Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annál MÁR sokkal nagyobb a gebasz. Akkor túlreagáltuk, most meg némi késéssel - szóval átlagban jól vagyunk
A baj is sokkal nagyobb lesz - tavasszal könnyedén "megúsztuk", most nem fogjuk sajnos.
meg még ezer mindent
szerintem most nagyobb cumit hoznak össze mint tavasszal volt
Sztem az uszodákat holnaptól bezárják.
A köcsög gumis haverom 1 hétre adott időpontot... úgy, hogy 20 éve ismerem, és oda hordok mindent vackot... full hauz van nála reggeltől estig. Ahhoz képest, hogy állítólag nincs a Zembereknek pénze, és amúgy se mászkálhatnak sehova...
voltam úgy a kuskunsági csatornában hogy kék volt a kezem amikir kijöttem
azt már nem éreztem hogy hideg volt mert szinte égette a hátam olyan érzés volt
10 fok alatti volt a víz, hihetetlen szar érzés volt
Vagy 25 évvel ezelőtt (leírni is szörnyű...) két haverommal január 17-én fürödtünk (kis túlzással ) a SAJÓban...épp az volt az apropója a dolognak, hogy másik 2-3 haverjaink már többször is fürödtek május 1-én a varbói tóban, nehogy ne verjünk már rájuk....
Hát, gyerekek... esküszöm nektek, minden egyes szőrszálat a testemen külön-külön, egyesével érzékeltem....
Azt előbb beadatom kényszerben neked.Ugyis fosol mint a pelikán.
hülyébb nem leszel tőle,max csak még liberálisabb.Bár nem tom melyik a rosszabb.
+n
Tarts ki, a vezérünk szerez neked pár héten belül Putyi-vakcinát.
Mióta kiadták, azóta az az álom motorom, főként a hangja és kényelme miatt. Az Aprilia-t sem nagyon használom a városban.
Ahogy néztem boltzár még nincs.Szóval eddig megúsztam.
Faszom,megválasztották sleepy joe-t.Mostmár eltakaríthatná kína a vírusát.
Sajnos még úgy is igen nehéz dög.
Nálunk egy időben szokás volt hogy tökmindegy mi van, május elsején fürdés a balatonban. Hát....nem egyszer volt 10-12fokos.,de többnyire az is 16fok környéke volt. Ma már nem tenném, szerintem.
holnaptól zárva
Akkor meg hordjanak maszkot!
Na jó de nem hummerrel,azok szorosan követik egymást.
Egyszer valami 16 fokos szlovák hegyi tavacskában úsztam egy kört brahiból.
Az ott pancsoló németek reflexből azt hitték én is német vagyok, mert más hülye nem volt rajtuk kívül aki ezt élvezte.
A Balcsiban most sokkal könnyebb tartani a szociális távolságot.
22 fokos a víz...a fedett uszodában
Kuss! Olcsó volt!
Műszakin szólnak érte. Ezekért mondjuk jogosan, mert LED az nem megengedett.
Két bakon áll a háta,és a fékcsövek lógnak mindenfele,amint kész az alvázvédőzés felugrik a full felújított hátsó híd,az új fékcsövekkel.
És megy a menet.
Amúgymeg .................
Ráér a faszom, kereket kéne cserélnem, meg a leveleket összeseperni...csak nincs kedvem
Na arra nem is merek gondolni mi lenne ha felraknám a Hondára a bukócsövet ami amúgy hozzávaló cucc de nincs róla műbizonylatom