Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk azonnal megfenyítenek, ha egyszer elmulasztod.
Nálunk ez a valóság.
Bogyó majd megóggya.
Baszki,véletlen indexeltem.
Valaki monya má meg milyen természetű a gondjuk?
Mert a veszélyben az index cikkükben semmi konkrétum nincs csak az hogy naggyon veszélyben van.
Kifogyott a szója latte?
Esetleg megint kell több pénz atarha.hu-ra.
mondjuk azt már olvastam hogy csökken a bevételük.
szóval tuti pénz kell,de van biztos valaki aki jobban belelát a dolgaikba...................mert.......................aggódok.
Madárdalos napsütötte szép napot Nektek Motorosok!! Fúj a szél mint az állat, felhős, és a kedvenc énekesmadaraim (varjú) dalolását sem hallom! Mindjárt nyár közepe és szar szeles az idő!!
De,van egy gomb rajtuk amivel at tudsz kapcsolni,vagy beteszel egy kapcsolot pluszba.
Igen, ez így elég jól hangzik. És mi a valóság?
Hát menet közben a kamera sem segítene Időnként fékezz egy nagyot váratlanul, és rögtön kiderül, van-e mögéd bújva egy Sudzuki Stift!
Amúgy a 9személyes jumper mögé is úgy be tudnak állni menet közben hogy egyik tükörben sem látod. Főleg aki nem igazán szereti tartani a követési távolságot és kis autóval jár. Akárhogy állítom a tükröket a két oldalsóban nem látszik, a középsőben meg takarja a két hátsó ajtónak a közepe. Nem is értem, ha én nem látom, ő biztosan nem lát előre.
Pöngén megy a muttizás már megint egy két cikk alatt.
A satan kutyaja nem foglalkozik ilyennel.
Viszed a kutyust segédnek.
Nekem ilyen nincs.
Majd laci kuldi a feklampasat.
Tűzoltóságnál a tolatás segéd nélkül tilos!
Ajton van es feloldalas lesz.
Meg termeszetesen a kabelatvezeto is kuka.
Hamarabb elmeszelnek mint téged civilbe,és még jobban meg is húzkodnak érte.
Ugye ezt csak simán felnyomod PUR-habbal nem kell fúrni, de szerintem a rendszámtábla világítás lámpatestében is elfér.
Nem vizallo, es kasznit kell furni.
a feklampasat kerem.
Élet nagy problémái
Van itthon egy marék kamerám, kapsz egy ilyet ingyen, ha abbahagyod az Ini-zést
https://www.ebay.com/itm/New-M...
17e,a legtobb 3e be kerul.
Csak azokhoz meg kell furni a kasznit.
Na de mit kell ezen spúrkodni? Világ legjobb találmánya az olcsó kínai tolatókamera, én még a motoromra is tettem (najó azt csak menetrögzítőnek, előre hátra)
Elég jól látnak sötétben is, a minőség meg tökmindegy, a megjelenítő úgy is VHS minőségnél kicsit szarabb, de amire kell bőven elég.
Ja, jelenleg ezt nezem, de meg a spúr énem nem engedi.

https://www.ebay.com/itm/Rear-...
Neked mindig ilyen bajaid vannak? Nyilvánvaló hogy forgalmi szituban állt be mögé, nem csukot szemmel vezetett.
Céges Ford Tranzittal én is úgy állok ki, hogy megnézem hova tolatok a parkolóból kiállva, de kocsiból már nem fogom látni ha betolnak mögém egy babakocsit.
Pont így tapostak el egy öregasszonyt a napokban valami teherautóval. Tolatott és az meg betipegett mögé életösztön nélkül.
Ilyenkor csak a sofőrt sajnálom, mert neki elcseszik az életét.

Amúgy manapság már nem is engednék ilyen dögöket eladni 360 fokos kamera nélkül, de a régieket is fel lehetne szerelni tolatókamerával, mert nem egy drága dolog.
Én három éve. kb. így hajtogattam kiflibe egy este egy fekete 206-os rendszámtábláját a Hiace vonóhorgával. Meg ami mögötte volt, csak az nem látszódott meg. Közel állt meg a vezető hölgy, én meg zsupsz és máris megvolt a baj.
Asszem nagy autot vezet a tuzoltosagon.
Mondjuk igy ertheto. Nem hiszem hogy elmeszelnek ha eltapos egy suzukit.