Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hastrát 1.6 benyást 3-5 ajtóst.
Mit szeretne?
Ezért is veszek itthon forgalomba helyezett autót fiamnak. Illetve ő veszi de fogom kis kezét.
Még nem kötelező nincs rajta, még forgalomban van. 16-án volt egy hónapja, hogy eladtam.
Már kivonták?
Nem tudom mi lehetett a német rendszám....gondolod azt nálunk is számon tartják?
Ekeccsel feküdtünk a röhögéstől mikor ez meg a többi kép készült...
Segítek, ződ metál.
Nem ződ: szürke....
Így van.
Bocs: három a ződdel együtt....
Ugye, akinek KÉT motorja is van?
Ja igen, a duki még a nevemen van.
Ügyfélkapun nézted rendszám alapján?
Előtte keresni kell egy szakit a környéken, aki ismeri az adott típust, és ő megmondja - ha nem épp a nepper haverja Nehéz ügy mindenképp. Jobb, ha a km helyett az állapotra figyelsz, a beírt km-t inkább tájékoztató adatnak tekinted Az állapottal nehezebb csalni, mint a km-el
Itthoni kereskedésben néztem kecsón és a héten egyezkednénk csak jó lenne tudni, hogy valóban annyi-e az annyi?
Meg, mindig. Csak az a baj, hogy már itthon, hozzáértő komputeres szakinál.
Hát aki nem tud tükörből tolatni, azon nehéz segíteni csak azt nem értem, rajta mit segít a kisebb autó? Közelebb lesz hozzá 40 centivel a hátsó ablak, amin kinéz?
Ki kéne vinni a rutinpályára inkább...
Persze
Hiszen kivétel nélkül vissza van tekerve mind
Meg lehet azt tudni valahogy ha visszatekerték kint az órát? Mondjuk német autónál?
Őszintén
Ki tud hátra menni 20+ métert majd egy fal mellett be tolatni a garázsba tükörből
Szerintem 100 emberből jó ha egy. És ő sem akar napi szinten
Én pl egy motoros esés miatt hátra sem tudok fordulni Aztán gyakorlatoztam a tükörről de kurvára nem megy
Ezen az osztott különböző nagyítású szaron nem érzem merre kell menni
Nincs az öreg bájerünkön efféle úri hóbort, hogy kemera vagy radar, és ugye szedán ami még jobb mint a kombi, mert ugye nem ott van a vége ahol az ablak. A zasszony mégis kitűnően parkol be vele kettő autó közé. ezért egyre több a mazsola sofőr mert már teljesen elhülyülnek a tekknikától. Azt mennek mint a töketlen hormonzavarosok. (tisztelet a kivételnek)
A legtöbb autónak ilyen célból tükrök vannak szerelve az oldalára Mutasd meg egyszer a sógornődnek!