Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/VJWH7JX06Lg mondtam neki a szvittyet is de az nem begyere neki.
Egyébként a pehelykönnyű (114 kilós) kis csopperemmel anno néha földutaztam, ezzel a 2 mázsás döggel, a legkisebb porban is megcsúszó Michelin gumikkal nagyon hamar leszoktam róla.
De, néha bemegyek: olyankor szoktam eltaknyolni, másutt soha......
Motorral sem mész be földútra? Ha nem nagyon mélyek a nyomvályúk és nem ér tökig a sár akkor azért nem akkora gáz na meg mi kocsival is járunk a családdal néha így nem nagy gond pár km is földúton, nem sajnálok semmilyen technikát hisz az van értem nem én érte.
Én is imádom az ilyesmit - feltéve, hogy az ASZFALT úttól nem esik 30 méternél messzebb. Gyalog annyi a hatósugaram....
Gondolom az egyik láthatósági zöld a tied. ....amúgy hol van ez a hely, szeretjük az ilyesmit.
No, nem cserélünk egyenlőre Astra-ra, azért olvassatok utána a fórumokon a H-nak viszont a swiftre óriási a kereslet, nemhogy mindenhol beszámolták volna hanem ahol a hétvégén és ma jártam azok zaklatnak, hogy ha nem is viszem el az ott nézett autót akkor is adjam el nekik. .....így megmarad.
Nem, ott még nem jártam soha.
Bogyó, ismerős a hely ?
Nem kell ezért adtam el.
Egy segged van minek 2 Nagyjából azonos felhasználású motor?
Az elődé meg nyugodtan maradhatott volna nálam.
Na törzskönyv is megjött, helyreállt a rend.
Ez tök alap 1:60.
Azé az a pár köbméter víz jól tol,simán tudnék csinálni egy 2. sávot a bicikliseknek a nagykörúton.
És a kenömájas
Tőlünk most visznek 4 embert Hatvanba .
Ott már nincs aki tolasson, nem, hogy még tolatni segítsen.
Tömlősben a sajt jó.
Nálunk is megy a fenyegetés, csak aztán jelezzük hogy kéne még pár embert felvenni mert a Vízszállító, pálya, konténerszállító stb. Mind egy fővel vonul. És hát akkor ezek a szerek tolatásra képtelenek.
A slaggal a kertben locsolsz, mi tömlővel oltunk
Kevernének a slaggal mint Rocco a forgatáson.
Deszemét a főnökség.
Pedig mekkora show lenne dodzsemezni.