Te most vagy alapbol nem tudsz szoveget ertelmezni vagy csak egyszertuen hianyzik par elem nyakon felul.
Miafaszt nem lehet erteni azon hogy "nem allok be ugy egy hatso ablak nelkuli auto moge hogy ne lasson legalabb a tukorbol"?
Segitek mert latom gyenge a felfogasod. Kozvetlen 10 centire lessz az atlag astra orra a fellepotol, es az astra kozepvonala pontosan az ő kozepvonalaba esik. Igy ő tuti nem lat hatulrol, benez mindket tukorbe, majd szur egy hatramenetet, mondjuk teged lat es te szeretsz hobbibol ra allni, hogy kiferjen es maris nekem jon. Ugyan a biztosito tslan fizet, de bocsi engem azert bosszantana igy vagy hagyok annyit hogy lasson, vagy kijjebb allok meg, hogy lasson, ha nem ferek el, akkor keresek masik parkolot.
Ha ezt nem fogod fel az nem az en saram.Meg jo hogy balatoni vagy es pestigyűlolo, igy tuti a kovetkezo 2 evben nem leszunk a ter gyazon pontjan. Mivel letudtam a balatont a mult hetrn 2 evre minimum.
"te tenyleg direkt ugy akarsz allni hogy ne lasson "
Ki beszél itt arról hogy direkt úgy állnék?De hogy nem is csinálok ebből ilyen jellegű problémát,az is tény.És eddig még nekem is sikerült megoldanom,pedig én nem figyeltem hogy fog-e látni vagy sem.
Egyáltalán nem. Haverom az autó hátulja mellett sétált el, beszállt a kocsiba elrakta a papírokat a suzuki meg beállt mögé, az ember még benne ült, tökéletesen a holtterébe állt. Rendőrség egy 50-50-et adott rá.
Parkolobol rohadtul sok van.Ha egy dobozos auto all elotte, siman oda allok, mivel lat a szelvedon at, mogotte meg ugy allok hogy lasson a tukorbol. Ha te tenyleg direkt ugy akarsz allni hogy ne lasson mert csak ott van hely, es nem tudsz ugy helyezkedni meg mindig a te dolgod. Eddig kb 25 ev alatt sikerult megoldanom. Ezutan is menni fog.
Szóval látsz egy parkolóhelyet de előtte egy dobozos autó áll akkor inkább tovább mész?
"Ha neked ez a passziod hogy direkt tukorbol lathatatlan legyel az a te dolgod."
Miért lenne az?De nem is fogok azért nem oda parkolni mert az előttem álló vagy lát vagy nem.
Mondom én hogy szar lehet neked a parkolás megoldása.A saját autódnál csak kisebb autók mögé parkolni,hogy biztos látható legyen a tiéd.
Mert lenne szar? Atlag utcara meroleges parkolonal nincs ilyen gond, furgon moge meg nem alok be kozvetlen a seggebe hogy a tukorbol ne lehessen latni.
Ha neked ez a passziod hogy direkt tukorbol lathatatlan legyel az a te dolgod.
Akkor szar lehet neked a parkolás megoldása.Azt figyelgetni hogy vajon fogja látni az autódat vagy sem az ott parkoló autós,mindezt úgy hogy fogalmad sincs az ott parkoló autó sofőrjének a képességeiről.
Prius 2, de még a hármas is belefér ha nem zavar hogy nem tekerték vissza az óráját.
Nagyon megbízható igénytelen jószágok, és teli van pakolva minden jóval alapfelszereltségben is.
Miafaszt nem lehet erteni azon hogy "nem allok be ugy egy hatso ablak nelkuli auto moge hogy ne lasson legalabb a tukorbol"?
Segitek mert latom gyenge a felfogasod. Kozvetlen 10 centire lessz az atlag astra orra a fellepotol, es az astra kozepvonala pontosan az ő kozepvonalaba esik. Igy ő tuti nem lat hatulrol, benez mindket tukorbe, majd szur egy hatramenetet, mondjuk teged lat es te szeretsz hobbibol ra allni, hogy kiferjen es maris nekem jon. Ugyan a biztosito tslan fizet, de bocsi engem azert bosszantana igy vagy hagyok annyit hogy lasson, vagy kijjebb allok meg, hogy lasson, ha nem ferek el, akkor keresek masik parkolot.
Ha ezt nem fogod fel az nem az en saram.Meg jo hogy balatoni vagy es pestigyűlolo, igy tuti a kovetkezo 2 evben nem leszunk a ter gyazon pontjan. Mivel letudtam a balatont a mult hetrn 2 evre minimum.
Ki beszél itt arról hogy direkt úgy állnék?De hogy nem is csinálok ebből ilyen jellegű problémát,az is tény.És eddig még nekem is sikerült megoldanom,pedig én nem figyeltem hogy fog-e látni vagy sem.
ja,hát nyilván a suzukis,de ettől még a haverod volt a hibás.
"Ha neked ez a passziod hogy direkt tukorbol lathatatlan legyel az a te dolgod."
Miért lenne az?De nem is fogok azért nem oda parkolni mert az előttem álló vagy lát vagy nem.
Mondom én hogy szar lehet neked a parkolás megoldása.A saját autódnál csak kisebb autók mögé parkolni,hogy biztos látható legyen a tiéd.
Ha neked ez a passziod hogy direkt tukorbol lathatatlan legyel az a te dolgod.
Nagyon megbízható igénytelen jószágok, és teli van pakolva minden jóval alapfelszereltségben is.