Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Számomra nem egyszerűen nagy, hanem feleslegesen nagy. Akkor - a rohadt jó üléskényelme miatt - nagyon jó választásnak tűnt, de amúgy az égvilágon semmi szükségem "nagy" kocsira: ketten vagyunk az öregasszonnyal, egy nyaraláshoz az összes cuccunk simán elfért még a kis Yarisban is.
Az új Clio is kényelmes elöl nagyon (próbáltam a szalonban, sőt vezethettem is egy 10-12 km-t), a csomagtere is bőséges (391 liter - a Yaris-é 255 literes volt). A hátsó ülés, na az szűk lenne felnőtteknek, ha rendesen beállítom a sofőrülést magamhoz
De attól meg avval se tolatsz be a bejárón át a garázsba vagy épp ki
Az a teszkó parkolóban jó hogy ne menj neki a másik sornak
Olyat vegyenek, amiben van hátul radar, vagy tolatókamera. Én is ilyesmiről ábrándozom.....
Azért városban parkolni nagy. Főleg aki kisebb testmagasságú
Pl sogonőm nem lát hatra semmit a kombi kocsiból meddig van alatta 10 centi párna
Most akarnak venni valami kicsi kocsit
Jól. De nem is hiányzik, sőt!
Te még nem vezettél nagy autót, jól sejtem ? Egy ceed kombira azt mondani hogy nagy autó...
Nem az a baj
Hanem az hogy pl a500 ezret futott kocsi 2 ezer euró a 120 ezret futott meg 4 ezer
Aztán az 500 ezres vissza van tekerve 120 ra és árulja 4 ezerért
Megveszed és ráköltesz Még 2 ezret
Oké.
Itthon purhabbal javítják a rohadt küszöböt... ....nyugaton azért ez nem jellemző. Itthon 3-ból 2 autó sufniban szervizelt, gányolt, taknyolt. Ja, és még drága is.
Jobb itthonról, mert sokat sóznak és így jobban kikezdi a rozsda. Nézegetem őket én is, ha lesz ami jól kinéző megyünk meglesni fiamnak.
Ez a 75 lovas ez egy 3 hengeres ezres, szívó.
Régi mpi motor faszavolt
A mostani 1,2-es már nem az igazi
Egy új autótól én elvárom 20 évet és/vagy 200 ezret Hiba nélkül
Na ezt az új Dacia motor nem tudja
2 Milla pénzt meg mindig össze tudnék szedni
De ennyiért se találtam őszinte autót
Nem is érdekel a téma astra kap meg 3 évet addig nincs gond a vételre
Kevés pénzből sajnos semmit. Esetleg egy H-Astrát behozni külföldről.....
A tükör melle tedd itt lesz annyi hely hogy oda tudsz faragni egy tartót
Én már nem mert elvetettem az ötletet
Kb 3-4 éve voltam
Azóta nincs igazán ötlet mit kellene venni.
A Honda Transalp 650-em kormányára szeretnék telefontartót rakni.
A képen (bocsi szar a minőségért, sötétben fotóztam) látható "merevítős" kormányról van szó, aminél a merevítő túlságosan vékony (13 mm-es átmérő) ahhoz, hogy rögzítsem rá a tartót.
Szerintetek ezt hogyan tudnám megoldani?
Hali. Honnan lehetne szerezni vagy ki tud behozni motort kinntről? Yamaha tw 125 vagy 200. Suzuki vanvant? Nagyon tetszenek.
Bent vagyok abban a csoportban.
Tisztelt Motorosok, segítségeteket kérem!
Üdv minden jóakaratú és együttérző motorosnak! Némileg mozgássérült vagyok, és az 1967-ben szerzett motoros jogsimat 7 évvel ezelőttig/sztrok/ használtam. Némileg helyrerázódva 2 robogót is vettem, két éven belül mindkettőt ellopták. A másodikat 4 nappal ezelőtt, éjszaka a ház elől. Ez egy csodálatosan, Simson blokkal, Simson /?/ tankkal, merev vázzal, Suhl kipufogóval és első villával "megalkotott" , metálosnak tűnően fényezett, teleszkóprugós ülésű moci. Billenőkapcsolós indítás, akku nélküli , berugással induló moci, ami az "alkotóját" dícséri.
Kérek mindenkit, aki segíteni tud/akar, jelezze felém, és én képet küldök a felismeréshez a mathep@freemail.hu-ról. Előre is köszönöm, ha nálam van a moci, nagy jutalomra számíts!
Van ceed csoport a fészen ott kérdezgettem a népet
Megjelent pár cikk hogy a ceed fasza aztán gyors ugrott az áruk 300 ezret pár hét alatt Utána meg meg többet
Azran elkezdte minden kupec hordani befelé és meg is lett a káosz
Utána le is tettem róla
Ugyanez a Hyundai történet is
Aztán maradt az astra avval is el merek menni bárhova
Lassan 100e km autopalyas teszt max 7,3.
De a legnagyobb bajom, hogy 130-nál 4100-at pörög a kis motor, itt már durván hangos.
(Az ezres turbós Clio meg 2900-at.....) Hmmmm.
Országúton nem, csak autópályán. Országúton 7 körül kér mindkettő, ha 110-nél nem mégy többel. 130-nál az 1,6-os 7,5-et, az enyém 8,5-et kajál kb.