Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd fekszem a szőnyegen
Én GPS 130 valamennyire szoktam állítani a tempomatot. Mindig röhögök, amikor a VÉDA alatt nyomkodják a féket a nálam lassabbak is
Magyarországon az is bűnös aki ártatlan.
Autóval is csak a veda alatt megyek 150-el óra szerint autópályán, utána gazt adok
Ja, tényleg, Akkor még kétszer.
Majd a külföldi társszervek segítségét veszik igénybe. Örülj, hogy az egyik vesédet meg a fél májadat nem kell leadni az alkeszok meg a drogosok megsegítésére.
Majd máskor kétszer is meggondolják, hogy felvegyék a segélykérő telefont, amikor az csöng.
Én nem ismerem ini-t, de ha úgy gondolod, hogy ez helyes a pénzügyi rendszer egyensúlya miatt, én nem ellenkezek. A joghurt/kefír fogyasztását ne adóztasd meg, ha lehetséges.
Na de hát ez már most is így van
Ezért hívják annak ami
Arról már lecsúsztak
Dehogy, a szüleiknek cigire meg piára. Ja, meg az elmaradt büntetések befizetésére.
Egyértelmű. Mocskos adócsalók, nem úszhatják meg olyan dőreségre hivatkozva hogy életet ment
Amúgy meg bevezetném a kanapé adót is csak Ini miatt, percdíjasan
az offnak 120% levonásra kerül, és a cigó gyerekek tanszereire költik
Azt már nyitáskor kellett volna adóztatni.

:-)
Az állam lemond róla ideiglenesen.... bassz ki mindenkivel, vegyel egy új teslat
Á, a kameranézetet nem mutatja valamiért. Szóval a falutól "elfelé" nézzétek.
Semmi gond, már offshore számlán van, pont az ilyen geci komcsik miatt mint te
Mit nevezzünk gyorshajtásnak?
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1sB6SYddD_-dlEvG4i5Pz3_w!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Itt a 90 helyett 110 egy műszakilag rendben lévő modern járművel? mert amúgy ige, de amúgy meg nem annyira veszélyes dolog.
De akkor a rokikra és botos nénikre is, mert a bot végével basztassák azt a drága bitument.
Fizessék is ki akkor.
Azon gondolkodom, hogy amikor a baleset helyszínén megáll a mentő és kiveszik belőle azt a kerekeken guruló hordágyat, arra is kelljen-e.
Szerintetek?
aki disszidál annak meg a vagyona 9/10-ed része azonnal levonásra kerül
Nekem? Semmi, nem én kezdtem.
(Feltéve, ha utána nem sírnak sem a csekk átvételekor, sem az anyák a temetéskor.)
Ha te demagóg, akkor én is!
1987 óta van A jogsim.
88-ban lett B, C, PÁV III. !
92-ben E, majd később PÁV II.
Soha , semmilyen balesetet nem okoztam úgy, hogy autóval bőven egymillió km fölött vagyok, motorral is minimum a fele.
Ha valaki, hát én sokat szegek szabályt, mondjuk azt betartom, hogy senkit ne veszélyeztessek, de még csak ne is zavarjak!
Viszont a sebességtúllépésre ezt nem tudom rátenni, mert ahogyan a mutató átlépi a legális zónát, már veszélyes vagyok másokra és önmagamra!
Egy valami nem vagyok!
Álszent!
Aki, itt motorosként azon vergődik, hogy rohadjon meg az összes gyorshajtó.........................................nos, annak, "ketyme ,letyme, tyütyü!
Bár elég lenne csak szlovák rendszám
Akkor megyek odébb egy országgal. Nekem van pénzem költözni, te meg szophatod tovább a magyar adórendszert
Hidd el, megoldom hogy neked ne jusson belőle
eurotax aztán baszhatod a 10 forintos adásvételit