Na most hívtak bimmeres Attink még él és virul kezelésekre jár, félreértés volt a múltkori, (idióta kollégám) tartja a mondás akinek a halálhírét keltik azt legalább 100 évig élni fog.
Egy időben nézegettem én is a KTM biciklit de igazából nem érte meg.
Nagyjából azonos felszereltség mellett volt tőle jóval olcsóbb is
Végül a cigók elvitték a bicikli pénzt mert gyors kellett 36 méter hosszban 2 méter magas Lindab lemez kerítés aztán erre ment el a pénz
Háááát az a ktm gyönyörű volt, már csak a kinézet megérte azt a 95-öt amennyiért eladta mondjuk a vevő ahogy mondták az eredti számlát szanaszét forgatta, hogy nem hamis-e annyira nem akart hinni a szerencséjének, a bringában nem volt 100km összesen mikor eladta.
Ja, narancsot akartam a kék helyett de nem lehet rendelni, azt mondta a boltos hogy 96-ban ment ennyire abicikli mint most karantén mit ki nem hoz az emberekből. A legrosszabbkor vettem, nyár végén rengeteg olcsó bicikli lesz eladó
Azért nem vettem KTM-et mert meggyőztek, hogy csak a vázat fizetem meg, úgy éreztem nem ér nekem plusz nagyjából 50ezret, hogy KTM legyen ráírva. Persze most meg leakciózták 200-ra, 20ezer pluszt viszontfizettem volna érte
Azt hiszem írtam, hogy konténerben volt a holmi, na azok jártak kínában én csak a terminálokról vittem oda őket.....amúgy szarul fizető fuvar volt főleg, hogy a nulláson kerülni kellett ami plusz oda-vissza több mint 100km volt miközben csak a sima díjat fizették még vagy 8 évig miután lezárták a hungária krt-at nem beszélve, hogy általában 8 óra alatt pakolták ki és az állásidővel mindig szarakodtak.....amolyan fasszopó népség.
Vajon mikor fogod eladni? Vejjelölt vett 6 éve egy KTM bringát (tényleg, miért nem azt vettél?) mondván széttekeri majd az agyát, kivittük a bringát a mieinkkel együtt a horvátokhoz is, hogy de jó lesz túrázgatni......oszt mikor Trogírban átmentünk a Chiovora és megláttuk, hogy a szállás kissé kigúvadt a szemünk, de azért egyszer elmentünk reggel a halpiacra viszont utána olyan mélyre temettük a bringákat ahogy csak tudtuk nehogy megint véletlenül elinduljunk valahova.......ezután pár hét múlva meghirdette (azt is kb annyiért vette mint te a tiédet) 100-ért rendesen számlával és 95-ért azonnal elvitték úgy, hogy még le is vitte ezért az árért kaposvárra csak megszabaduljon tőle.
Ety jó gumi is ér annyit mint egy fis tekeszkóp
Azért ha lock van rajta nem a legalja
Hosszabb távon kijön a jó tekeszkop előnye
Egyrészt egyben marad mert a hokik közül rengeteg akár el is törik, plusz évek múlva is jól működik a gagyi kb addig tart ameddig el nem kezded komolyabban használni utána nyiklik nyaklik ha nem, akkor szorul de baszki rugózni
Nekem is csak elöl - de pont olyan, mintha nem lenne. Menet közben nem csinál semmit, ha meg erővel nyomkodod, akkor nyikorog.
Amúgy kb. 6 éve vettem Debrecenben a Praktikerben, egy 65 ezerről 39.900,-ra leakciózott aluvázas, de amúgy kínai trekking bringa, amit Esztergomban, a Neuzernél raktak össze. A Shimano váltója új korától sz@r, a hátsót nem is használom, kizárólag az elsőt.
http://youtu.be/8CAvU12LNiA
Nagyjából azonos felszereltség mellett volt tőle jóval olcsóbb is
Végül a cigók elvitték a bicikli pénzt mert gyors kellett 36 méter hosszban 2 méter magas Lindab lemez kerítés aztán erre ment el a pénz
Azért ha lock van rajta nem a legalja
Hosszabb távon kijön a jó tekeszkop előnye
Egyrészt egyben marad mert a hokik közül rengeteg akár el is törik, plusz évek múlva is jól működik a gagyi kb addig tart ameddig el nem kezded komolyabban használni utána nyiklik nyaklik ha nem, akkor szorul de baszki rugózni
Amúgy kb. 6 éve vettem Debrecenben a Praktikerben, egy 65 ezerről 39.900,-ra leakciózott aluvázas, de amúgy kínai trekking bringa, amit Esztergomban, a Neuzernél raktak össze. A Shimano váltója új korától sz@r, a hátsót nem is használom, kizárólag az elsőt.