Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a gülünél gondoltam hanem a babszinál.
Azt inkább ne. Bár gülü műszere a legnagyobb aktuális sebességet is tárolja, meg mindenféle fiszemfaszomat...
Ahhoz nagyon sokkal, hogy átüsse a plexit is.....
Mennyivel kell vajon szembe repülnie veled egy suicid krumplibogárnak, hogy szétloccsanjon az arcodon?
Kabátot kesztyűt én is veszek a nyenyőcére, szokták is a kollégák mondani, hogy gyűjti a bogarakat a bóbita.
Vegyél tourant, persze csak rozsdamenteset és kevés km-est. Dízelből 1.9pd bkc kódosat azok kimennek a világból hiba nélkül, olcsó fenntartani.
Én meg melóbajárós motoros vagyok jelenleg, egy nyomorult túrán sem voltam idén (igaz szinte végig esett) viszont legalább hamar beérek mondjuk az öltözködés miatt mégis ugyanannyi idő mint kocsival.
Ma már de. indultam, most meg itthon el sörözök (olcsó argus) +25 klímával.
Én meg mostanság inkább fotelmotorozok: nem fáj tőle a derekam, és a fogyasztás is csekély.
Én koca motorozok, de azt gechi mód mívelem!
Őt konkrétan ismer(t)em személyesen: egy TS125-ös MZ-je volt. Egyetlen egyszer motoroztunk együtt, még a 125-ös kis csopperemmel.
Engem ezek nem szórakoztattak hanem untattak főleg mert a trollkodásuk célja nem volt más mint a fórum szétcseszése, lehet, hogy itt már alig sportmotorozik valaki (tényleg, van ilyen? ) viszont normális hangvételű fórumozás, vitázás, érvelés szórakoztat így nekem pont jó ha nincs troll, amikor voltak ilyenek akkor csak felnéztem és léptem is tovább mert oldalakon át csak a trágárkodás ment.
Mondjuk pl. miskó is eltűnt pedig egy ritka állat volt.
Akkor tehettél volna be akár zenét is.
Volt itt egy időben egy ilyen nick: csórómotoros. Ha jól rémlik.
Ezzel én is így vagyok, egyáltalán nem irigykedek az miatt senkire mert jobb, szebb főleg drágább motorja és cucca van.
De. Brutális szűk. Ellenben ha rövidlábú ül elöl akkor kényelmes nekem is hátul a sáska lábaimmal.
úgy gondolom hogy a brutális jelző max az usás régi kocsikra jellemző hely ügyileg
európa-japó cucc hátul sosem lesz brutális
Ceed kombit sem ajánlanám akkor, mert bár brutális hely van bent hátul (is), beszálláskor nagyon mélyre kell hajolni, és mélyen van maga az ülés is.
A hiba sz hogy olyan kocsi kell ahova a vének be tudnak ülni könnyen
Ilyen kicsi kocsi nincs
Ennek meg úgy nyílik a hátulja hogy az egész ülés könnyen elérhető
Elméletben, mert csak képekről láttam Eddig ilyet
Kecskeméten van pár darab jövő héten megnézzük
Rég volt már zene:
http://youtu.be/wHiGR0iuTUo
Járjon busszal.
én nem emléxem az asztmáid 1,4 1,6 talán mindegy is.
A haver vett egy passzátot 1,8 as benzinmotorral utána meg itt sírdogált, hogy 10-12-t benyakal
mondtam b.zmeg még is mire számítottál?