Nem,nem látom benne a problémát.Mert akkor szerinted az is zaklatás ha cseszteted hogy tanuljon.És ez nem kémkedés hanem óvintézkedés,marhára nem ugyanaz.A másik hogy pont te mondod aki egy felnőtt után kémkedett?Egy kiskorúnál igenis jó dolog ha nyomonkövethető,és hülye aki ezt nem így gondolja a mai világba.
Szerintem illegális........azért a helyért fizettek illetve magántulajdonotok? ....nem akadékoskodni akarok (na jó, de ) csak elég bizonytalan talajon jársz.
Igen....ha ebben nem látod a problémát akkor......lehet, hogy egyik gyerekem sem mondott el minden amit csinált viszont nem is kémkedtem egyik után sem illetve az elsőnél mikor nagykorú lett igen, de erősen megbántam mert sok vita forrása volt oszt lekoptam.......nem rabszolgáim vannak hanem egyenjogú családtagjaim.
Én anno postáskodtam kis mz-vel.....30000km után adták tulajdonba őket, de annyi is volt a végük akkorra kerültek olyan állapotba, hogy a blokkfelújítás volt a minimum, de hát a többi része is leszakadófélben volt.
Ne nyomozz,kérdezz rá ha hűtlenségre gyanakszol!
Egyébként az egyik kollégámnak van valami alkalmazás a telefonján amivel tudja irányítani a lánya telefonját,internethozzáférés,nyomkövetés,kamerát tudja használni stb.
Találkozott már valaki olyan programmal hogy a telefon csinál mondjuk fél-negyed óránként egy fotót És elküldi egy másik telefonnak ?
Viber mail MSN bármi módon nem lényeges
Az a lényeg nem web kamera funkció csak x időnként egy fotó kell
Pedig most sokkal könnyebb jól összerakni őket. Lehet kapni minden típushoz komplett Vape gyújtásokat és onnantól már tényleg csak a blokk anyagminősége a korlát.
Ez már csak nosztalgia. Évente párszor elővenni, elmenni valami tata találkozóra, aztán gondosan letakarítva, lezsírozva, újra eltenni. https://www.sportmotor.hu/albu...
Nem igazán volt vele túl sok gondom. Műszaki előtt lemostam, meg pótoltam a kihullott csavarokat, amikor nem indult hengert, dugót, főtengelyt cseréltem, egyszer váltót is, amikor már nagyon trágya volt, azt ezen kívül gumira, benzinre kellett költeni.
Igen, és 180volt a végsebessége
Lófaszt.
30-40ezret mentem el egy blokkal és kb 4szer fúrtam.
Nem számolgattam mennyit mentem el, már csak azért sem mert a kilóméteróra is gyakrabban volt szar mint jó, de kurva sokat.
Nekem P21-volt , kollégának egy 250-es MZ, és volt még egy 350-es Jawa. Szerintem a MZ volt olyan amilyennek akkor, azon a műszaki szinten egy motornak lenni kellett. Kedvencem volt a Pannónia, simán márkaszeretetből! Ment múltkor előttem egy oldalkocsis és egy sima Pannónia, de kénytelen voltam megelőzni őket, mert a levegő büdös volt utánuk. Az a qrva keverékolajozás !
Telefon a fára aztán tolná a fotókat
Egyébként az egyik kollégámnak van valami alkalmazás a telefonján amivel tudja irányítani a lánya telefonját,internethozzáférés,nyomkövetés,kamerát tudja használni stb.
Viber mail MSN bármi módon nem lényeges
Az a lényeg nem web kamera funkció csak x időnként egy fotó kell
https://www.sportmotor.hu/albu...
Lófaszt.
30-40ezret mentem el egy blokkal és kb 4szer fúrtam.
Nem számolgattam mennyit mentem el, már csak azért sem mert a kilóméteróra is gyakrabban volt szar mint jó, de kurva sokat.
https://index.hu/belfold/2020/...
Te komolyan sok 100 ezer km-t mentél egy MZ TS 125-össel?