Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

páraelszívónàl megéri a plusz pénzt a brushless motor?
bár a plusz nem helytálló mert inkább 2-3x drágább
csempe van, szóval dupla lenne a munka
kb 2 évet bír, de érdemes előbb cserélni mert a dugvilla is el tud olvadni
Én inkább arra tippelnék, hogy adott autó (és fejegységének) tervezési időpontja lehet a döntő a dologban. Az én járgányom tavalyi tervezésű, tehát elég frissnek számít. Az előző generációs Clio - bár elvileg Apple Carplay és Android Auto kompatibilis a fejegysége 2016 óta) rengeteg (megoldhatatlan) kompatibilitási gonddal küszködik - a Facebook csoport szerint legalábbis.
Hát ja, azért szégyen hogy már a franciák is jobbak
Szerintem neki ez egyfajta kihívás. Végül is elkönyvelheti hogy ma is megoldott egy problémát
A fhanszia rettenetben is hiba nélkül működik, bár én nem szeretem, vidéken a google maps sokkal kényelmesebb számomra.
Na de ha nem hozta volna fel a kérdést, akkor a magyarázkodásba sem kellene felesleges munkát ölnie....
Amúgy láttam már működni, igaz nem német autóban.
Lényeg hogy ti sem értetek hozzá, csak adjátok a hülye tanácsokat
Ki a fenét érdekelnek az infók? lényeg hogy kicsit évődik, aztán megmagyarázza miért nem nyúl inkább hozzá
Hogy a telóm is egy túlárazott szar legyen mint a VW?
Ajánlanám ,hogy véss/gipszelj be mellé/fölé még egy szerelvénydobozt, lehetőleg abba az irányba, ahonnan a betáp jön, de... nagyjából ismerem a munkához való viszonyulásodat, tehát hidd el nekem, nem éri meg
Inkább cserélgesd félévente a konnektort és a nagy melót majd elvégzed akkor, amikor nem csak a dugalj, hanem a vezeték is elég a falban
teknő és szárítókötél.... konnektor sem kell
egy süllyesztett konnektor van és ki be dugdossuk a dugókat
Az se lenne baj, ha pontosabb infókat adnál meg..
Tehát dupla konnektor van? Falon kívüli, vagy süllyesztett?
Nekem nem olvasztotta még el a konnektort a szárító.3000W-os kondenzációs.
mert onnan megy a mosógép is
Használj ilyen tűzhelybekötő-dobozt. Be tudod tenni a konnektor helyére, a kismegszakító meg jó helyen van ott, ahol van, miért kéne annak a fürdőszobában lenni?

https://www.emag.hu/anco-tuzhe...
ez a gond hogy csak a fürdőszobában volt hely, oda meg csak nem akarnék valami ocsmányságot feltenni, bár én biztos gyors megszoknám de az asszony biztos basztatna napi szinten hogy csináljam meg normálisan
bár így is az idegeim eszi mert a kimenő levegőnél csak egy alu gégecső van tesztnek, és nem tetszik neki, van erre direkt fehér téglalap profilú "cső" de nincs kedvem szarozni vele
tehát pont nekik
igen... magasan a legjobb, ha már ezek között kell válogatni én is akartam venni annak idején, azután hagytam a fenébe, miután utána olvastam, hogy mit-hogy lehet csak velük és mennyire korlátozott a használhatóságuk...
Az sznob gazdag ipari maffiozoknak való.
még mindig a google-t kell baszogatni a waze honlapján is fent van, hogy sajnos android autóval vannak bajok... használjatok iphone-t
Szabadban van a szárító?
egy esztétikus vízhatlan doboz is jó lenne amiben elfér kettő kismegszakító, de mindegyik ocsmány
Mi még mindig a szoláris aspirátort használjuk, és jó!