Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vennék Teslát 10 forintért
szerintem lesz arra is adó, majd négyzetméterre fizethetsz, így nincs sunyiskodás, napi 6-8 ezer/nm szerintem kotrrekt ár
ideje lenne kivéreztetni a kulákokat
Nekik emeltet, mert még rendszámuk sincs
Álmodozzatok csak
Nem kínai.
De ugye a napelem nem ég el, nem merül ki, így nincs függőség.
Persze majd F2 majd kitalálja, hogy kWh-nként jogdíjat kell fizetni a napelem használatért, mert nem az eszközt, hanem a használat jogát vettem meg
szerintem a sünök most nemigen mérnek, annyi piros matricást kell ellenőrizni hogy nincs erre kapacitás
Most jöttem pécsre és nem jött ki 90 átlag se csak 89,6
Már minden meg van tiltva, legalább csapathassunk néha
Gondolom az hogy gyorsan hajtanak.
szerintem minden évben az autó értékének 1/10 része legyen az adó, így a gazdag gecik fizetnek jó sokat
Mijafaszom bajod van a gyorshajtókkal?
Babakocsira duplán, mert annak négy kereke van szemben a kerékpárral.
Ja, és kötelező legyen mindenkinek egy villanyautó, és fizesse is a 10x útdíjat, még ha nem is használja.
Így az igazi.
Jó ötlet!
Villanyautora 10x es utdij lenne, dogoljon bele.
Akkor ezt lehetne a kerékpárosokra és a gyalogjárókra is.
Amit KÍNAI napelem el töltesz?
Semmi gond, majd letöltjük torrentről
Épp ellenkezőleg, jelentősen pénzeket áldoz arra a villanyautó megvásárlásával, hogy ne a légzésre használt levegőt szennyezze és égesse el, ne legyen zajterhelés, ezzel pedig a jövedéki adónál nagyobb egészségügyi kiadásoktól óvja meg az államot és adófizetőket, így bőven támogatni is kell.
Plusz csökkenti a kőolaj függőséget, amit mint import ország megint csak a gazdaságot erősíti. Megakadályozza a pénzkiáramlást, mert amit napelemből töltök, az az érték itthon marad.
Ha a szomszédomban napelem farmot létesítenének még kölcsönt is vennék fel, hogy akkora falat húzzak, hogy full árnyékban legyen....még éjjel is.
Magára a napra adót vetnék ki........tényleg a nap az jogi vagy magánszemély?
Nem feltétlenül, de amúgy napelemről töltök.
Akinek villanyautója van annak annyival csökkenteném a fizetését (inkább hatványozottan) amennyivel meglopja az államot a be nem fizettet jövedéki, áfa stb. adók arányában......mert hát lássuk be gyakorlatilag jelentős mértékben kivonja magát az adófizetők köréből.
Megint csak nem izgat, mert a többi buzi még benzint is fizethet, tehát a lényeg hogy a többieknek sokkal rosszabb
Vinné magával a töltővillany árát a drága benzin.