Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ez a Trump egy igazi fogyatékos gyárat egy darabot nem költöztetett vissza, csak vámot vetett ki, mert az acélipar és alumíniumipar kiköltözött Kínába. Egyet felejtett el, hogy Kínából jön be a szükséges ellátásuk vagy 60%-aa, mert náluk fele annyi érc, amennyire szükség van... gyakorlatilag arat emelt, munkaerő meg nem lett több, ellenben drágább lett a számukra szükséges anyag és nyersanyag óriási húzás volt, mint amikor azt mondta a deli hatar falat Mexikóval fogja kifizettetni... a mexikói kormány meg azt mondta, aham.... majd értesültünk kis barát
Bocs, de ezt nem bírom kihagyni

https://www.napi.hu/magyar_gaz...

Az a qrva matek nem akar kijönni!
akkor a kecském még okosabb mint a macskáid, az a tolózárat lazán kinyitja a szájával
Pedig de , de ennyire nem
Minden állat másképp működik. Ehhez kell az intelligencia, tudjuk melyik hogy.
Sztorizzunk, azt szeretem
A kutyámat soha senki nem tanította szobatisztaságra.
Elmentünk a Zemplénbe egy barátom házába s mivel nem volt kerítés a kutyát beengedtem éjszakára, hajnalban arra keltem, hogy bökdös az orrával, néztem bambán, majd felkeltem s kiengedtem, elvégezte a dolgát s a lábam mellet már surrant is vissza a meleg kéglibe.
Ugyanez ha autóval megyünk, Erdély kb. 8 óra, háromszor "szólt", hogy "ájj mán meg bazdmeg"!
Az embereket rendesen szelektálja, nem agresszív, de nagyon érzi a "köcsögöt"!
Akkor feszül be ha ott van a gyerek és valaki nem szimpi neki, akkor áll a szőr a hátán s beáll a gyerek s a gyökér közé és morog.
elég hatásos
Ezt én már kb. 6x beidéztem ide, semmi haszna olyankor mindig rájövök, hogy nem is annyira hülye a Basset Hound
Persze, sokféle kutya van - nekünk például a leghülyébb, egy Basset Hound. 2 év alatt tanulta meg a "helyedre" -t is, de csak akkor, ha nem tereli el más a figyelmét (pl. másik ugató vagy sétáló kutya az utcában)
Tény, hogy nem értünk hozzá, és nem is foglalkoztunk vele - de hát ha okos, akkor nem kell idomítani. Ha meg idomítva viselkedik jól csak, akkor meg nem okos
Levittem a házát a teraszról, arrébb 5 méterrel, B+, kint aludt addig, amíg vissza nem tettem a helyére - sztem nem találta meg
A macskák a garázsban aludtak, résnyire nyitva hagytam nekik az ajtót, azon közlekedtek. Jött a hideg, becsuktam, de az oldafalon vágtam nekik egy bebúvót. Kb. 5 perc alatt jöttek rá, hogy kell bemenni... és érdekes, ha nyitva a garázsajtó résnyire, akkor ott mennek be, ha nincs, akkor a lyukon... a kutyánkat erre élete végéig se tudtam volna megtanítani, nemhogy magától rájöjjön
Bogyó!
Ezt csak neked!
Indexes cikk!

Magyarországon a 2015-ös év a halálozási statisztikákat tekintve nagyon figyelemre méltó volt.

2015 ELSŐ NEGYEDÉVÉBEN KIUGRÓAN SOKAN HALTAK MEG AZ ELŐZŐ ÉV AZONOS IDŐSZAKÁHOZ KÉPEST MAGYARORSZÁGON.

2015 januárjában 13 171-en vesztették életüket, azaz 2047-tel többen, mint az előző év azonos hónapjában. 18,4 százalékkal többen haltak meg, mint 2014 januárjában.
2015 februárjában volt az időszak halálozási adatainak legnagyobb kiugrása: 26,7 százalékkal haltak meg többen, mint egy évvel korábban. Ekkor 13 168 elhunytat regisztráltak, ami 2774 fővel volt több, mint 2014 februárjában.
2015 márciusában a mortalitási többlet már kisebb mértékű volt, 7,6 százalékos, ami a 869-cel több elhunytból adódott, és az év harmadik hónapjában 12 339 főt tett ki.
Hasonló mértékű többletet csak 1974-ről 1975-re mértek, amikor a halálozási arányszám értéke 19,5 százalékkal emelkedett – olvasható Wéber András Előzetes áttekintés a 2015 első negyedévében tapasztalható halálozási többletről című tanulmányában.

MINDENT ÖSSZEVÉVE 2015 ELSŐ HÁROM HÓNAPJÁBAN TEHÁT 5690 EMBERREL TÖBB HALT MEG MAGYARORSZÁGON, MINT 2014 AZONOS IDŐSZAKÁBAN. EZ ÁTLAGOSAN 17,2 SZÁZALÉKOS HALÁLOZÁSI TÖBBLETET JELENT.

Wéber következtetése szerint mindebben a tetőző influenzajárvány és az előző év alacsony bázisértéke játszhatott közre. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy ezzel a több mint 5 ezer emberrel minden esetben az influenza végzett, de a járványnak igencsak jelentős szerepe lehetett benne.

