Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden igaz, most már meg is változtatták a törvényt és az ilyen semmire kellő pártok repülnek. Nem lopják tovább az ország pénzét.
kétfarkú párt játszik még? lehet az ingyen sört meg tudnám kedvelni......
legalábbis a buziktól meg a migránsoktól biztosan előbb
Pedig legközelebb is a narancs és a másik közt kell választanod...
Miiiii? Gázt.....
No de ok nem is a független médiát akadályozzák ugye
Mondjuk, ha gátfutást adsz akkor is
"Jourová hozzátette, a független média szisztematikus akadályozásnak és megfélemlítésnek van kitéve Magyarországon."

De azt nem tette hozzá hogy a baloldal miatt. Nem O1G emberei basztatják az ingyen újságot osztogatókat a nagyfaluban.
Főnököm???
Te szerencsétlen.
Tipikus libsi vagy !
Ha nem velem akkor a másikkal!
Ha rajtam múlna a narancsosok pont azon a fán himbálóznának mint a fajtád!
Elegem van a vérszívó gyökerekből!
Elegem van a PC-ből, az agymosásból, meg a hülyékből!!
Ez csak ugy........
Ez csak úgy....
Főnököd mégis az Erdogan seggét nyalja.
Hááát, ha a haza sorsa a mostani lakosain mulna asszem elbuknánk.......annyi se maradna belöle mint 100 éve....
Mert éhes vagy?
Gyere, neked szívesen adok egy szelet kenyeret gazdagon!
Ha ennyi lenne a dolog akkor ...............áááááááááá.............erre nem is tudok mit mondani.
Éhes vagyok...........nem teszek..........arrébb megyek.........oszt csók..........?!
Majd a sok francia buzi feje ott görög a járda szélén. És így helyes ez.
Ez a hulye nem fogja fel hogy az iszlam radikalisnak mindegy hogy katoloikus,ateista vagy,ha nem muszlim masodrendu.Pont.
Benne van a koránban.
Ha elerik a kritikus nepesseget,atveszik valasztassal az iranyitast.Haboru nelkul.
Onnantol lehet valasztani,attersz,lelepsz,vagy páriakent szolgasorba kerulsz.
Oszt annyi.Nem lesz emancipunci,lmbtq,szolasszabadsag,europai ertekek meg az osszes bullshit.saria lesz es kuss.
A hazával nem laksz jól...szerintem.
AZ ISZLAMO-BALOLDALI TÁBOR KETTŐS MÉRCÉT GYAKOROL, HISZEN AZZAL EGYETÉRT, HOGY A KATOLIKUS EGYHÁZAT MÁR TÖBB MINT 100 ÉVE KIZÁRTÁK A KÖZÉLETBŐL ÉS A BELPOLITIKÁBÓL, AZZAL VISZONT NEM, HOGY EZ AZ ISZLÁMRA IS VONATKOZIK.

Vagy felébredünk s teszünk is, vagy a 150 éves török uralom, amitől amúgy megvédtük európát, a jövőben olyan valóssággá válik amit sokan még most sem akarnak elhinni!
Mindenki PC, meg érzékeny, meg a faszom!
Miközben azon nem elmélkedik a "felvilágosult" barma, hogy milyen jövőt hagyunk a gyermekeinkre!
Ha valakinek fontos a haza, a nemzet, a nyelv, a kultúra, a hagyomány, az szinte biztosan náci!
De ha buzulni kell, vagy valami nigger szart vinni, akkor "demokrata"!!
Azon kellene elgondolkodni, hogy ha így megy tovább, akkor miben fognak élni a fehér, keresztény, heteró, gyermekeink???!!
Na a baloldal prezentálja elképzeléseit 2022-utánra ha valami.modon nyerne
https://www.origo.hu/itthon/20...
https://index.hu/belfold/2020/...

Ezmilyen már..... lassan értem hogy bogyo mitöl.ilyen beszükült ha csak ezt olvassa....
Nekem.is 150 a tempomat ha sietösebb.
Na jo de te az elithez tartozol.
En maradok 140 nel.
Az nem a fordulatszámmérő?
Hazát nem váltunk mint egy gatyát!
Szerintem!
A Haza nem egy kormány vagy párt vagy valami adminisztrációs baromság!
Szerintem!
Az elfogadható, csak jó kemény legyen. De ha kutya odafekszik, akkor a fűtés miatt luxusfelár van arra is
Szeretem én is, amikor a belső sav 110-re lassul