találkozott már valaki a kereskedelemben ilyesmi forma hálóval mint ezen az eszközön van?
ha nem perforált lemez nem baj a háló is jó csak ne szövött hanem hegesztett legyen
amiket eddig találtam az vagy
nagy táblában volt perforált lemez aranyáron
szövött háló mindenféle méretben
hegesztett háló túl nagy lyukakkal(pl madárketrechez)
szóval ilyesmi cucc kellene mint az első képen van
kisebb lyukú mint a második képen van azt beszereztem, teszteltük is a dunán oda pont jó a sűrűbb szövés a nagy sodrás miatt, bár nem ideális mert néha szurkál a kis komisz
Pl én kifejezetten utálom a takarítónőket meg a többi szolgát
Már húznám ki a kardot amikor meghallom a hogy ízlett a kaja meg hogy érzem magam és a hasonló basztatásokat
Majd ha bajom van szólok, nem kell zaklatni
Ezt kéne belátnia sok más vállalkozónak is,fontos hogy elégedett legyen az alkalmazott,hosszútávon sokkal kifizetődőbb ha szívesen és kedvel motiváltan dolgozik.
Jameg a 140 es agykeret, 35000,raccsal egyutt........ Alkudni lehet?
Mostmar fapofaval mondom hogy igen, 40000..........ilyenkor leold a 286 os par pillanatra........ Es bamban hogy kerdes jon.
Ha mondom en tudok alkudni, minnel dragabb annal job nrm?
Na az ilyen vege hogy kedvesen megmondom merre van a legkozelebbi jysk, az olcsobb es jobb.
A bértömeg elviszi a nyereséget, de nem sajnálom.... mindenki fullra van jelentve, jó fizetéssel.... családias a cég, nagyon megengedő vagyok. Nekem fontos, hogy az embereknek jó legyen.... mondjuk nem is akar elmenni senki
Elvileg.
Amugy egyre tobb az olyan aki mondjuk keres valamit.
Belemegyek, mit?
Hatt konkretan 120 szeles, polc 150 magas, bal oldalt ajto, jobb oldalt polcok stb.
Acsibacsi, mert pont ilyet, hat mert ekkora helyem van esilyen elosztas jo lenne.
huhh, hat csak 25 eve csinalom, ilyet meg nem kerestek, hasonlot se, cegek kinalataban se lattam, lehet egy egyedi asztalos megcsinalja egyeni specifikacio szinten.
De letezik, lattam interneten.
Hat mert nem csap le ra?
Mert hatha latom boltban eloben.
Ezhulye, es regen havonta, mostanaban hetente tobb.
rostaszövet lenne is fasza csak fonott az meg szétesik
https://www.timarvasker.hu/per...
Nekem 12ezrenként kell.
2 évente fékfolyadék csere
3 évente hűtőfolyadék csere
ha nem perforált lemez nem baj a háló is jó csak ne szövött hanem hegesztett legyen
amiket eddig találtam az vagy
nagy táblában volt perforált lemez aranyáron
szövött háló mindenféle méretben
hegesztett háló túl nagy lyukakkal(pl madárketrechez)
szóval ilyesmi cucc kellene mint az első képen van
kisebb lyukú mint a második képen van azt beszereztem, teszteltük is a dunán oda pont jó a sűrűbb szövés a nagy sodrás miatt, bár nem ideális mert néha szurkál a kis komisz
Eleve gyűlölöm a hotelt!
Valami normális faház egy hegyen, legyen patak meg puska, oszt a többit intézem
Már húznám ki a kardot amikor meghallom a hogy ízlett a kaja meg hogy érzem magam és a hasonló basztatásokat
Majd ha bajom van szólok, nem kell zaklatni
Gibbon kezek kellenének hozzá
Nekem 2-3 nap is sok már egy hotelban
Inkább valami egyéni épület egy trópusi tenger parton
Amióta jàrok nem zsibbad éjjel a kezem
Nekem egy baleset miatt el van csúszva egy csigolya aztán okoz kis gondot
Mostmar fapofaval mondom hogy igen, 40000..........ilyenkor leold a 286 os par pillanatra........ Es bamban hogy kerdes jon.
Ha mondom en tudok alkudni, minnel dragabb annal job nrm?
Na az ilyen vege hogy kedvesen megmondom merre van a legkozelebbi jysk, az olcsobb es jobb.
a tobbi lofasz.
Ilyen elöfordul máshol is
Amugy egyre tobb az olyan aki mondjuk keres valamit.
Belemegyek, mit?
Hatt konkretan 120 szeles, polc 150 magas, bal oldalt ajto, jobb oldalt polcok stb.
Acsibacsi, mert pont ilyet, hat mert ekkora helyem van esilyen elosztas jo lenne.
huhh, hat csak 25 eve csinalom, ilyet meg nem kerestek, hasonlot se, cegek kinalataban se lattam, lehet egy egyedi asztalos megcsinalja egyeni specifikacio szinten.
De letezik, lattam interneten.
Hat mert nem csap le ra?
Mert hatha latom boltban eloben.
Ezhulye, es regen havonta, mostanaban hetente tobb.