Nálunk is így megy általában, de most ketten nyomják egyszerre, egy beállós műhely, és a napokban arra jártam 7 után, és még dolgoztak... megőrült a nép várják nagyon a telet, de megxopják, mert síelni se lehet menni
Ja, nálunk is bő 2 heteket adnak, de én nem szeretek várni - amúgy nem sürgős... nem megyek sehova a héten. Máskor akkor van ilyen, mikor beüt a hideg, esetleg a hó, de most semmi különös nincs Eddig mindig úgy volt, hogy beestem, vakargatta a fejét, de megcsinálta azonnal azt kellett csak megvárnom, ami épp folyamatban volt. Most azt hittem, a kovid stop miatt alszik minden, oszt' fenét, pont ellenkezője
Anno az un. hivatásos jogsinál kötelező volt (legalábbis nekünk) tudni pajszerral kereket szerelni (zsiga felni orosz diagonál gumival volt az oktatóanyag), a 80-as években 1-2X csináltam is magamnak, de inkább gépre bíznám ezt a tevékenységet.
nekem is van pár a kerekekbe, akciós volt a kukac szerszám a kaufferben 500ft/szett, vettem egy csomót kettőt megtartottam többit meg elosztogattam
kukacot vettem normálisat mert a szettben elég béna volt 50db 2 ezer volt
Ispán nevű felhasználó szíriában kapott első defektet (azt hiszem mire hazaért többet is), megkukacolta és nem panaszkodott, hogy rázott volna a kerék padig a hosszú úton kapott bőven a gumi.
Engem pont a centrírozás nem érdekel, ahogy elindulok kopni kezd a gumi, elfékezem, elpörgetem, járdaszegély kicsípi meg akár egy bordák közé ragadt kavics is elviszi a gépen precízen beállított centrírozást és hát ki viszi el mondjuk 5-6000km-ként újra centríroztatni a kereket?
kukaccal mindent meg lehet oldani
amit nem akkor általában jobban megéri az új gumi
szerelés az egy dolog, azt egy pajszerral meg lehet oldani, inkább a centrírozás a bajos
tök egyszerű szerkezet, csak a vissza helyező fejet kell megoldani
http://youtu.be/_J_2SD-snd0
kukacot vettem normálisat mert a szettben elég béna volt 50db 2 ezer volt
youtubeon egy csomó pajszeros szerelés van
amit nem akkor általában jobban megéri az új gumi
szerelés az egy dolog, azt egy pajszerral meg lehet oldani, inkább a centrírozás a bajos