Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hordtál volna maszkot meg arcvédőt akkor nem lenne bajod
állítólag a maszk mindentől megvéd
Jobb.
karcmentes menetirány szerinti melyik ?
Meg vagy veszve?
Ott kibaszott hideg van és fél évig sötét. Kizárt.
Igen,normális emberek esetén ez elég is!
Viszont a hülyék nem megpusztulnak,hanem pont azok miatt vagyok egy hónapja bezárva!Ha otthon simán megdöglik,a faszom bánja!De előtte leköpködött valahol a gyökér engem is!
Ha kiváncsi vagy, menjel ki
Mondjuk arra kiváncsi lennek hogy a kongói elesett szegény agysebészek bírják a baszott hideget,meg a fél éves sötétséget.
dr alban is egy elég sötét svéd, szóval nem mindenki rossz mert afrikai
Mi lenne? megbírságolják őket 100ezerre
Ne elégedetlenkedj! A tesztelk számában máris megelőztük Európában Bulgáriát, Albániát és Ukrajnát! és még számos afrikai országot is!
Ja, úgyis öregek voltak, már csak a pénzt vitték! Sebaj, lesz helyettük sok szorgosan dolgozó afrikai fiatal!
postás azt mondja alig van csomag
rendeltem gumikat aztán azon kívül volt kb 5-6 csomag a kocsiban
mistcakar a posta egyszerűsiteni 2000 fő alatti településeken megszűnik a posta mint különálló szerv
én evvel nem szaroznék vezetői szinten
nyomtatnél minden embernek egy névreszóló levélben elküldött prospektust a vírus elleni megelőzés használható módszereiről
ebben tájékoztatva arról is milyen kórházi kapacitások állnak rendelkezésre
megszervezni a védekezésben felhasznált eszközök beszerzését és biztosítását a lakosságnak
és ennyi
aki hülye haljon meg
Az szerintem a sima posta kicserelo lassusaga.
De megelőzni könnyebb, és kevesebb veszteséggel jár,mint utólag okoskodni,esetleg kapkodni a megoldást keresve.Vagy nem?
itthon is megy a harc a kinai kacatok ellen október óta semmi csomag nem jött meg kínából pedig a követés szerint minden itt van hetek óta
Nem lennék nagyon meglepődve, ha ez az illető is a "mexikói" vérvonalhoz tartozna!
én ehhez nem értek
nekem ezt mondták az index meg mást ír
egyiket se tudom ellenőrizni
bár én inkább hiszek annak akinott él mint egy index cikknek
az higy mennxibember hal meg vírusban szerintem felesleges számolni
majd év végèn kell megnézni mennyit emelkedett a elmúlt évi átlagokhoz képest
aztán ha idén 10% feletti lesz az emelkedés akkor mondhatjuk hogy baj van
A libsik mind ezt teszik,mi változik?
Akár tegnap, ma is szr borult idő van, bár nem esik, de egyelőre jobbat nem is várhatunk. Ez van, ezt b.sszuk meg! Vagy kenjük a hajunkra!! Erre mondta ismerős: És a kopaszok vajon, hova kenjék??
Más pénzéből hobbizgatni? Az ötlet nem rossz!
Motoros egyháznak indult és pályaépítés volt a terv ha jogosult lesz a támogatásra..........nem lett.
Ja, ők nyertek. Csend van "otthon".
Ő a "lakhelyén" tartózkodik, azt meg ugye lehet....
Te voltál a "Kézfogás nélkül, megdicsőülve élni!" egyház főpapja?