Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőlem sem. Mondom 20 évig jó volt nekik a fém fékcső, meg a Tomaselli kormánycső.
Most kezdtek ilyenért baszogatni hogy nem eredeti.
Nem hát. Utángyártott, vagy 20 éve amióta rajta van.

Műbizonylatot olyanra kértek mint amikor kicseréled a kormányt az autón, vagy módosítás történt a kipufogón, kasznin, motoron, féken.
De az hogy utángyártott alkatrészt rakott bele az ember, ne adj isten pirosra festettet, az nem módosítás.
Akkor ezek szerint az izzítókat még nem próbáltad kiszedni...gyáva vagy! Mondtam, ütve csavarozó...
pfffff dobd ki a picsába
Nem,működő,járóképes rusnya lomot.A legolcsóbban.
A következő lépcső az kb 4 millió forint,drágább mint a varrógépmotoros clió,és abban is óra szerint 300e környéke van.Ami kb a rá kell költeni félmilliót kategória.

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/fiat/ducato/fiat_ducato_2_3_mjet_lh3_3_5_t_klima_tolato_kamera_navi_2_ev_muszaki-16399381
Dehogy nincs strandolási lehetőség! Csak nem olyan kellemes, mint nyáron.
Ment egy bátor motoros az úton, láttam ahogy jöttem a boltból, remélem, nem fog esni. Beborult szr. idő van, ma megint nincsen strandolási lehetőség !!
ÖÖööö, jól értem? Vettél egy rossz váltós, motorhibás, szétrohadt kasznis rendszámot? Mindezt több hónapos gondos keresgélés után?!
Ott indul a 118i is... az nem megy olyan jól, viszont a kényelme, szélvédelme, pakolhatósága sokkal jobb! és nem feláras az állítható ülés, a klíma és a hifi
Minekneked K1600?
Remélem nem a fos pesti utak miatt kell ingázni.
Ez igaz.
Amúgy ez még mindig az összes hörcsögölést beleszámolva is mélyen alatta van a kapható 6-8 évvel fiatalabbaknak.
A motor még kérdőjel de max belógatok egy új blokkot.
Bár ez nem füstöl,indul,-5 környékétől a fos izzítók miatt szarul,de addig pöccre.
Bár érzem hogy az még fog szivatni.
most is lehet sallangoktól mentesen konfigolni, hifi nélkül stb... 8,4M a fapad.... és viheted...
Nem, nem...ezt a melót konkrétan neki találták ki.
Ugye készítik a sallangoktól mentek K1600 GTS verziót, ami lemegy 250 kg környékére és kiadják nekem hitelre?
Nem kell hifi meg állítható ülés meg fűtés meg ilyen marhaságok, csak legyen könnyű és az a brutál hangú sor6 legyen benne.
Csak ennyit kérek.
Smucigabb vagy annál
Minimum 5 evre szamolok,ha nem gyútom fel.
Sztem ilyenre nem kerül sor... sokáig meg lesz ez neked...
Mondjuk az megdöbbentő hogy az üregvédő totálisan hiányzik a járgányból.
Van benne vagy 20 kiló kasznitömítő,egy elég jó galvanizálás,egy viszonylag használható alapozó,és egy kibaszott fos,vékony festékréteg és slussz.
Az üregekben semmi.
Az tény hogy sajnálom azt aki ki akarja bontani beépített elemeket,mert kurvára fog szenvedni.
Az az igazság, hogy látva a fémyképeket, meg merném kockáztatni, hogy jobb lesz, mint a gyári...
sajnálom, hogy bántja az önérzetet.... azt kifizettem... most csak pár dolog érkezik..... kamra rsz bővítés, tv, xiaomi teló, amit ajándékba adok meg pár apróság....
Na a led... haverom a poloba rakott. Mondom neki ez egy szar, összevissza vilagit, vakít, csak az utat nem világítja de amúgy a fénymennyiség jó lenne. Remélem az ilyeneknek elveszik a forgalmit mert a szép szóból nem ért.
Majd jön az elemző vagy a sztárvórszos nagyúr, oszt jól megkapjátok!
Ráérünk, és ez a hely pont erre jó
Azééé csúnyán bele tudtok szaladni az ilyen fingreszelésbe
Tőlem sem. A bukócső, a Givi plexi soha nem lett megkifogásolva, a 2 db LED-es DRL-ért ugyan szóltak, de átment vele (más kérdés, hogy már évekkel ezelőtt magamtól leszereltem - mert bárhová állítva is zavarta a szembejövőket). A biztonsági szempontból lényeges egyetlen átalakításom a kormánymagasító (kiemelő), de ebből megvettem a méregdrága műbizonylatosat, a magyar kisipari, kilincsből fröccsöntött vacak helyett.