Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne bizonygasd az igazadat, mert igazad van!
És hasznosakat is írsz, és építő jellegűeket írsz, és mi ülünk fordítva a moziban.
Így már bízom benne helyreáll a béke?!
Ja, hát a normálisabb meg általában megunja és elmegy innen a francba. De egyébként nem neked van gondod a szélvédővel? A hasznosat írt még nekem-ről jutott eszembe. Én pl írtam sztem egy mét hasznos infót, bár lehet nem jutott el az agyadig, vagy eljutott csak értelmezni nem tudta. Egyébként meg senki nem tudja neked mi a hasznos, szóval ha arra van szükséged kérdezz.
https://www.google.com/search?q=tessék+csak+hagyni+a+gecibe&oq=tessék+csak+hagyni+a+gecibe&aqs=chrome..69i57.20093j0j4&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=4HFjxs-ZB30
Nem emlékszem a régi hülyékre, mert nem jegyzem meg
Inkább letiltottam a gecibe mert így is romokban van a kis lelki békém, meg Amúgy is semmi hasznosat nem irt még nekem sosem szóval nem fog hiányozni.
Köszönöm. Köszönöm.
Igazad van, csak hagyjad már!!!
Hát amit új motoros galeriknál szokott mívelni az brutális.
Azt te csak hiszed. Kapálózhattok bármennyire is az igazatokér, attól annak az embernek pont ugyanannyira van joga ott horgászni mint másnak. Szóval csinált annak az embernek egy jó horgász helyet. Na akkor ki a hülye? Én anno saját partról saját stégről saját csónakból horgásztam, nem volt ilyen problémám.
Hagyjad már!!!
Hamarabb szabadulunk.
Keserű az epe.
Emlékeztet egy régi fórumozóra.
Ja és a nádat leégetni sem szabad tavasszal
Nem kell engedély a terep rendezéshez
Csaj annyi a kikötés hogy fix talajhoz rögzített stég nem építhető plusz a part széli fákat nem lehet kivágni
A susnyás bozotos kivágás engedélyezett ráadásul 1-2 évente a vízmű ki is vágja amit a pecások meghagyták
Szóval amihez nem értesz kár bele szólni
Akkor te is egy szemét kém vagy!
Látszik hogy koca horgász vagyok? Miből? Mert hogy leírtam hogy már egy jó ideje nem horgászom, így ko a horgász sem tudok lenni. De nyugodjál meg, nyalogasd sebeidet. De ha már itt tartunk, van bárkitől is hivatalos engedélyed a tereprendezésre olyan területen ami nem a te tulajdonod?
https://24.hu/elet-stilus/2020... ez a kemény nem a kád széle. A seggbőlszájba buzik!
Utána nézek és teszteljük
Köszi !
Így van. Más munkáját tisztelem akár jogász vagyok, akár nem.
Ha ez megnyugtat, szerintem minimum a GPS nyomkövető a gyereken. Akár a cipőjébe is, pont ezért amit te is mondasz.
Persze ezt nem kell titokban. Simán én fizetem a telefonját, én adok enni akkor ez van. Pont.
Feleségem telefonjának a pozícióját is le tudom kérdezni, a kocsimét is, és a feleségem is le tudja kérdezni az én telóm helyzetét.
Androidos telóknál ez alap funkció, de persze ha rákeresek, akkor azt a teló is jelzi.
Látszik hogy egy igazi koca horgász vagy
En 35 éve vettem az első területi engedélyem nem tartozik a témához csak hogy evvel is képben legyél
Nem tudom láttál-e már vad vizet ha nem akkor részletezem ezt is
Van a csatorna 2 oldalán változó vastagságú nádfal ami itt-ott ki van takarítva és itt pecáznak az emberek
Namarmist ennek ki takarítása egész nehéz feladat bent vagy derékig-mellig erő vízben aztán kapával addig basztatod amíg tiszta nem lesz az a másfél -két méteres rész
Utána kiakakítasz valami lépcső formát meg egy területet ahol tudsz állni , ez sem egyszerű és nem is könnyű feladat
Utána már csak a pártot kell kaszálni heti rendszerességgel hogy ne legyél tele kullancsal
Plusz nekünk kicsit szarabb volt mert van egy nyárfa sor
és az elmúlt évek viharai nem kevés ágat törd éltek le a vízbe. Volt olyan amit autóval húztunk ki mert ketten meg se bírtuk mozdítani
2 komplett hétvége ráment plusz heti 1,5 óra damilos fűkasza berregés
És ez meg csak a hely.
Amúgy nem vagyok irigy és foglalt hely nincs is nem is érdekelne ha más is van ott ha olyan kocahorgász lennék mint te
Mondjuk én alapból nem megyek Ida egy karbantartott helyre hiszen annak van “gazdája” és nem vagyok köcsög
Ami bosszant igazán hogy a nagy ponty kifogása volt a cél. Ha hiszed ha nem a nagy pontyokat másképp kell kifogni mint a telepített kicsiket
Napi rendszerességgel jártam ki bojlival etetni. Mindig csak egy keveset hogy pl a törpe ne szokjon oda
A bojli kilója 4 ezer és heti 100-120 km elmegy az etetésre ez se kevés pénz
És itt jön a bosszantó rész hogy utána valami köcsög odaül szórja be ész nélkül a szemest és utána már bojlival se tudsz rendes halat fogni mert mindenfele egyéb kis szar elbassza
Szóval idő pénz és fáradság 2 hónap munkája ment a levesbe
Plusz tegnap voltam kint, a köcsög hozzad hasonló Kica pecás a sok munkával kialakított ferde nádfalat is elbaszta ahol horgásztam mert itt a part szélén kell horgászni
Ha ezek után se érted a dolgot akkor vizsgáltasd ki magad.....
Ja és van meg vagy 100+km part ahol bárki ki tud alakítani horgász helyet. Bárhol lehet nincs megkötés se számban se méretben
Én nem horgászok, de ezt az élet más területén is tiszteletben tartom.
Én bezacskóztam a házam előtt talált kutyaszart és postaládába kézbesítettem, zacskóstul, szóval kárt nem okoztam, de szerintem vette a célzást.
Ne jogászkodj ennyit. Ki a francot érdekel hogy illegális? A pecahely az szent !
Íni is azzal kezdte, hogy megkérné, keressen másik helyet.
Szerintem így korrekt.
Ha meg pufogna én is megúsztatnám.
Nekem csak az indexek törtek le állandóan a vibráció miatt...levágtam őket, úgy sem lehetett használni a hulladék 6V-os, hődrótos indexrelé miatt