UAZ. Az van eladó pár db, és elég 1ccerű technika, otthon javítható. Alkatrész is hamarabb kerül hozzá, mint egy micsubicsihez Kellően igénytelen is, szóval neked pont jó lesz
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/uaz/452/uaz_452_korablakos-16323513
Nekünk erdélyben annyira olcsó panzió lehetőségeink vannak, hogy igazából szinte ingyenesek, de inkább a kiszolgálósdit választjuk pedig azért ugyanannyit fizetünk mint más.
szerintem nincs 10 darab eladó nálunk, ráadásul régiek is
ellenben ha olyan jármű kell ami majdnem jó, olyan már van
a hiace ami még játszhat de az nem kimontottan terepképes, ellenben jóval nagyobb
Szállodába én sem szeretek (avagy kimondottan utálok) járni. Az erdélyi, olcsó magánpanziók viszont bejövősek - akár van helyben kaja lehetőség, akár nincs. Már több helyre is rendszeresen vissza járunk.
Akkor csak én vagyok ilyen "modern" gyerek
Szeretek s állítólag tudok is főzni
Szívesen is csinálom, mert ez a herevere max. egy napig jön be.
A szállodáknak már a hangulata is irritál.
Nem tehetek róla
Hááát nekem eddig 4X volt legalábbis a visszafelé elzáródás ami miatt befogott a fék, az odafelé záródást nem tudom hisz általában csak annyi, hogy elkezd nagyon lassan egyre nehezebbé válni a fék amit általában annak tudunk be, hogy hát öreg jármű így jogos, hogy a fék egyre nehezebben fog pedig nem hisz elvileg ha szabadok a csövek (tehát nincs elzáródás) akkor ha a munkahengerek is jók ugyanolyannak kéne lennie mint újkorában.
szerintem egy 4wd l300 lesz a vége, azt kell majd megnézni elfér-e benne 2 motor ha igen akkor felesbe megvesszük a gyerekkel jövőre http://youtu.be/4MvXdWf-ANk
Na ezért nem viseli el a zasszony sem az apartmant meg a lakókocsist pedig évekig vagy saját vagy bérelt lakókocsiztunk itthon vagy a horvátoknál, de aszondja elege van, hogy ugyanazt csinálja a nyaralás alatt mint otthon....így 3-4 éve csak és kizárólag olyan helyre hajlandó menni ahol kiszolgálják.......nem mondom, hogy megértem mert nekem tök jó volt, hogy ő főzött, mosott és takarított a nyaralás alatt is így nem értem mit hisztizik. de hát békés ember vagyok így engedek....na meg már a gyerekek nagyok így legfeljebb ketten megyünk bárhová így azért már megfizethetőbb a hotel mint mikor még hatan utaztunk.
Nem csak az eldurranás miatt érdemes időnként cserélni (már írtam, hogy én sem teszem ) hanem az elzáródás miatt ami ugye nem látható hanem fura hibákat produkál és ebből a szerencsésebb az ha "csak" egyre nehezebb nyomni a kart, de gyorsan enged vissza a rosszabb az ellenkezője.
Főznek meg takarítanak rád... ha nádbungallóba megyünk, én nyaralok úgyis, de a Zasszony nem neki megmarad a meló. Akkor apartmanoztunk, mikor 10-en mentünk.
Egy 4X4 Hiace azért elmegy pecázni bárhová, csak gumi kell rá!