Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondd, hogy üzleti uton vagy. Neked nem nehéz......
Nem lesz, ne aggódj.......
Nem.... wellnesselni akartam elmenni barátnőmmel, de most ugye ez későbbre halasztódik....
Ne idegelj! 19.-e óta várok hogy legalább boltba mehessek!
Én most 10e után, mert ugye cserélve lesz a télire. Amúgy rohadtul zavar, ha picit is remeg. Szeretek gyorsan menni vele
Pedig azt is kaptal ajandekba.
ilyen szerintem akkor se lesz ha 5 emberből 3 meghal
Nekünk nem lehet menni.....
Attól én is rettegek mert még elég sok építőanyag kell a felújításhoz amit a következő 3-4 hétben kell megvenni.
Pedig nekem is szólhat.....
Mindenki a teljes boltbezárástól tart szerintem - ezért a kapkodás.
Nálunk is így megy általában, de most ketten nyomják egyszerre, egy beállós műhely, és a napokban arra jártam 7 után, és még dolgoztak... megőrült a nép várják nagyon a telet, de megxopják, mert síelni se lehet menni
Ja, nálunk is bő 2 heteket adnak, de én nem szeretek várni - amúgy nem sürgős... nem megyek sehova a héten. Máskor akkor van ilyen, mikor beüt a hideg, esetleg a hó, de most semmi különös nincs Eddig mindig úgy volt, hogy beestem, vakargatta a fejét, de megcsinálta azonnal azt kellett csak megvárnom, ami épp folyamatban volt. Most azt hittem, a kovid stop miatt alszik minden, oszt' fenét, pont ellenkezője
Ja,gyönyörű szépen cseszi össze a felni peremét.
Én évente kétszer centíroztatok.
Erről ez jutott eszembe (bocs Sanyi bá', nem neked szól):
ilyenre gondoltam
tök egyszerű szerkezet, csak a vissza helyező fejet kell megoldani
http://youtu.be/_J_2SD-snd0
Anno az un. hivatásos jogsinál kötelező volt (legalábbis nekünk) tudni pajszerral kereket szerelni (zsiga felni orosz diagonál gumival volt az oktatóanyag), a 80-as években 1-2X csináltam is magamnak, de inkább gépre bíznám ezt a tevékenységet.
nekem is van pár a kerekekbe, akciós volt a kukac szerszám a kaufferben 500ft/szett, vettem egy csomót kettőt megtartottam többit meg elosztogattam
kukacot vettem normálisat mert a szettben elég béna volt 50db 2 ezer volt
engem nem érdekel évek óta szálszakadt gumival mászkálok 70 felett erősen ráz
youtubeon egy csomó pajszeros szerelés van
Ispán nevű felhasználó szíriában kapott első defektet (azt hiszem mire hazaért többet is), megkukacolta és nem panaszkodott, hogy rázott volna a kerék padig a hosszú úton kapott bőven a gumi.
Engem pont a centrírozás nem érdekel, ahogy elindulok kopni kezd a gumi, elfékezem, elpörgetem, járdaszegély kicsípi meg akár egy bordák közé ragadt kavics is elviszi a gépen precízen beállított centrírozást és hát ki viszi el mondjuk 5-6000km-ként újra centríroztatni a kereket?
kukaccal mindent meg lehet oldani
amit nem akkor általában jobban megéri az új gumi
szerelés az egy dolog, azt egy pajszerral meg lehet oldani, inkább a centrírozás a bajos
Véhat,ram promaster,3,6 literes,de a benzint te fizeted.
Egy benyás vényócat minimum....