Faxom, legyen egy 30-as korhatár azok buliznak, a vének már nem Legalább akkor el tudok menni a haverhoz, és csendesen elfogyasztani pár Unicumit ha már kocsmázni se lehet...
A BME-s roggyantak megvannak?
Az még ok hogy kalapáccsal szétveri a falat,mondjuk minek,de haggyuk,fel is veszi,visííít de rendben kell a média,aztán meg még fel is teszi a netre.
Rák és rájk közt elég nagy különbségek vannak... nagyanyádé meg jóindulatú volt, különben elpatkolt volna nyomban. Legalább hülyeségeket ne beszélj.
Az Ini példájában szereplő, 30 kilósra fogyott, inoperábilis végstádiumos más tészta... ha nem kapja el a kovidot, akkor se volt már esélye.
Pont ez a lényeg,célzottan nem lehet a bulizó fiatalt megszorítani,mer nehogymá az életem más legyen.
Olyan mint a szőnyegbombázás,hogy biztos eltaláld azt a kurva csapágygyárat egész kölnt szétcseszték.
Odáig nem jutnak el,a 3 napbezárás sem kevés.
Tegnap előtt elpasszoltam két nem kis értékű cuccot.
Ha akkor épp nem vagyok nyitva................
Az egyik pest felé menet épp csak bejött,meg is vették,ma küldtem ki,ez se lenne jó mondani hogy bocs pozitív teszt miatt majd 2 het mulva kapja meg.
Azé' elmentek a faxomba ezzel a kijárási tilalommal este fertőz az a q vírus, délután meg nem? Mi ebben a logika? Értem, hogy az eszetlenül tömegelő meg bulizó fiatalok ellen találták ki, de ez miatt én is szopjak?
Tényleg, pontosan hogy is van, autóval se lehet menni?
Nagyanyám 94 éves korában hallt meg és végig tevékeny volt, pedig 60 évesen agydaganata volt. Szerinted 60 évesen agyon kellett volna csapni.
Attól hogy rákos valaki nem kell meghalni vagy szarul élni, meg lehet ebből is gyógyulni, ha a hozzád hasonló önző faszok, nem köhögik le mert nehogy már maszkot viselj, neked jogod van szórni.
A Zoli nem paragép, hanem mint üzlettulajdonost megb@szhatják akár egymillió forintra is, sőt bezárathatják a boltját. Szerintem ezt ő nagyon nem szeretné...
hülye mindig van, ha a hülyék nem mennének be nem lenne vásárlód sem, azért ezt is figyelembe kell venni
komolyan mondom a cégvezetők között is vannak akkora anti lángelmék hogy el sem tudom képzelni hogy nem rogyott meg még a cége amit apucitól örökölt
ha saját épséged sem akarod védeni akkor mi a probléma?
amúgy a helyedben felszerelnék egy elektromos záras ajtót meg egy kamerát és akin nincs maszk nem engedem be, persze csak ha ilyen paragép lennék mint te
Én is elveszem azt a kibaszott maszkot, ha bemegyek valahová, mert nem játszom más pénzével te nagyon okos!
És képzeld, én is emberekkel dolgozom, nekem is boltom van, meg egy kis szaros manufaktúrám!
De hiába pofázok, egyszerűen képtelen vagy átlépni a korlátaidon!
De bírálni azt tudsz!
Haggggyuk a faszomba!
Beeeeee
öltözz be
én felveszem a maszkot pl ha a teszkóba megyek vagy a postára
cégeknél is megkérdezzük, van ahol kell még az udvaron is, de többnyire a "ne szórakozzatok már" a követelmény maszk ügyileg
És ezek legtöbbje nem is vásárolni akar hanem sétálgat,és ha már itt van jobb ezt egy zárt boltban megtenni,mert látszik rajta,esze ágában nincs vásárolni.
Minden nap többször rá kell szólnom valami MUZ-hoz vagy hozzád hasonlóra hogy ejjmár engem is megbasznak pénzre,vagy bezárásra mert ő mindenttudó szakértő és nem vesz fel maszkot.
Szerinted mit kéne még csinálnom?
Nem heti 1x emelem fel a seggem a kanapéról egy szivattyú miatt,minden nap emberekkel dolgozom.
Most próbáld lassabban!
"Most nem azért de láttál már végstádiumban lévő rákps embert, aki már csak a végét várja? Annak megváltás a halál."
Ugyan nem nekem szólt, de még sosem köhögtem le senkit!
Még egy ilyen értetlen, demagógiából jeles kis faszt sem!
#maraggyotthon
#fasznakkellkujtorognimégéccakais
Az még ok hogy kalapáccsal szétveri a falat,mondjuk minek,de haggyuk,fel is veszi,visííít de rendben kell a média,aztán meg még fel is teszi a netre.
Az Ini példájában szereplő, 30 kilósra fogyott, inoperábilis végstádiumos más tészta... ha nem kapja el a kovidot, akkor se volt már esélye.
Olyan mint a szőnyegbombázás,hogy biztos eltaláld azt a kurva csapágygyárat egész kölnt szétcseszték.
Tegnap előtt elpasszoltam két nem kis értékű cuccot.
Ha akkor épp nem vagyok nyitva................
Az egyik pest felé menet épp csak bejött,meg is vették,ma küldtem ki,ez se lenne jó mondani hogy bocs pozitív teszt miatt majd 2 het mulva kapja meg.
Tényleg, pontosan hogy is van, autóval se lehet menni?
Attól hogy rákos valaki nem kell meghalni vagy szarul élni, meg lehet ebből is gyógyulni, ha a hozzád hasonló önző faszok, nem köhögik le mert nehogy már maszkot viselj, neked jogod van szórni.
komolyan mondom a cégvezetők között is vannak akkora anti lángelmék hogy el sem tudom képzelni hogy nem rogyott meg még a cége amit apucitól örökölt
De ha nrm lenne ennyi hulye akkor azt se kene.
amúgy a helyedben felszerelnék egy elektromos záras ajtót meg egy kamerát és akin nincs maszk nem engedem be, persze csak ha ilyen paragép lennék mint te
És képzeld, én is emberekkel dolgozom, nekem is boltom van, meg egy kis szaros manufaktúrám!
De hiába pofázok, egyszerűen képtelen vagy átlépni a korlátaidon!
De bírálni azt tudsz!
Haggggyuk a faszomba!
Beeeeee
én felveszem a maszkot pl ha a teszkóba megyek vagy a postára
cégeknél is megkérdezzük, van ahol kell még az udvaron is, de többnyire a "ne szórakozzatok már" a követelmény maszk ügyileg
https://index.hu/kulfold/2020/...
Szerinted mit kéne még csinálnom?
Nem heti 1x emelem fel a seggem a kanapéról egy szivattyú miatt,minden nap emberekkel dolgozom.