Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapasztalatom szerint ,mint már említettem ,itt igencsak az “alja” motorosok vannak . Tiszt. A kiv.
Erre figyelmeztetett is sok “igazi” motoros!
Egyszóval pont erre számítottam !
Van egy mű tűzoltó ,aki azt hiszi hogy ha kiírja hogy 105 ,attól tisztelni fogják .Pedig már kiutálták a Magazinból is ,mert csak egy bohóc. Meg csak egy átlagon aluli egérke !
Van egy anyuka kedvence ,aki még nőt sem látott !
Van egy elektromos kocsis ember ,aki ha jól olvastam ,azt hiszi hogy ettől oligarcha ! Pedig egy szegény helyen él a családjával és egy roncs kocsira büszke nagyon !
Na és az informatikus nagyokos otthonról ,aki többek szerint egy kamu ! Lehet nem az ,de hagyjuk már ! Szánalmas !
Egy közös azért van bennetek ! Van motorotok ! Igaz csak azért hogy kompenzáljátok ezeket a hiányosságokat ,de értsétek meg hogy nem lehet !
Női szemmel nagyon gázok vagytok fiúcskák ! Bár ezt ti is tudjátok ,ezért is vagytok itt több éve !
De azért pár jó fej is van köztetek !
Jezusnak nincs koze hozza.
Jézusom hogy itt mik vannak....
Rossz topikot pécéztél ki magadnak..
Miben is tévedtem kifejtenéd ?
Na ez kemény beszólás volt szerinted ? Úgy érzed most jól megmondtad a tutit ?
Holnap sokkal határozottabban fogod végezni a munkádat ettől az irodában ,kávészünetben pedig az ablakon kukucskálva nézed a tűzoltókat .
105!
Vagy csak elkezdett női ruhát hordani,azt hiszi ettől már ő is nő.Ezek a genetikai hulladékok és általában buzik.
EZT csak az emlékeidbe ültették be, hogy nem fáj sehol, mert valójában szerintem igen.
A lényeg hogy tévedtél,mint ahogy a tűzoltóság szervezeti felépítésében is,meg még jó pár dologban.De mint már írtam engem szórakoztat a viselkedésed.
Azért mert a belsejéből kiveri az anyagot és azt adja el,nem kevés pénzért.
Sok volt a melo a lommal,egy kis öröm legyen mar.
De pici haladas van.
Van kollégám aki Nyíregyházáról meg olyan aki Ózdról vándorolt erre mifelénk.Meséltek érdekes dolgokat.Az Ózdi például úgy költözött el hogy tökmindegy hogy az ország melyik pontjára,egy dolognak nézett utána,a cigány lakosság számának.
Mondom jól bírod, én már elengedem ezeket mert "van sok értelme". Na meg ehhez túl rövid az élet.
Áhh, csak addig huztam mig elojott a szokasos valaszalival.
Nem tud ujat kitalalni.
Szanalmas ahogy teper.
Ha figyelmesen olvastad a történteket ,én nem bántottam Zolit !
Viszont ő trágár szavakkal sértegetett végig . Egyértelmű hogy meleg !
Egy férfi nem beszél így egy nővel!
Sajnos az igazság megviseli az embereket ,ez tapasztalat !
Ez ellen a tiltás sem segít . Inkább ciki!
Igazi férfi vagy !
Jól bírtad.
No, ujra tiltottam clamot, 6 nap kellett neki.
A seggednek miért kellene fájni ?
Remélem nem vagy te is meleg Ini !
Itt a férfiakkal nagyszerűen eldiskurálsz ,egy nővel szemben meg tiszteletlen vagy !
Egyértelmű hogy meleg vagy !
De tisztelem a melegeket is ,ezért betudom korlátozott szellemi képességednek a viselkedésed .
Nem haragszom rád !
Nem fáj se a farkam se a seggem
Nem lehetett vad a party
Clam!
Ezert maradtal el ennyit, atopereltak nővé!
De, akkorsem engedek neked, mar akkor is megmondtam hogy NEM, barhogy kozeledsz!
Jo sokaig stricheltel a mutetek miatt, kar volt!
A mostani kozeledesed is beteges!
Tiltalak!
Zoli !
Nem vagy férfias az erőlködéseddel . Inkább szánalmas .
Tudtában annak ,amit leírtam rólad .
Tudom hogy nincs benne tapasztalatod ,de nem illik így beszélni egy nővel !
Kérlek moderáld magad !
Megtöcsköltek?