Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem téged is el lehetne altatni ennyi erővel, csak hogy ne szenvedj. Jobb lesz ez így neked, mert mi már eldöntöttük helyetted
Amikor ennyi ostobaságot összehordtok mindig azt kívánom kapjátok el. Nem kell beledögleni, csak egy kis tüdőgyulladás legyen, aztán újra megkérdezzük mi a véleményetek a vírus kamuról
lehet, még egy hétig is...
valamennyit biztos napokat heteket hónapokat
az is lehet jobban járt így mert biztos nem volt már szenvedésmentes az élete
Kérdezte a komám a járványügyestől ezt,és azt mondta hogy volt aki 3 hét után is pozitív tesztet produkált.
Remélem nem! Legyek már én is egy kicsit magyar!
Nekem múlthét csütörtökön vettek mintát,és még nincs eredményem.
Én úgy hallottam, hogy ha nálunk ha meghal valaki és kovidos volt akkor kovidba halt meg. Külföldön ha kovidos és utána 10 nappal hal meg akkor már nem kovidban hal meg hanem a betegségben úgy számolják. Állítólag a kovid 10 nap után távozik a szervezetből és csak a szövődmény marad meg.
Pedig ha nincs a covid, még élhetett volna.
nemrég hakt meg egy évfolyamtársam " vírusban"
daganatos kórság mindenhol keringési zavarok
plusz a rák miatt volt 30 kiló
de a vírus vitte el
a férje lázas se volt pedig az vitte haza, mert a hölgy kapun kívül se volt évek óta
Az a koncertek miatt rinyált egy időben?
Akkor itt sok a gyenge !
Csak a kábszeres Majka döglödik ajvékolva, de mondjuk az egy tütöl is be van szarva.
Ezek biztos protekciósak, mert a nő az smasszer őrnagy a helyi "megőrzőben" (fegyház), a fia meg hivatásos katona a déli határon (hajkurássza a migráncsokat). Szeretőstől, csajostól mind itt vannak bezárkózva - az ajtón a piros cetlivel. Szerintem még csak 10 napja lehet kint a papír.

Nagy bajuk nem lehetett, mert délutánonként órákat szoktak kint pingpongozni a kertben.
nálunk volt akinek előbb lejárt a karantén mint a gyorsteszt eredménye megjött volna
Csak a libsi láncdohányosokra veszélyes, mondtuk már
Szembe szomszédékhoz most jöttek PCR-mintát venni - ha szerencséjük van akkor pár nap és vége lesz a karanténnak?
Tudtommal mindegyikük fertőzött volt, de igazából egyiknek sem volt semmi komoly baja...
bele kell törődni ilyenek az emberek
Igen tuti!
Mikor a boltban a paraszt még a kezét se tette a pofája elé,és maszk nélkül köhögött össze-vissza.Még ő volt felháborodva mert rászóltam.Na ezeknek hiába adsz tájékoztatót.
azt mondja volt úgy hogy esett a hó de nem ilyen 10-20 centik ám fél méter plusszos havak pár nap alatt és nem csak egyszer egy héten
ilyenkor napokig szinte állt minden
nem fertőtlenítettél az ajánlások szerint
ismét te vagy a hibás
de inkább másokban keressük a bajt és másokat okolunk mindenért
Meg kurva hideg. Nem vágyom oda....
anyámék szomszédja norvégiába járt ki egy szállodába zenélni
az mondja nem teljesen van sötét déli órákban lehet látni mindent ( gondolom számít az is mennyire vagy északon) inkább olyan mint nálunk a szürkület
forma van se szín nem nagyon
Igazad Van.Nem biztos hogy engem köpött le.Teleköpködhette a tenyerét is,aztán összefogdosott mindent.
A lényegen nem változtat.
ja,majd postázzák ki a határozatot.
Azzal már lassan egy éve elkéstünk.