Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....de hagyjuk már ezt a gáz-víz-villany meleg témát inkább azt mondjátok mennyit kérjek azért a kurva katalizátorért?
Gyárilag volt benne áram és gáz csak a gázt kiszereltük, de az áramról akkor is kellett minden vizsgára a tanúsítvány, mondjuk a házilag épített lakójárműnél a fene tudja hisz igazából ha nem csak arra használják és csak 1-1 útra lakójármű akkor a vizsgákon a fene se látja ezt az úton pedig nagy balszerencse kell, hogy ezzel foglalkozzon bármiféle hatóság.
1,nem sufni szar
2,ha meg lesz,minden hivatalos lesz.
egy lakókocsi olyan mint egy kocsi hogy amit a gyártó beletett az lehet benne, ha bármi változik engedélyek vizsgák stbstb
lehet kimaradtam pár oldalról de a zoli valami sufni szart épít tuti nem lakóbuszként lesz vizsgáztatva
Ezt a mobil szart is be kene epiteni,elerhetore kell csinalni,minden csatlakozot,csovet,igy is szukos a hely,eleg a viz es villany,gazzal foglalkozna a fene.
Még a villanyhoz is van, a lakókocsimhoz minden vizsgánál kellett a tanúsítvány ha a gázt is benne hagyom akkor ahhoz is kellett volna, mondjuk olyanról még nem hallottam, hogy ezt közúton bárki is ellenőrizte volna, de végülis akár az nkh-snak akár annak külföldi megfelelőjének joga van ezt nézni.
Lítium akkuja van.
Egy mobil gázkészülékhez mi közük? Kezdjek aggódni a kempingfőzőm miatt?
Mindennek oka van.
Mennyit érhet egy régi C5 diesel katalizátor? ....nem találtam bontottat sehol és nem tudom mennyiért adjam.
ehhez nem értek, bár nem tudom elképzelni hogy bárki bemegy a lakórészbe nézelődni hogy minden kötés szabvány szerinti
úgy gondolom inkább villany mániás vagy és szeretsz szívni ezekkel a cuccokkal
öreganyámnak ennek a melegítőnek az őse volt fúrtunk egy csatorna lefolyó vastag lyukat a padlásra aztán oda füstölt
évi 10-20 napra nem látom értelmét a használaton kívül gyorsan elromló akkukkal
Nem.
Nem akarom ennyire bonyolitani,azonkivul kulfoldon bele lehet futni ellenorzesekbe.
ki kell venni addig, 2 csavar fogja
ilyesmi cucc kell neked és nincs szopó
https://correctshop.hu/termek/...
Nkh a vizsgaztataskor.
aztán ki kéri ezt az engedélyt?
Mert komplett gaz terv,epitesi es engedelyezesi eljaras kell hozza.A 3 kilos beker aron felul.
Nem bonyolitanam ha megoldhato mindezek nelkul negyedaron.
miért nem jó a gáz melegítő?
A kinai az futesre jo,telen,de inkabb eso/magashegy,ha biwakolas van,zuhanyra meg kene valami olcso napelem+akku hajtasu boiler,ha bennehagyom a 230-as futoszalat akkor kempingben mehet arrol.
Egy thruma kombi melegviz/futes veri a 3 kilot.
Egy atfolyoy boiler/kinai combo mondjuk 70 bol kijon.
Ja, hogy arra kell? Akkor arra tök jó amit linkeltél. Van olyan kamion állófűtés ami a hűtővizet melegíti és a normál ventillátorával fűtött mintha a motor járna (egyik régi mercimben volt ilyen), jó cucc volt, de sok áramot evett viszont amire neked kell arra tök jó lenne tehát tgk bontókban olyat is kaphatsz, de biztos, hogy drágábban mint ezt a kínai cuccot.
Ja,kávé,tea,forraltbor,nekem zuhany,mosogatás kéne.
Fillérekért lehet kapni 12V-os merülőforralót pl. ezt: http://www.emag.hu/autos-vizfo... , nekem van ilyesmi és működött kár ennyiért mókolni persze ha csak nem maga a mók a cél.
Hát nem tudom, de a webastoval még egyszer sem fagytam meg gyakorlatilag a sajátjaimban 12 évig volt anélkül, hogy hozzányúltam volna bármelyikhez is és mindig fűtöttek, kint mínusz 20 bent amennyit akartam +30°-ig. .....az igaz, hogy a kínaival semmi tapasztalat nincs szerintem senkinek a haveri körben így a fene tudja, de egyszer valakinek ki kell próbálni, hogy mi is tudjuk jó-e?
egy pc ház hűtő ventilátor 0,2-0,3amper ha nem elég egy akkor kettő se több mint 10w
de végülis mindegy hogy milyen akku egy teszkós 44ah is elfér bárhol, nem kell nagy áram a leghitványabb is jó évekig
Ventillátorral nem számoltál. Az nem 10W.