Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi,ezt is elbasszák.
Megoldják... min. 12 évet készülnek rá van idő kigondolni
De hogy tudják eladni ha nem az övék, és mondjuk a 2/3-uk sincs meg? Szerintem sehogy.
Kerülöm a vitákat?
Max. itthon, a nejemmel nem merek vitatkozni.....
Van az a pénz.
Velem van a hiba,de nem latom.
... és ez azért jó, mert ha bukik Viktor, akkor az utána jövők megint mindent jól el tudnak adni a külföldön élő testvéreiknek - de biztos nem szombaton
Úgy viszi ahogy tudja. Én sem hagynám ott a parkolóban mikor szembesülnék vele hogy csak így fér be.
Nem mi vagyunk a külső határa.
Durva idióta.
Mi azzal a gond, én is így szoktam
Nagyíccsá mit visz hogyan.
Bogyóbá!
Abszurd humor,magas érzelmi és értelmi szint,őszinte és egyenes ember.
Kerüli a vitákat!
Felvállalja a kinézetét ,hisz ő elfogadta önmagát ,nincs oka rejtőzködni. Álmait valóra váltja,az anyagi keretein belül.
Ha valamiben átlagon alul tud teljesíteni ,azt nem szégyelli ,hanem nyíltan beismeri.
Érti a bújtatott “beszólások” mögött rejlő valóságot. Ritka erény!
Mit kéne nézni a kék ignácon kívül?
Ebben az Ignisben még szervókormány sincsen - full fapad, GA felszerel(etlen)ségű. Nincs tetőkorlát a tetején.
Nincs mit hozzáfűzni.
Nem kell,a nagy EU kerítést úgy hívják szárnyas kapu toldatokkal,csak az osztrákoknál van,a spanyolok nem szaroztak csak felépítették duma nélkül,és egy csomó csak úgy ott termett a semmiből.
Ja,a feriek levitték 20 rá,majd fel rá egy hónapra,talán akkor lett 27,de nem biztos,25 volt,emlékszem az összes nagy cég előtte emelt minimum 5 % őt vagy többet,a kikaban konkrétan éjszaka araztak át mindent,majd jött az áfa lefele,amit jók megreklamoztak.
Mondjuk szerbia igencsak soká lesz eu tag.
Egyértelmü, de ezt nem igy látják fletoék.
A husz százalékos áfa mindenkinek jo lenne, még a gazdaságnak is, de valahogy mindegyik párt csak emelni tudta eddig és csökkenteni egyse akarja
Bontani majd akkor kell a kerítést, ha nem mi leszünk az EU külső határa, tehát Szerbia is "belül" lesz. Addig nem.
Azért az extra vagyonokat meg lehetne / kellene adóztatni, a fogyasztási adót (ÁFÁ-t) meg európai szintre (bőven 20% alá) csökkenteni. Rengeteget javítana a lakosság közhangulatán mindkettő, és az adózási fegyelmet is növelné. (27% ÁFÁ-ért "mindent" érdemes "megcsinálni", több az állam bevétele egy terméken, mint a gyártó és a forgalmazó haszna együttesen. Ez azért nonszensz.)
Pedig baloldal bontani akart minenáron