Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitvartal?
A vízbűvonjakiazoxigént?
Dizelpower rulez,a bébifókák baszhatjak.
De hát ez dájzel, vaze!
Jahh,a motor megy. Egesz saffhausen.

http://youtu.be/uDUFVaUCzkM
Ilyet kérdezni
Feltalaltak egy bonyolult hájtekk eszközt erre.
Ugy hivjak kesztyű.
Az még hagyján hogy lusta összekoszolni a kezét a szerelt kerék cseréjével - na de erre még 3 hetet várni is?!
Hogy ez nekem nem jutott eszembe pedig ott van nagyon
Pont hogy menni akartam.a héten. Kapják be.
Defektet is meg tudod oldani? Nekem nagy vágyam, hogy megint legyen gumiszerelő gépem, rég sajnálom, hogy eladtam.
Most a télik mivel a fülke felét keadtam a vastelepre a kocsi mellett döglenek a kerekek.
De kibaszott lusts vagyok ilyen jo idoben tökölni.
Amugy az milyen mar hogy a szerelt kereket gumisnak kell feltenni?
Ennyire nem vagytok machok?
Én itthon simán megoldom. Igy nem is kapkodok vele
Nekem most szereltetni kellett. Ha lesz másik garnitúra felnim (talán tavasszal), akkor engem gumis többet nem lát.... Komplett kereket én is tudom cserélgetni, minden eszköz meg van hozzá.
Illetve a szerelt kerekek, mert nem csereltetek gumit önmagában
Ezért kell februárban a télit júliusban a nyárit feltenni és akkor nincs tömeg.
Nekem két ill három hete fent vannak a gumik, akkor volt 2-3 hetes előre jegyzés
Sokan csak decemberben, az első hószállingózáskor szánják rá magukat a téligumi felrakatására - addig halogatják. Szerintem most rájöttek, hogy akkor nem biztos hogy lesz hová vinni az autót a buzi járvány miatt...
(Másfél hete másnapra tudtak időpontot adni a helyi, de elég menő gumisnál).
Nekem is úgy van, hogy teltháznál reggel leteszem, délután elhozom.... de időpont nincs.... de mondom itt simán 3 hétre sincs időpont
A jó haver azt mondja hogy ugorj ide délután. Nekem van egy gumis kollégám, jövünk szolgálatba aztán mondom neki hogy kéne gumizni, csak ennyi a válasz, "holnap reggel szoli után odaugrunk, aztán megcsinálom". Mindezt 4000 pénzért.
Ez 20 éve is így volt, most van a gumicsere szezonja jó haver lehet, ha ilyen közeli időpontot ad, nálunk ilyenkor 3-4 hetet várnak, de ez mindig is így volt.....
Mi ismerettségi körben októberig vártunk az első fertőzöttre - ahhoz képest most van vagy 25-30. Eddig mindnek könnyen ment, pár nap lázzal.
pedig most tényleg nagyobb
tavasszal erre senki sem ismert olyat aki beteg lett volna most meg van 3 ember akit gépre tettek
mondjuk csak a családban ettől több ember halt meg rákban....
azt mondod lassan előveszik a covid írtó segéd vítust?
Hagggggyál mán!!
Hány hónapja hallgatom ezt a szart?
a fidesz tv-ben is beismerték ám etyik nap hogy nincs több haláleset mint általában
szóval akkira a baj amekkorát csinálunk
Mont mondtam sleepy joe megválasztva szóval kínának problem solved,lehetne indítani a gazdaságos hogy áramoljon a csí......................vagyis a píz.
1 hónap és varázsütésre eltünik a kínai vírus.