Most a télik mivel a fülke felét keadtam a vastelepre a kocsi mellett döglenek a kerekek.
De kibaszott lusts vagyok ilyen jo idoben tökölni.
Amugy az milyen mar hogy a szerelt kereket gumisnak kell feltenni?
Ennyire nem vagytok machok?
Nekem most szereltetni kellett. Ha lesz másik garnitúra felnim (talán tavasszal), akkor engem gumis többet nem lát.... Komplett kereket én is tudom cserélgetni, minden eszköz meg van hozzá.
Sokan csak decemberben, az első hószállingózáskor szánják rá magukat a téligumi felrakatására - addig halogatják. Szerintem most rájöttek, hogy akkor nem biztos hogy lesz hová vinni az autót a buzi járvány miatt...
(Másfél hete másnapra tudtak időpontot adni a helyi, de elég menő gumisnál).
A jó haver azt mondja hogy ugorj ide délután. Nekem van egy gumis kollégám, jövünk szolgálatba aztán mondom neki hogy kéne gumizni, csak ennyi a válasz, "holnap reggel szoli után odaugrunk, aztán megcsinálom". Mindezt 4000 pénzért.
Ez 20 éve is így volt, most van a gumicsere szezonja jó haver lehet, ha ilyen közeli időpontot ad, nálunk ilyenkor 3-4 hetet várnak, de ez mindig is így volt.....
pedig most tényleg nagyobb
tavasszal erre senki sem ismert olyat aki beteg lett volna most meg van 3 ember akit gépre tettek
mondjuk csak a családban ettől több ember halt meg rákban....
Mont mondtam sleepy joe megválasztva szóval kínának problem solved,lehetne indítani a gazdaságos hogy áramoljon a csí......................vagyis a píz.
1 hónap és varázsütésre eltünik a kínai vírus.
A vízbűvonjakiazoxigént?
Dizelpower rulez,a bébifókák baszhatjak.