Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a táp
én innen rendelek, sokkal olcsóbb mint nálunk a boltban
https://www.kutyakellek.hu
ismerős lassan 2 hete vár a teszt eredményre
úgy néz ki a dolog kb semmi értelme nincs tesztelni, mire megjön az eredmény 15x elkapod mástól
A második teszt eredményére várok!Ha az negatív,akkor már csak pár nap.Ha +,na az cumi!Már mindenből kezdünk kifogyni.Ma már kutyatápot is hozatni kellett!Pedig 2 zsákkal volt itthon.Még jó hogy kutyakonzervet vettem 144 dobozzal mikor akciós volt,legalább a kutyák nem pusztulnak éhen.
Meddig?
Nem mehetek! Karantén van!
Vasárnap 4 szobából vacsoráztunk... nem is volt svéd, csak a hidegre, a meleg választásos volt persze nem maradtunk éhen, de mégis lehangoló volt ez az egész. Minden alkalmazott pajzsot viselt, nem maszkot. A wellness ment rendesen.
Egyébként holnaptól sztem nem sok 4*-ba tucc menni
Ha kifizeted miért ne? Szerintem örülnének is neki.
Azért én el vagyok így is
Van egy pár 4* szálló, ahova tudok menni, de nem hiszem, hogy csak miattam üzemelne a wellness és a konyha... viszont itt a lehetőség a szállodák felújítására és rekonstrukciójára....
Akor csak a megrögzöttséged visz az indexre
Ne sajnáld! Kezdj új életet!
Érdekes, érdekes, de az is hogy pl. ismerős leányzó nem fertőzött, negativ folyamatosan, az egy fedél alatt élő apja akit ápol mert jelenleg menni is alig tud az meg lassan kéthete pozitiv........Meg még van néhány ilyen ismerős, egy háztartásban élnek aztán fele pozitiv fele meg nem lesz az.
Sajnálom
Nekem egyelőre nem tetszik az az oldal. Egyszerűen kevés....
Még mindig nem telex.
kicsit antihumánus megoldás de pont most kellett volna fasza nagy ingyen koncerteket csinálni, olcsó piával stb stb
aztán (ha igaz a vírus történet) jó sok ember kihalna és meg is oldódna egy csomó dolog
nyugger fizetés csökkenne, a munkanélküliség is hegyekben állna a pénz mindenhol
Én előző 7végén voltam Hévízen. Tök kihalt volt az egész, a 4 nagy szálló (200+ szoba) kettő renoválás alatt, kettő zárva, a 100 szoba alattiakban 10% kihasználtság... a recepciós csajszival beszélgettem, azt mondta, ők kicsik (90 szoba 4*) és kitartanak, amíg lehet - szombat este az ő bárjuk volt egyedül nyitva a sétáló utcán.
Sztem most ők is csuknak de megnézem majd kíváncsiságból
Pedig trendi.
Gondoltam rá.... de nem vagyok liberális
Már ígyis szívbeteg,nem lesz jo bejarati dísznek egyik stadionba se csak egy vízköpőnek a keleti sarokban.
De csak szerdától.....
Menjél, de este nyócra érjél haza!
Ja, jó
De aggódjon.