szerintem lesz arra is adó, majd négyzetméterre fizethetsz, így nincs sunyiskodás, napi 6-8 ezer/nm szerintem kotrrekt ár
ideje lenne kivéreztetni a kulákokat
Nem kínai.
De ugye a napelem nem ég el, nem merül ki, így nincs függőség.
Persze majd F2 majd kitalálja, hogy kWh-nként jogdíjat kell fizetni a napelem használatért, mert nem az eszközt, hanem a használat jogát vettem meg
Épp ellenkezőleg, jelentősen pénzeket áldoz arra a villanyautó megvásárlásával, hogy ne a légzésre használt levegőt szennyezze és égesse el, ne legyen zajterhelés, ezzel pedig a jövedéki adónál nagyobb egészségügyi kiadásoktól óvja meg az államot és adófizetőket, így bőven támogatni is kell.
Plusz csökkenti a kőolaj függőséget, amit mint import ország megint csak a gazdaságot erősíti. Megakadályozza a pénzkiáramlást, mert amit napelemből töltök, az az érték itthon marad.
Akinek villanyautója van annak annyival csökkenteném a fizetését (inkább hatványozottan) amennyivel meglopja az államot a be nem fizettet jövedéki, áfa stb. adók arányában......mert hát lássuk be gyakorlatilag jelentős mértékben kivonja magát az adófizetők köréből.
ideje lenne kivéreztetni a kulákokat
De ugye a napelem nem ég el, nem merül ki, így nincs függőség.
Persze majd F2 majd kitalálja, hogy kWh-nként jogdíjat kell fizetni a napelem használatért, mert nem az eszközt, hanem a használat jogát vettem meg
Így az igazi.
Plusz csökkenti a kőolaj függőséget, amit mint import ország megint csak a gazdaságot erősíti. Megakadályozza a pénzkiáramlást, mert amit napelemből töltök, az az érték itthon marad.