Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor szar, dobd ki!
Lakásban rohangálva kenődtek így szét a bogarak? Flash? Te vagy az?
Megvolt, opalos foltok maradtak.
Azt megprobalom, ha megtalalom, lidlis cucc.
Az van, csak bótbamenni nincs kanalam.
Meg nem, jelenleg festek, hegesztek, csiszolok.
Viszont a lakasban rohangaltam benne össze-vissza, es jonak tunik.
De ami kesik az lassan jon.
A shoeit kene elcsomagolni.
Mit tudtok ilyeneken komplikálni.
Sima vizes szappanos szivaccsal ledörgölöm.
Plexiről kíméletesen.
Bogár eltávolító spricni? Az nem bántja a műanyag fényszórót (elvileg).
Ha ennyire lenne a Duna, én tuti nem gondolkodnék, inkább csanakra, hajóra meg kikötői díjra költs!
4-500 forintod csak van ?
Le is tesztelted az új buksit?
Jól szól a tuctuc?
duna nincs messze tőlünk kb 30km, lehet jövőre kiváltom az engedélyt

"műanyag" tó is lehet jó csak ne legyen tényleg lavór kialakítás, csomó hely van mi tele van akadóval meg egyéb nehezítéssel
Soha nem hallottam ilyenről, de nem is logikus. Zárt rendszer.
Nem vitatom hogy volt neked ilyen, de elég sokáig kellett benne rohasztani a fékfolyadékot, hogy ilyen korrozió tudjon kialakulni, vagy pocsék minőségű a rendszer, ha olyan szennyeződés tud keletkezni ami ilyen mértékű dugulást okoz.
Visszafelé amúgy nem tud nem átereszteni az ilyen. Mivel lefelé húzza a gravitáció és abba az irányba tud csak eldugulni.

Már csak azért is furcsa mert haveri körben volt dolgom pár súlyosan elhanyagolt robogóval. Az egyik már egy szimpla fékezéstől is elforralta a folyadékot és befogott a tárcsa amíg ki nem hűlt. Na abból szó szerint iszapot eresztettem le, de átmosás és után kifogástalanul működött az is.

Amúgy meg ha tényleg aggódsz emiatt, akkor teflon-acélhálós csövet vegyél. Az hivatalosan örök életű, és nincs is ami korrodálódhatna.
Az nem agresziv a plexivel?
Na. ..... Az nincs.......
Hideg zsíroldó
Popsitörlőt pár percig
Vagyis 30 év.
Én olyan 20+ évesen cseréltem ugyan ezen okból.
Mi sem vagyunk elkényeztetve.
Van a Keleti-főcsatorna, meg pár műanyag lavór.
Az előbbi szétrabolva, az utóbbiakra menjen akinek hat édesanyja van s mind sanghajban hastáncosnő!
A Tisza tőlem 70+ km, de inkább, mint ez a sok zsúfolt szar.
Egy vad folyón ülve még a betli is jó
A seregben is próbáltam, meg csikó koromban munkahelyen ilyet kaptunk néha melóhoz. Télen mindenhol elment. Belecsúszott az árokba a szántás szélén, 6-an kitoltuk, mehet tovább
Van valami mágikus kence ami a sisakrol MARADEKTALANUL leszedi a bogaras borzalmat?
Vizes aztatas+szapoan es viz leszedi 97%,ban de nehol foltok maradnak.
Ez a teli elcsomagolas takaritas eleg undok melo.
felénk csak csatornák vannak, aztán néhol olyan fos az út hogy a rövid pajero is küzd
persze nem mindenhol szar de ott meg 20 horgász van 300 méterben
hiace nagy előnye hogy viszonylag sok van és nagyobb a raktér, szerintem ott se lehet kapni 1 milla alatt olyat amit nem kell hegesztgetni hetekig
vezettél már ilyen lomot? nekem megvolt már ez is, a parancsnoki is, aro, zsuk, stb lomok
mind szar volt
szóval ilyen nem lesz az biztos
Én most a hajókat nézegetem, vízen csak egyszerűbb eldugott helyre menni pecázni, mint a szárazon.
A Tisza-tó emberi távolságra van...............majd látom