Áhh, ne tudd meg. Itt a rendszerváltás ota a piros szin a nyerö. Nem problémás a vezetés, de ilyenkor amikor helyzetbe tudják hozni magukat kibaszottul tul akarnak teljesiteni. Mintha ezzel a rátermettségüket bizonyitanák szemben a kormány intézkedéseivel amik nem tökéletesek de ök sokkal jobbat tudnak.
Ini, ez rossz példa, még ha valós is. Ez a srác tényleg az alja (a tánczos), de ebből van kevesebb. Egy jó szándékú, látszólag nem agresszív, de korlátok közé szorított ember.
Bár megvezetni ezeket a legkönnyebb sajnos.
Minden korosztályban vannak hülyék. A fiatalok között is vannak tök értelmesek. Csomó nálam sokkal fiatalabbat ismerek aki normális, igaz sokkal többet aki életképtelen de majd ők is megkomolyodnak. Szerencsére az ilyen selejt népektől mindig távol tartott a sors
Nálunk fideszes,de politika mentesen mondom hogy jól teszi a dolgát,már 2002-óta ő van.ja,és már volt koronás.Két hétig otthon volt és köszöni szépen már jól van,és nem könyörgött az életéért a kórházban,ahogy ezt KériLaci prognosztizálja a koronásokra.
Látod, hamar megsértődsz ha bárki nem a te álláspontodat képviseli és személyeskedni kezdesz, én is írjak ilyenek vissza oszt veszekedjünk hetekig? Az ami neked az életedet felforgató és tönkretevő dolog nekem pusztán egy kis kényelmetlenség, én sem szeretem viselni a maszkot és ha lehet nem is teszem, de nem "picsogok" miatta.
Nálunk csak egy helyen.Illetve úgy van hogy a kormányablak, polg.hivatal, posta, könyvtár,meg még egy két dolog,de ez mind egy helyen van lényegébe,szóval a város csak azon részén kell hordani,de hát oda meg nem megy az ember naponta.
Nem tudom máshol hogy találták ki a polgármesterek, de itt felénk pl az összes közterület, szabadlégtér maszk köteles lett. Ugyhogy az anyját szájba is rakhatná. Azért az utcán nem hogy egymást nem érik az emberek de vannak helyek ahol nem hogy hallo de látotávolságon belül.se nagyon van valaki.
A következö korosztálynál már nem lesz ilyen probléma. Csak a virtuális térben épitenek ki kapcsolatokat.
Alapjábanvéve már köszönni is alig köszönnek az emberek egymásnak, nem is nézik a másikat semmibe de elvárják hogy ha bárhová belép figyeljenek rá.
Mindenkinek a saját dolga, többen nem igy látjuk helyesnek.
Nem nanoszűrő, de jelentosen csokkenti a bejuto virus koncentraciot, es a tapasztalatok szerint az immunrendszernek konnyebb a dolga a kevesebb virussal.
azért ez nem életszerű
régen azt mondogatták a maszk fasza, bár nem szűri ki a vírust de a vírust közvetítő anyagot kiszűri így a vírus se jut a szervezetbe
ez mára megdőlni látszik
Bár megvezetni ezeket a legkönnyebb sajnos.
De már ezerszer mondtam !
Alapjábanvéve már köszönni is alig köszönnek az emberek egymásnak, nem is nézik a másikat semmibe de elvárják hogy ha bárhová belép figyeljenek rá.
Mindenkinek a saját dolga, többen nem igy látjuk helyesnek.
régen azt mondogatták a maszk fasza, bár nem szűri ki a vírust de a vírust közvetítő anyagot kiszűri így a vírus se jut a szervezetbe
ez mára megdőlni látszik