Nekem épp tegnap hozta a postàs a kinai csomagom,17napja rendeltem.Pedig 25-50napra igazoltàk vissza.Adtam is egy 5*-os értékelést.1òra mva meg is köszönte
ne kapd el, ugyanaz vonatkozik rád is mind a pockunkra
maszk álarc kesztyű kézfertőtlenítő ózon generátor és védekezz ha nem akarsz karantént
az élet egyszerű
Képzeld voltam már szarul néhányszor életemben.
És tudod mit csináltam?
Itthon pihentem bazdmeg!
Nem nyalogattam senkit és kezet sem fogtam a barátaimmal, mert nem akartam átadni senkinek!
Amikor szarul voltam!!!!!!!!!
De most nincs semmi bajom!!!!
Ezzel a " az is fertőz aki.............meg az is aki nem aki..........." meg ne fárasszatok, mert már ceciltől, viktorig mind hülyét csinált magából!!
Dehogy,csak tele a tököm a mindig mindent jobban tudóktól,most is azok miatt húzzuk ezt a szart mint a rétestésztát.
Keresztbe leszarom hány mamóka dobja fel a pacskert,csak nekem legyen nyugtom.Oszt ennyi,de ha mindenki szarik rá nem lesz vége soha.
Ezt tényleg nehéz értelmezni, mert elég zagyva!
Te viszont nem bírod felfogni, hogy mi is történik, szóval én elengedtem a témát, úgyis ti vagytok többen!
Mindig ti vagytok többen és a hangosabbak is !
Na jó,rólad azt is elképzelem hogy szarul leszel de mivel minden kamu ugyanúgy járkálsz emberkék közt,felszegett fejjel tüntetőleg maszk nélkül...............merhát haggyanak már élni.
A tények azok azok hogy.
Fertőzött leszel
Kkét hét minimum pihi,rendőr nézi,de lehet 1 hónap is.
OK te beveted magad a dzsungelbe és egy szál rambókéssel eljátszod a survivor 135. részét.
Én nem tudom.
Aha,gondolom elolvastad amit írtam,megy is az értelmezése vagy csak szajkózod mi neked a véleményed?
Lényegtelen mit hiszel ha a hasonló gondolkodásúak miatt húzzák-húzzák és egyre jobban szivatnak miatta.
A vendéglátós nem hat meg úgy mint téged az én nyomorom.
Viszont ha te miattad kerülök kispadra rád haragszom nem a kovács gizire,érteeeed?
Nem nagyon bírjátok felfogni, hogy mi történik, ugye??
Próbálj meg egy hétig, TV, újság, rádió, faszbuk nélkül élni!!
Amúgy te milyen "minimális kényelmetlenségről" beszélsz baszdki??
Mond már el ezt egy vendéglátósnak és hasonlónak!
Vakok, süketek és ostobák vagytok és még birkák is!!
nem a vírus a kamu. hanem a körítés
szerintem jó eséllyel elkaptam már legalább 1x csomó helyen voltam már ahol hiányoztak a vírus miatt
itt vidéken nem vagyunk buzik, a kézfogás még mindig megy
Mert anyuci ezt látja mindennap, ha onkológián dolgozna, akkor a rák ellen kampányolna. De jelen esetben az nem fontos csak a korona,csak az öli az embereket.
Most komolyan mit nem lehet ezen felfogni.
Csak a minimális kényelmetlenséget kell elfogadni,viselj maszkot,moss kezet,ne járj emberek közé stb.
Ha 1 hónapig kell tétlenül otthon ülnöm mint POC-nak egy hozzád hasonló "NE kelljen már így élnem" manusz miatt mert átadta ezt a szart kurva mérges leszek.
Mert bár szar a melóm,a fenébe kívánom,de ebből élek,ha 1 hónapig bezárok lehúzhatom a rolót,mert valami kényes fasz virológust játszik.És mindig mindent jobban tud.