Joggal vetheti fel persze ez ellen bárki, hogy de hát 2014-ben is volt influenzajárvány. Igen, volt, de a híreket visszanézve az jóval enyhébb volt, mint a 2015-ös. Míg 2014 februárjában például „csak” 22 ezer, influenzás tünetekkel orvoshoz menő emberről adott hírt az Országos Epidemiológiai Központ, addig 2015. január végén 50 ezren tódultak az orvosi rendelőkbe, 2017-ben pedig volt olyan hét, amikor több mint százezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 2014-es adatokhoz képest hasonlóképpen magas volt a többlet halálozás 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is. Ha megnézzük a KSH hónapokra lebontott halálozási adatait, akkor azt mondhatjuk: amikor január és március között durva influenzajárvány van, akkor – különböző okok miatt – 4-5 ezerrel emelkedik meg a halálozások száma.
Aki tud olvasni és szöveget értelmezni, az nyissa meg!
A többiek nézzenek TV-t!
https://www.ksh.hu/docs/hun/xs...
Sosem állítottam, hogy a macska nem intelligens, mondjuk full köcsög is!
De amit írtál, hogy a kutya csak idomítva van, az nettó baromság, a tanulmányaidat meg pont leszarom, mert az a fajta hülye vagyok aki akkor alkot véleményt ha tapasztal!
Nagyon sokféle eb létezik, ezt gondolom te is tudod?
Vannak okosabb és kevésbé okos kutyák és igen , kiválóan lehet egy rakat fajtát idomítani, de attól még soknak igen fejlett intuíciós készsége, született intelligenciája van!
A corsómat a kutyasuliban pl. "terápiás" kutyának hívták, mert a fosós, szarul szocializált egyedekkel rendesen törődött.
Napestig sorolhatnám a példákat, de mivel a "tanulmányok" ennek ellentmondanak, inkább nem tépem a pofám!
A smileket pedig azért szórom, hogy elvegyem a mondandóm élét, mert így közel az ötvenhez már nehezen viselem a hülyéket, ami a pandémiában még nehezebbé teszi az életem.
Mert most osztódással szaporodnak.
Akinek nem inge, nem mossa ki...................szerintem!
Kinek joenak,kínának vagy trumpnak?

Amúgy szerintem nem volt annyira rossz ez a Trump.
Ő 4 év alatt nem háborúzott senkivel,visszatelepített egy csomó gyárat kínából,munkahelyeket teremtett stb.
Sleepy joe már a programjában 605-os adót emleget amit majd eloszt a gettokban segélyre.
Ez azért bevált recept szavazatokra,csak annak aki dolgozik nem biztos hogy jó.
Az 50 cent csávó csak megnézte,oszt aszondta ácsi BLM ide-oda inkább legyen Trump vagy költözök.
Aztán kurvajó kínának,meg a nagycsomó mex-nek a határ túloldalán mert jöhetnek csőstül,ad nekik állampolgárságot.
Ja az amúgy a korona miatt utcára került dolgozni akaróknak nemannyira mert lesz még egy rahedli olcsóbban dolgozó bevándorló aki miatt nem lesz melójuk.
Szóval jövőre azért megnézném mekkor öröm lesz a demokrata győzelem a kisembernek.
Mer a hollywoodi milliomosnak tökmindegy,az igaz,max ha kiiktatják a rendőrséget akkor lesz magánzsaruja.És lehet fasza libsiként tovább pózolni a twitteren.
A gettókban a segélyesek meg bandákban ölik egymást.
És az segiti az ügyet?
Bár lehet, hogy mást értek intelligencia alatt mint kéne, de most ezen én felülemelkedek.
Szerintem ösztönösen tudják-tudjuk mi jó nekik-nekünk és amelyik ezen felül tud emelkedni (mint a kutya, delfin, majom, ember stb.) ott beszélhetünk intelligenciáról illetve mindegyiknél lehet beszélni csak a foka nem mindegy.
Ne az emberre gondolj, hanem az állatra... náluk nagy lépés az, hogy tudatosuljon bennük, mi jó NEKIK. Nem csak egy beépített program alapján üzemelnek
De mit?!
Nem írtál, ne erőltesd, azért írtam lejjebb amit.
Írtam privátot.
Nézd már meg légyszíves!
Köszi
Visszatérve a yarisra amit vezettem és igazad van, az egy 1000-es benyás volt és akkor jogos a rángatózás és daráló hang kis fordulaton viszont az nem, hogy mindezt szerintem hangosan tette ezért hittem, hogy diesel.
Írtam ilyet?
Másold már be légyszíves!
A karantén ráhúzódhatott az irónia és szarkazmus detektorodra.
Ha valami önző és szemét akkor az intelligenciára utal? ....ezek szerint lehet, hogy intelligens vagyok, de törekszem rá, hogy elveszítsem eme tulajdonságomat és büszke sosem lennék rá.
Akkor direkt nem érted/látod a dolgokat?
Ha nem estére írják a kötelező zárási időt,hanem pl 13:00-ra,akkor most azon háborognál,hogy az asszony fele melóért fele pénzt kap.