munkáját.Na ő csak rombolt.
Amikor valamelyikünk nagyon megfázik,taknyos köhög, ilyesmi,akkor szoktunk itthon benn a lakásban maszkot hordani.De persze tudom mi vagyunk a hülyék mert nem akarjuk megfertőzni egymást,de főleg a kicsi gyerekeket.Szóval szerintem ez a maszk használat,igazából intelligencia kérdése.Ha valaki képes felfogni a hasznát,az használja is.És igen,van vendégágy meg hálózsákok.És nem szokott az egész család lebetegedni egy miatt.
A hvg is nagyon kemény, de ott volt pár arc, akikkel azért értelmesen lehetett eszmét cserélni, normális hangnemben vitázni, már ha figyelmen kívül tudta hagyni az ember az acsarkodókat.
De a 444-re szavak sincsenek.
Az olyan mocsár ahová ép eszű ember nem vágyhat.
Még talán a vadhajtás hasonló.
Szerintem.
Valszeg a szemelyes poklod az lesz hogy a főni meztelen kepet kotelezoen nezned kell.
De hát ha csak ez a legnagyobb problémád,akkor boldognak kéne lenned.
Nálunk a polgi fideszes.Lop?Gondolom igen,de nem érdekel.
Tudod miért nem?Mert mellette épít,amire szükség van létrejön.Gyakorlatilag nincs olyan dolog amire ne lenne pénze a városnak.Szóval mindig azt mondom hogy nem érdekel,lopjon,ha annak nem mi érezzük a hiányát.
Persze hozzátartozik hogy az első öt éve arra ment rá hogy helyrehozza az MSZP-s elődjének a szétkontárkodott munkáját.Na ő csak rombolt.