nekem a 82es cagivában le kellett cserélni a gyári fékcsövet 2010-12 körül nem emlékszem pontosan már mikor
lehetett rajta látni hogy tágul, fogott a fék csak olyan érzés volt mint amikor kicsit levegős
jó a cink, meg az ón is csak mindkettő könnyebb a vasnál, és sokkal drágább
az ezüst szóba jöhet az nehezebb a vastól, bár az ólomtól könnyebb
az igazi a wolfram lenne az jó nehéz, stabil anyag, de azt itthon a gázon nem kellene olvasztgatni
meg aztán a költséghatékonyság a cél, nem a zoli féle önszopatás, így az ólmon kívül semmi anyag nem érné meg
amúgy gondoltam a háló hegesztésre, de a mikróból kivett trafóból készült ponthegesztő nem tudja összeolvasztani
csak egy spirált kellett volna csinálni 1mm drótból és azt megerősíteni pár helyen
Az,nem,ez surgosebb,a szarvido elott labra akarom tenni,meg a padlobol kivagott resz van hatra,de valahogy kell ket merevitot püfölni a lemezbe,ott megakadtam.
nem a hal mérete a fontos, evvel a feeder megoldással amúgy is inkább a keszeg a cél
inkább az a lényeg hogy spórolj sokat, pl a dunán az ilyen 150-200g ami használható plusz még pár tüskét bele is kell építeni mert viszi a víz
a 200 grammos ilyen 800-1500 forint 1 kiló ólomból (eddig a legjobb ajánlat 1000ft körüli) meg van 5 db
sajnos ahol kövesebb a part ott elég sok a vesztés, már tervezés alatt van a vas súlyos is de bár olcsóbb a vas kurva sok a munka vele, így egyenlőre az ólom súlyos a cél
én inkább a bojlizást preferálom, ez a feeder nem az én világom, de érdekes és mozgalmas
pár hete sógorral vagy 15 kiló keszeget fogtunk a dunán, bár ott ültünk a bot végén mert a feeder nem csipog
Ini, ez most komoly hogy inkább csináltok etetőkosarat. Ugye nem abban bíztok hogy ettől több vagy nagyobb halakat fogtok fogni ?
Én csak nevetek amikor kishajóval viszik be a csalit meg egèsz nap mozdulni sem mernek a parton mi meg kimegyünk egy tálca sörrel, ilyen olyan felszerelessel és szedjük ki a halakat. Helyesen szedik ki a többiek mert nincs engedélyem
Szerintem is úgy kell értelmezni hogy szemrevételezés után cserélni. Ennek ellenére biztosan van olyan aki előírja kötelezően a cserét. De hát az apja fasza fogja cserélgetni a horrordrága fékcsöveket, pláne 4évente... 8évnél már azt mondanám hogy lehet valóság alapja de tapasztalat azt mutatja hogy nem nagyon durrannak el ezek csak úgy. Kivivé az enyém, amit rajtam kívül 3ember is átnézett 1-1,5éve.
expandáltat tudtam venni a hegesztett háló lenne a legjobb vagy ez a forma az igazán fasza
mert arra is kell gondolni hogy amikor töltöd az expandált eléggé bántja a kezet hiszen egy egyenes vonal nincs benne
egy intenzívebb keszegezés során nem marad bőr az ujjakon, behajtogatva nem lenne rossz csak akkor meg nagyon sűrű lesz
tesztnek kell szóval nem terveztem 2nm venni
csak nem hagy nyugodni ez az etetőkosár gyártás
kaptam öreg pecásoktól kb 2 kiló régi ólom súlyt aztán mehet az agyalás
ha úgy vesszük környezetbarát is vagyok mert legalább nem dobálják ki
Ahhh, hülye amcsik. Haynes nekem is szereti ezt a szót, de ez inkább úgy értelmezendő hogy alapos felülvizsgálat és ha szükséges csere.
Nekem is írja sokmindenhez. Pl. az odaltámasz gumiját 12ezrenként renewal-jam, aztán a leírásban meg az van hogy ha lekopott a jelölésig csak akkor.
lehetett rajta látni hogy tágul, fogott a fék csak olyan érzés volt mint amikor kicsit levegős