Meg nem, jelenleg festek, hegesztek, csiszolok.
Viszont a lakasban rohangaltam benne össze-vissza, es jonak tunik.
De ami kesik az lassan jon.
A shoeit kene elcsomagolni.
Soha nem hallottam ilyenről, de nem is logikus. Zárt rendszer.
Nem vitatom hogy volt neked ilyen, de elég sokáig kellett benne rohasztani a fékfolyadékot, hogy ilyen korrozió tudjon kialakulni, vagy pocsék minőségű a rendszer, ha olyan szennyeződés tud keletkezni ami ilyen mértékű dugulást okoz.
Visszafelé amúgy nem tud nem átereszteni az ilyen. Mivel lefelé húzza a gravitáció és abba az irányba tud csak eldugulni.
Már csak azért is furcsa mert haveri körben volt dolgom pár súlyosan elhanyagolt robogóval. Az egyik már egy szimpla fékezéstől is elforralta a folyadékot és befogott a tárcsa amíg ki nem hűlt. Na abból szó szerint iszapot eresztettem le, de átmosás és után kifogástalanul működött az is.
Amúgy meg ha tényleg aggódsz emiatt, akkor teflon-acélhálós csövet vegyél. Az hivatalosan örök életű, és nincs is ami korrodálódhatna.
Mi sem vagyunk elkényeztetve.
Van a Keleti-főcsatorna, meg pár műanyag lavór.
Az előbbi szétrabolva, az utóbbiakra menjen akinek hat édesanyja van s mind sanghajban hastáncosnő!
A Tisza tőlem 70+ km, de inkább, mint ez a sok zsúfolt szar.
Egy vad folyón ülve még a betli is jó
A seregben is próbáltam, meg csikó koromban munkahelyen ilyet kaptunk néha melóhoz. Télen mindenhol elment. Belecsúszott az árokba a szántás szélén, 6-an kitoltuk, mehet tovább
Van valami mágikus kence ami a sisakrol MARADEKTALANUL leszedi a bogaras borzalmat?
Vizes aztatas+szapoan es viz leszedi 97%,ban de nehol foltok maradnak.
Ez a teli elcsomagolas takaritas eleg undok melo.
Én most a hajókat nézegetem, vízen csak egyszerűbb eldugott helyre menni pecázni, mint a szárazon.
A Tisza-tó emberi távolságra van...............majd látom
Viszont a lakasban rohangaltam benne össze-vissza, es jonak tunik.
De ami kesik az lassan jon.
A shoeit kene elcsomagolni.
Sima vizes szappanos szivaccsal ledörgölöm.
Plexiről kíméletesen.
Jól szól a tuctuc?
"műanyag" tó is lehet jó csak ne legyen tényleg lavór kialakítás, csomó hely van mi tele van akadóval meg egyéb nehezítéssel
Nem vitatom hogy volt neked ilyen, de elég sokáig kellett benne rohasztani a fékfolyadékot, hogy ilyen korrozió tudjon kialakulni, vagy pocsék minőségű a rendszer, ha olyan szennyeződés tud keletkezni ami ilyen mértékű dugulást okoz.
Visszafelé amúgy nem tud nem átereszteni az ilyen. Mivel lefelé húzza a gravitáció és abba az irányba tud csak eldugulni.
Már csak azért is furcsa mert haveri körben volt dolgom pár súlyosan elhanyagolt robogóval. Az egyik már egy szimpla fékezéstől is elforralta a folyadékot és befogott a tárcsa amíg ki nem hűlt. Na abból szó szerint iszapot eresztettem le, de átmosás és után kifogástalanul működött az is.
Amúgy meg ha tényleg aggódsz emiatt, akkor teflon-acélhálós csövet vegyél. Az hivatalosan örök életű, és nincs is ami korrodálódhatna.
Én olyan 20+ évesen cseréltem ugyan ezen okból.
Van a Keleti-főcsatorna, meg pár műanyag lavór.
Az előbbi szétrabolva, az utóbbiakra menjen akinek hat édesanyja van s mind sanghajban hastáncosnő!
A Tisza tőlem 70+ km, de inkább, mint ez a sok zsúfolt szar.
Egy vad folyón ülve még a betli is jó
Vizes aztatas+szapoan es viz leszedi 97%,ban de nehol foltok maradnak.
Ez a teli elcsomagolas takaritas eleg undok melo.
persze nem mindenhol szar de ott meg 20 horgász van 300 méterben
mind szar volt
szóval ilyen nem lesz az biztos
A Tisza-tó emberi távolságra van...............majd látom