Demagóg vagy!
Pont leszartátok, hogy 2015-ben, 3 hónap alatt + 6000 ember halt meg.
Most meg mínuszban vagyunk a 2019-hez képest kb. 3000-el de nyomjátok a propagandát!
Tőlem úgy retteg mindenki ahogyan akár, de nekem NE kelljen már így élnem!!!!
A nő akivel beszéltem 1 hónapig volt szarul,elájult,2 oldali tűdőgyulladás,vért köhögött.
Vigasztaló a tudat hogy influenzában havi 5000 ember hal meg csak egy megyében............városban ...............községben...................melyikstatisztika legyen.
maszk álarc kesztyű kézfertőtlenítő ózon generátor és védekezz ha nem akarsz karantént
az élet egyszerű
Gratulálok, tökéletes alany vagy!!
És tudod mit csináltam?
Itthon pihentem bazdmeg!
Nem nyalogattam senkit és kezet sem fogtam a barátaimmal, mert nem akartam átadni senkinek!
Amikor szarul voltam!!!!!!!!!
De most nincs semmi bajom!!!!
Ezzel a " az is fertőz aki.............meg az is aki nem aki..........." meg ne fárasszatok, mert már ceciltől, viktorig mind hülyét csinált magából!!
Keresztbe leszarom hány mamóka dobja fel a pacskert,csak nekem legyen nyugtom.Oszt ennyi,de ha mindenki szarik rá nem lesz vége soha.
Te viszont nem bírod felfogni, hogy mi is történik, szóval én elengedtem a témát, úgyis ti vagytok többen!
Mindig ti vagytok többen és a hangosabbak is !
Fertőzött leszel
Kkét hét minimum pihi,rendőr nézi,de lehet 1 hónap is.
OK te beveted magad a dzsungelbe és egy szál rambókéssel eljátszod a survivor 135. részét.
Én nem tudom.
Lényegtelen mit hiszel ha a hasonló gondolkodásúak miatt húzzák-húzzák és egyre jobban szivatnak miatta.
A vendéglátós nem hat meg úgy mint téged az én nyomorom.
Viszont ha te miattad kerülök kispadra rád haragszom nem a kovács gizire,érteeeed?
A tények, azok zavarnak benneteket!
Próbálj meg egy hétig, TV, újság, rádió, faszbuk nélkül élni!!
Amúgy te milyen "minimális kényelmetlenségről" beszélsz baszdki??
Mond már el ezt egy vendéglátósnak és hasonlónak!
Vakok, süketek és ostobák vagytok és még birkák is!!
Neked tökmindegy hogy mennyit henyélsz a kanapén,de másnak nem.
szerintem jó eséllyel elkaptam már legalább 1x csomó helyen voltam már ahol hiányoztak a vírus miatt
itt vidéken nem vagyunk buzik, a kézfogás még mindig megy
Ha csak ezt fogtad fel.....................
Csak a minimális kényelmetlenséget kell elfogadni,viselj maszkot,moss kezet,ne járj emberek közé stb.
Ha 1 hónapig kell tétlenül otthon ülnöm mint POC-nak egy hozzád hasonló "NE kelljen már így élnem" manusz miatt mert átadta ezt a szart kurva mérges leszek.
Mert bár szar a melóm,a fenébe kívánom,de ebből élek,ha 1 hónapig bezárok lehúzhatom a rolót,mert valami kényes fasz virológust játszik.És mindig mindent jobban tud.
Pont leszartátok, hogy 2015-ben, 3 hónap alatt + 6000 ember halt meg.
Most meg mínuszban vagyunk a 2019-hez képest kb. 3000-el de nyomjátok a propagandát!
Tőlem úgy retteg mindenki ahogyan akár, de nekem NE kelljen már így élnem!!!!
Vigasztaló a tudat hogy influenzában havi 5000 ember hal meg csak egy megyében............városban ...............községben...................melyikstatisztika legyen.