Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan appot ami kompletten csinálja szerintem nincs.
Olyan van ami X időnként csinál egy fotót. Interval
Ha beállítod akkor szinkronizálja a google drive-ba, szóval össze lehet hozni amit akarsz.
Első találat erre, nem keresgéltem:
https://play.google.com/store/...
Még a "Timelapse" szóval is érdemes keresni.
Aztán mi az összefüggés hogy abbahagytam a horgászat és a terület kisajátítás között? Ez kb olyan mintha elmennék pályázni és meg akarnám tiltani hogy azt az ívet használják amit én, mert azt én gumiztam fel.
Ugyanmár, kitakarította magának, de attól még nem az övé, megkérheti szépen hogy esetleg keressen másik helyet, de ha nem teszi akkor sem tehet sok mindent. A másik, miért fáj ha használják mikor ő úgysincs ott?
Dehogy, ott van becsomagolva még mindig a polcokon, nincs nekem időm ilyesmire, csak olyan üres volt eddig a pincém
De ha egyszer végre rendet tudok csinálni, aminek az a feltétele hogy a megkezdett egyéb ház körüli projekteket befejezzem, akkor rögtön ez fog következni, szóval nyugdíjas éveimben is lesz mit csinálni
Régi Hondámmal is ez volt a tervem, de az olyan szar és költség, és annyi minden hiányzik róla, hogy lehet inkább el kéne passzolni alkatrészben.
Vape? SZENTSÉGTÖRŐ!!!
Nem motorozni akarok ezzel, ez vitrindísz lesz...ha egyszer elkészül. Talán még OT-ra is elviszem.
Szigorúan eredeti dinamó, eredeti megszakító (legalább is DDR felirattal) és mechanikus fesszab.
Ezért is haragszok erre a szerencsétlenre akitől vettem mert elcsípte az eredeti hibátlan kábelköteget amikor leszedte a lámpát.
Ha tudná hogy a kábelköteg eredetiben 3* annyit ér mint amit én fizettem neki az egészért
Mondjuk a kábelköteg legalább után gyártható, kommersz villanyszerelési anyagokból, de úgy is több pénz és meló, mint lehúzni a csatlakozókat a gyújtáskapcsolóról.
https://totalbike.hu/hirek/2020/06/24/braziliaban_harom_bmw_gs-sel_szallitottak_az_59_kilo_kokaint/ zacskósboros mókuskabajszosnak ez tecceni fog.
Kb erre a válaszra számítottam.
Szerintem jobb is , hogy abbahagytad a horgászatot..
Részemről a helyes válasz a C!
Egy,mert már vagy 10éve nem horgászok.
Kettő,ha horgásznék nem pucolnám ki,ha mégis megtenném akkor ezt annak a tudatában tenném hogy az ott nem az én tulajdonom,így bárki bármikor oda mehet.
Szerintem nem pucolnék ott semmit,max annyit amennyit az épp aznapi horgászatom megkíván.
Ha eleg nagy betondrabbal csomagolod be szteccsfoliaba jo lesz etetőanyagnak.
Te nagy megmondó lettél itt gyorsan.
Amive nincs probléma csak pl itt a stég vonalon rosszul közelíted meg a dolgokat.
Ha te az Ini helyében lennél, mit csinálnál?
"A"-Jó kapást kívánnál a köcsögöknek, akik a te munkádból, pénzedből kialakított helyen horgásznak, vagy "B"-megkérnéd, hogy egyel odébb dobálgassanak be?
A vagy B?
Ő meg azt mondaná hogy már miért menne?
Jönne a drót kerítés,majd feljelentene környezet károsításért.
Első körben meg kérnénk hogy ha lehet menjen máshova
Ha nem megy akkor beborítok pár méter drót kerítést a vízbe
Hát nem,nem írtam ilyet sehol.Légyszíves linkeld be nekem!
".és nem, nem rimánkodtam egyiknél sem"
Szövegértési gondjaid vannak?Nem írtam ilyet sem.
De, írtál.....olvass vissza.........és nem, nem rimánkodtam egyiknél sem......vannak gondjaid.....nekem is csak nem ilyenek......a továbbiak a témában fingfűrész esetét jelenítenék meg.
"16-17 Mo.-n nagykorú vagy sem?"
Nem az nem nagykorú!
Írtam olyat hogy a kémkedést nem tartom aggályosnak?Nem.
Azt hiszem sírva rimánkodnál egy ilyen lehetőségért mikor a gyerekednek négykor otthon kéne lennie és hatkor még sehol nincs a telefont nem veszi fel és senki nem tudja hol van.Azt hiszem te is képes lennél "kémkedni",ugye?
Nem. Előbb még motoroztam...
áááá fenét.....ez nem evés hanem próbálkozás a helyes viselkedés másokkal kategóriában....tényleg, te kémkedtél valaha is családtag után?
Erre próbálok rávilágítani.....nincs törvényes "megoldás" erre a helyzetre.
Eszitek egymást jóóóvan.
Oda mentek tetten érni az illetőt,és még ő fog feljelenteni önkényes területfoglalásért.
16-17 Mo.-n nagykorú vagy sem? .....attól, hogy kiskorú valaki még nem túl etikus a telóját poloskának használni.
Nem tartod aggályosnak a kémkedést családtagok után.....én igen.......
"nem is kémkedtem egyik után sem illetve az elsőnél mikor nagykorú lett igen,"
"Akkor még 16-17 volt"
Akkor most nagykorú vagy fiatalkorú?
Hol írtam hogy nem bízok a családtagjaimba,én max a környezetben nem bízok,és hol írtam hogy bármilyen módon is kémkednék utánuk?
Ez tényleg fájó lehet, viszont mit tennétek azzal a figurával aki használja az általatok rendben tartott közterületet?
Nem a miénk és foglalt hely sincs. Ezek tények
De
Mivel mi takarítottuk ki Nem kevés munkával
etetünk több hónapja ami 10 ezrekben mérhető összeg már
elég bosszantó hogy össze szarják az eddigi munkánkat
Akkor még 16-17 volt és nem kémkedtem hanem kérdeztem amiből viták lettek és így hagytam a francba mint a többieknél is (azért van néhány kb. 7 ) . A tanulás miatt még a majd' 40 évest is csesztetem, de nem kémkedek utána, hogy vajon tanul-e? .....tehát nem bízol családtagjaidban?....nincs ezzel baj, az emberiség legalább 2/3-a így van vele oszt vagy életben hagyják az asszonyt/gyereket vagy nem.