Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felbasznam a villanyt is, meg az utdijat ha napelemben gondolkodsz.
1 hónapig oszt mindenki felemelné ilyen arányban a termékei, szolgáltatásai árát és a nép is a fizetésigényét........ugyanez volt a taxisblokád után is, pát hónap és beálltak az árak minden szinten, ez sima inflálás lenne, egy kis ideig haszon utána a vízözön.
Dehogynem.
Minden felesleges autóhasználat megszűnne....kivétel az akinek villanyautója van
van még, lesz is
sokan nem mennének már 1000 forintos benzinnel se
Propoliszod van.még,vagy lesz majd?
A 10000 huf/l lenne az ára akkor is autóznánk csak annyival drágább lenne minden......ez nem megoldás.
Alkudni lehet.
Legyen kétezer, én akkor is tudok autózni
Egyszerubb felbaszni a benzin arat ezresre, es a budos eletbe nem ulsz autoba, igy nem utlek el.
Problem solved.
Az is jobb mint a mostani megoldás, de amikor a gyerek leszúrja a fatert, mert miatta nincs jogsija, az jobban tetszik.
Nem is lenne ez baj.
Nyomatják hogy minél több autót adjanak el, minél nagyobb haszonnal, rövidülő élettartammal, aztán meg a városokból tiltják ki az autókat, mert nem férnek el, túl sok autó van. Elég lenne csak nekem, a többieknek szükségtelen
A próbapálya nehézségét az életből kell venni, ahhoz kellene igazítani, nem lehetetlen feladatok elé állítani őket.
De hogy valaki nem tud tükörből egy 90 fokos helyre beállni, az azért azt jelenti, hogy ott más baj is van, ami nem feltétlenül kellene, hogy problémázzunk rajta, de amikor ilyen ember egy másfél tonnás vasat vezet 90-130-al, akkor ennek már kizáró tényezőnek kellene lenni.

A gyakorlati és konkrét példám:

Mutterék háza mögött óvoda. Ebből lehet következtetni, hogy irgalmatlan mennyiség hülye némber jelenik meg 7-8 között valamint 16-17 óra között.
Egy nyomos bevezető út, menetiránynak megfelelően jobboldalt kerítés végig közvetlenül az út mentén, baloldalt járda. Ugye alapeset az, hogy megálláskor menetiránynak megfelelően a jobb oldalon. Aki minimálisan érzi a batárt, az odaáll a kerítés mellé akár 5 centire is, a baloldalt kiszáll, még ippen marad annyi hely, hogy elférnek mellette a pulyát már bepakolt szülők autói.
De.
Van pár hülye kurva, aki valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt megfordul, eleve szemben áll meg, de így ő már minimum annyival kijjebb áll a kerítéstől, hogy az ajtaját annyira ki tudja nyitni, hogy ki tudjon szállni, így eleve az amúgy sem széles útból plusz még elvesz. hogy a kifelé haladók összebasszák a járdaszegélyen a felnit, vagy kínjukban félig a járdán mennek ki, az egy dolog.
De.
Mivel a hülye kurva félti apa autóját (vagy apa által vásárolt), ezért a gyereket természetesen a külső ajtón lapátolja be, ez gyerek neveltetésétől függően több-kevesebb idő, addig persze nyitva az ajtó, tehát fullban foglalt az egész egy darab sáv. És a többiek addig várnak előtte-mögötte...
És nem egy esetről beszélünk, és nem egy "vezetőről".
baszki én az időt megállítom nem az ilyen roncs szart
amúgy azt a hulladék kacatot meg be kell zúzni, ilyen egyszerű az élet
öööö, jelenleg egy hulladék szerelvénnyel járok amin semmi sem mükszik ahogy kéne mert hát 20 év körüli......kanyaronként 5km-t megyek amiből csak 2 főút, kíváncsi lennék ha pont azon a rövid úton televerlek családostól, őzikéstől óvónőstől és kilapítalak akkor is azt mondanád, hogy há' de minek az abs, bas, esp, acc, stb, kft meg a többi szar?.....mert amúgy ha ezek működnek akkor megmenekülsz. Bármekkora ász vagy ezeknél jobban soha nem reagálsz mert a lényeg, hogy a vészhelyzet attól vészhelyzet mert hirtelen történik és attól veszélyes, hogy nem vagy rá felkészülve és pont ebben segítenek ezek a szarok a bénát és a spílert is.
a korbács jobb
Jah, én punnyadtam, holnap padloba merevito bordat kell püfölni. 1 mm lemez.
Nagyon egyszerű lenne a megoldás, aki gyorshajt, ugrik a jogsi plusz a gyereké is, a feleségé is, meg a felmenőké is.
Pontosan 15 nap múlva nem lenne gyorshajtó. lenne pár, aki jogsi nélkül hajtana, de ilyen előzmény után az sem sokáig.
Nyilván nem a 90 helyett 96-al gyorshajtókról beszélek, legyen mondjuk +10%.
szerintem 10ből 4-5 ember nem kapna jogsit vagy inkább 5-6
ezért mondom az egész autóipar összedőlne ha a hülyék nem vezetnének
Néztél ki az ablakon? Motorozzon akinek bútorboltja van
egyértelmű hogy nekem van igazam
ha nem lennének balfaszok nem lenne ez a sok plusz szar
de ha pl gyorshajtás nem lenne akkor nem is mérnének a sünök
Fontos kerdes kullen vagy hurdal?
Jobb mint a torrent flame.
Motorozzatok.
Lehet azt is megfogalmazni, hogy ha visszaél a lehetőségével a gyengébb kárára, kényszerít bizonyos dolgokra, akkor azt lehet-e lopásként értelmezni.
Hát ezért nem kell belemenni olyanba, ahol tudni lehet, hogy elfogynak az érvek.
Akkor nem vág.
Na ez meg pláne lopás...mármint a cég részéről, akkor is ha a törvények őt védik.
És tudod miért csinálják? Mert megtehetik.
Na én ezért torrentezek, mert megtehetem, és bekaphatják tövig a geci kapitalisták.
Ők is lopnak tőlem, én meg kiegyenlítek ahol tudok. Rinyálhatnak tőlem, de az én rinyám sem érdekel senkit.